Şimdi Ara

Splinter Cell 6 Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ubisoft'tan Jade Raymond, Toronto Studio'nun Splinter Cell 6 üzerinde çalıştığını açıkladı.

Jade Raymond "Toronto'da Splinter Cell üzerinde çalışıyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

http://www.vg247.com/2010/11/26/jade-raymond-confirms-splinter-cell-6-in-the-works/

• Hiç gereği yoktu kanımca.
  • Eskisi gibi gizlilik unsurları ağırlıklı olacaksa gelsin aksiyon ağırlıklı olacaksa ben almayayım. Ahh ulan ahh Chaos Theory gibi oyun gelmedi anasını satayım.
  • sam dede olmuştur heralde. baksana adama aklara karışmış.
  • Her türlü oynarım. Bayılıyorum bu seriye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

sam dede olmuştur heralde. baksana adama aklara karışmış.

başlıktaki resim conviction'ın cgi trailerından.................. Yeni oyunu prequel falan yapabilirler ( conviction' dan sonrası değilde öncesi yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 27 Kasım 2010; 12:55:55 >
  • Merakla bekliyorum

Acaba oyunda multiplayer modları olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Eskisi gibi gizlilik unsurları ağırlıklı olacaksa gelsin aksiyon ağırlıklı olacaksa ben almayayım. Ahh ulan ahh Chaos Theory gibi oyun gelmedi anasını satayım.

• Her ne kadar UE 2.5 oyun motoruyla,576p çözünürlükte geldi diye önyargılı davranmış olsam da,Splinter Cell Conviction gayet iyi oyundu.Co-op oynamak ayrı bir zevk zaten.
  • Oyunun normal oynanış yapısını değiştirmeleri çok iyi oldu bence,4 oyundur bıkkınlık gelmişti artık arkdan yakala boynunu kır olayından,Conviction ı 3 defa bitirdim,bana göre bu yılın en iyi oyunlarıdan biriydi,Sam dayının karizmayı tavan yaptığı bir oyundu,devamı ayıla bayıla oynanır.
  • ah bıde oyunları 50 kere ertelemeden cıkarsanız ne guzel olacak adamlar her sene call of duty oyunundan cıkartıyorlar, 10ar mılyon kopya satıyorlar ama ubısoft bır oyuna 4 senesını harcıyor bır haltada benzetemıyor 2 mılyondan fazlada satamıyor, ghost recon future soldıer oyununu merakla beklıyorum sımdıden 2 tane erteleme gordu korkum 3 ve 4 dude görmesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Oyunun normal oynanış yapısını değiştirmeleri çok iyi oldu bence,4 oyundur bıkkınlık gelmişti artık arkdan yakala boynunu kır olayından,Conviction ı 3 defa bitirdim,bana göre bu yılın en iyi oyunlarıdan biriydi,Sam dayının karizmayı tavan yaptığı bir oyundu,devamı ayıla bayıla oynanır.

Aynen,özellikle 24 disindeki Jack Bauer tarzı silah tutuşunu ve karizma hareketlerini çok beğenmiştim.

• biri sam fishermı dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Oyunun normal oynanış yapısını değiştirmeleri çok iyi oldu bence,4 oyundur bıkkınlık gelmişti artık arkdan yakala boynunu kır olayından,Conviction ı 3 defa bitirdim,bana göre bu yılın en iyi oyunlarıdan biriydi,Sam dayının karizmayı tavan yaptığı bir oyundu,devamı ayıla bayıla oynanır.

Aynen,özellikle 24 disindeki Jack Bauer tarzı silah tutuşunu ve karizma hareketlerini çok beğenmiştim.

Sorgu sahneleride harikaydı,bi de şu beyaz sarayın önünde adamın peşine takıldığımız bölüm mükemmeldi yaw,canım çekti valla bi kez daha oynayasım var

• Welcome Home bölümünün giriş sahnesi de mükemmeldi,

"Mr....

"Fisher i used to work here"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 27 Kasım 2010; 21:31:51 >
  • quote:

Welcome Home bölümünün giriş sahnesi de mükemmeldi,

"Mr....

"Fisher i used to work here"

Evet benimde favori sahnem bu baba

• Conviction harikaydı ve bence modern bir stealth oyunu nasıl olur gösteriyordu. Eski Splinter Cell oyunları, stealth yapısıyla da last gen'di. Şu an grafikleri next gen olup, stealth yapısı last gen olan oyunlar var mesela (isim vermeyeyim). Conviction stealth yapısını modernleştirerek sanki bir Jack Bauer, Jason Bourne gibi hissetmemizi sağladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.