Arkadaşlar ben Splinter Cell: Pandora Tomorrow'u yükledim oyun normal açılıyor demo bölümünü seyrediyorum tam oyun açılırken masa üstüne atıyor.Ama FarCary'yi çok rahat oynuyorum.
Ekran kartım GeForce Mx440.Oyunun konfigirasyon bölümüne baktığımda sadece piksel bölümünde çarpı var.Diğerlerinin hepsi normal gözüküyor...
Bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Patch işlemini doğru yaptığına emin misin. Ben oyunda lax2 adlı bölüme geldim. Burada bir borudan pencereye geçecekmişim ama boruyu göremiyorummmmmm
Patch işelemi nasıl oluyor.Ben oyunu normal yükledim crack olayını yaptım zaten oyun açılıyor.Oyun başlamadan önce demoyu felan seyrediyorum oyunu başlatmak istediğmde yükleme yaptıktan sonra masa üztüne atıyor...
Bunun sebebi 2 türlü olabilir. 1)elindeki kopya sorun çıkartabilir. 2)sürücülerin uyumsuzluk yaratıyor. sen start game dedikten sonra bunlar çıkıyorsa aklıma başka bir şey gelmiyor. Herkesin diyebileceği gibi en son driverları kurduğuna emin ol , aynı oyunu bir arkadaşının bilgisayarında dene demekten başka bir şey söyleyemeyeceğim.
aynı sorun bendede var.. oyuna giriyosun options falan açık multiplayer bölümünde oynayabiliyosun, fakat single player yüklerken atıyo..
Ben oyunu internet üzerinden Dvd olarak indirdim.Tek bir cd'ye 4 cd'yi yükledim.Virtual cd ile hepsini instal ettim ama sorun çıkartıyor.
o zaman orjinal alın sorun kalmasın degil mi böyle kopyaları açıkça ortada tartışmanıza gerek kalmaz
o zaman orjinal alın sorun kalmasın degil mi böyle kopyaları açıkça ortada tartışmanıza gerek kalmaz
Valla ben bir oyuna o kadar para veremem
Beyler kopyalamanız gereken 2 crack dosyası var. Bunlardan ilki multiplayer, diğeri single player için. splintercell\offline\system içine ve splintercell\online\system içine bu dosyaları kopyalayın. Siz single playerı seçtiğinizde oyun önce windowsa çıkacak, sonra single player olarak kendiliğinden açılacaktır. Hadi kolay gele...
offline'nın içine zaten kopyalama yaptım
Beyler bu oyun geforce4mx için not supported diyor ondan atıyor windowsa.??
Selam bu forumdaki ilk mesajım umarım faydalı olur.O dediğiniz sorun ekran kartından olması lazım.Bende onu gf2 gts ve gf4 mx 440 olan makinelere kurduğumda aynı şeyler oluyordu.(Burası int cafe o kadar makina nerden çıktı demeyin)bide fx 5200 de deniyim dedim çalışcağını pek sanmıyordum ama şakır şakır çalıştı.Hatta oyunu kurmadım bile ağdan öbür maikenye transfer ettim yani farklı bi ayar falan yapılmadı üzerinde. Bu arada bütün makinalarda aynı sürücüler kurulu ekran kartı için konuşyorum.
ilk oyunda eskisinde yani fx5200de de tutorial kısmından sonra kitleniyordu.fakat mx400 lu makinada ise rahat oynadım.mx400 lu olan 256 ddr333 ram ve p42.4 533mhz di.fx5200 lu ise 256ddr400 cel.2.6 idi.galiba islemciden.tabi p4 un anakartı iyidi.cel. sis chip setli.
Arkadaşlar ben oyunun configrasyon ayarları bölümüne giriyorum.Orada ekran kartının altındaki bölüm var ismini tam hatırlamıyorum ama Pixel'li felan bişey olması lazım.Diğerlerinin hepsinde okey işareti var ama pixel yazan bölümde sorun(Kırmızı çarpı işareti) var.Bunun ayarını nerden düzeltebilirim ???
Oyun başlı başına textureleri DirectX9 ile yapıldığı için Directx8.1 destekli kartlarda oyun çalışmıyo(aynı prince of persianın çalışmadığı gibi)Zaten daha önceden de diyolardı yaa gelecekte DirectX9 destekli oyunlar çıkacak onun için geleceğe yönelik kartlar alın diye işte bu yüzden diyolardı...
Yani sorun ekran kartında mı???
Oyunun readme kısmını okumanızı tavsiye ediyorum. Ekran kartı kısmında geforce 4 mx 'lerin desteklenmediğini göreceksiniz. Ben oyunu 53.03 forceware ve 4200ti ile oynuyorum. Sorun çıkmadı.
Ama ben iş yerinde oyunu oynamıştım.Daha doğrusu ben oyunları iş yerinde internet üzerinden indiriyorum.Cd'ye çekmeden önce makinada deniyorum sorun var mı diye.İş yerinde denediğimde çalışmıştı.İş ve evdeki ekran kartlarının ikiside aynı