Şimdi Ara

Spigen Kılıf Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "They are harsh, sometimes violent, never malicious and always real."

• ben de merak ediyorum
  • Turkcell Mağazadan Iphone5s Gold için bunu sipariş geçtim:

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Aksoy-SGP-Ultra-Thin-Air-A-iPhone-5s-Gold-KIlIf/1007912/.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş detaylı açıklamasını yapmıştı, bulabilirsem editleyeceğim mesajı. Ancak genel olarak saydamlık ve matlık olarak farklılıkları var. En saydam olanının ultra crystal olduğunu biliyorum. Ben de ondan sipariş etmiştim ve elime ulaştı. Cihaz gelince kullanmaya başlayacağım.

"Sitede şöyle bir bilgi edindim Spigen ekran koruyucularla ilgili.

1.ultra crystal - ekran matlığı 0/5 (yok) - parmak izi bırakma 5/5 (çok)
    2.ultra oleophobic - ekran matlığı 4/5 - parmak izi bırakma 2/5
    3.ultra optics - ekran matlığı 3/5 - parmak izi bırakma 3/5
    4.ultra fine - ekran matlığı 5/5 (çok) - parmak izi bırakma 0/5 (yok)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvagor -- 8 Kasım 2013; 23:02:05 >
    Benzer şekilde şarj kablosu olarak kullandığım Griffin 3Mt kablonun lightning soketi biraz kalın olduğu için bu da kılıf telefona takılıyken girmiyor. Orijinal 1 mt kabloda sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: @bdullah

Ben spigen'den şu kılıfı aldım.http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Champagne-Gold,PR-401.html
    Herşey güzelde alt taraf olmamış.
    Brainwavz kulaklığımın girişi L şeklinde. Yuvaya yetişmiyor.
    Benzer şekilde şarj kablosu olarak kullandığım Griffin 3Mt kablonun lightning soketi biraz kalın olduğu için bu da kılıf telefona takılıyken girmiyor. Orijinal 1 mt kabloda sorun yok.

Hocam bende almayı düşünüyorum siz memnunmusunuz? telefonu kalınlaştırıyor mu ve düşme gibi bir durumda güvenlikli olur mu cam için?

• Bende ultra crystal için yorum yapayım gerçekten çok net ve parlak hiçbirşekilde etkilemiyor ekranı hocam ama parmak izi çok yapıyor.Fakat parmak izini de elinizle bile silebiliyorsunuz yani öyle kalıcı bir iz oluşturmuyor.
    Ben parmak izinden öte ekran netliğine önem verdiğim için onu tercih ettim çünkü sonuçta orjinal ekranda da parmak izi oluyor.Ekranın orjinal kalıp korunması oldu benim tercihim.Mat pek tavsiye etmem yani böyle net bir retina ekrana mat koruyucu kullanmak ne derece doğru olur bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Turkcell Mağazadan Iphone5s Gold için bunu sipariş geçtim:

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Aksoy-SGP-Ultra-Thin-Air-A-iPhone-5s-Gold-KIlIf/1007912/.html

Bence de gold için alınabilecek en iyi kılıf bu. Fiyatı da düşmüş

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• Kenarlar+Arkayi koruyacak kilif kullanacaksan Spigen Glass Tr Nano Slim al. Ben iP5 i kilifsiz kullaniyorum arkada elma cizilmesin diye ultra crystal mix aldim. Cizilmeye cok dayaniksiz malzemesi var ama goruntu ve hissiyat acisindan orjinalinden neredeyse garki yok tabi on jelatin cam degil de pet oldugundan o fark kacinilmaz. Mixin on jelatini Ultra Crystaldeki ile ayni, parmak izi tutuyor ama gunes altinda yada normal kullanimda hic belli olmuyor yani herhangi rahatsiz edici bir sey yok. E kapali ekranla da isimiz yok sonucta degil mi

• Gittigidiyordan bi saticidan neo hybrid petrol mavisi modelini aldim, vodafone dan 32gb uzay gri beklemedeyim birkac gun icinde gelecek. Ben cok begendim asiri derecede korunmasini isteyen biriyimdir telefonlarimin, bu kilif koruyacak ve kaba da durmuyor cok hos. 3 tane de ekran koruyucu yolladilar, 45 lira kargo ucretsiz. Tavsiye ederim. Isterseniz fotograf cekebilirim

Orijinalden alıntı: farukclkk

quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Ben spigen'den şu kılıfı aldım.http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Case-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Champagne-Gold,PR-401.html
    Herşey güzelde alt taraf olmamış.
    Brainwavz kulaklığımın girişi L şeklinde. Yuvaya yetişmiyor.

Hocam bende almayı düşünüyorum siz memnunmusunuz? telefonu kalınlaştırıyor mu ve düşme gibi bir durumda güvenlikli olur mu cam için?

Bu kılıf takılıyken yere düştüğünde cam yere değmez diye düşünüyorum. iPhone 4 deki bumper gibi bir kılıf. Kalınlık yönünden kenarlarda birazcık artış var. Ama benim için sorun değil. Memnunum şuanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Gold için siyah kılıf düşünüyorum, zira zaman zaman kılıfsız kullanırım bazen de kılıfla kullanırım diyorum. Bu durumda zaten gold renk için siyah kılıf hoş durur diye düşünüyorum. Arkadaki apple logosu da hoş durur siyah içinde. Beyaz da olabilir ama aynı renk kılf almak mantıksız geliyor. Sizce yanlış mı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nungor -- 9 Kasım 2013; 9:33:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Turkcell 24 saatte kılıfı teslim etti. Üstelik kargo gelmeden arayıp geleceği saati haber verdi. Kargo kutusu da çok güzel

Spigen Kılıf Yardım!

Spigen Kılıf Yardım!

Spigen Kılıf Yardım!

Gerçekten şık bir kılıf ve telefonu da kabalaştırmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.