oyun ntsc-u olarak çıktı, oynayan varsa yorumlarını bekliyoruz.Edinmeye,dvd yakmaya değer mi?
Ben oyundan umutluyum. Şu anda edinme aşamasındayım. Yarın oynamış olurum herhalde Spidey'i severim. Kötülerle birlik olmak biraz klişe ama olsun.
OYUN REGİON FREE
Oynadım demosunu iğrenç bişey, marvel ultimate alliance gibi oynanışı
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
Oynadım demosunu iğrenç bişey, marvel ultimate alliance gibi oynanışı
aynen katılıyorum...grafiklerin ps2 den farkı yoktu...umarım gelişme vardır full surumde....nerde o spider-man 3 ..........
Ben de oynadım şöyle bir bakmak amacıyla. Pek gelişmiş bir oyun değil ama yine de eğlenceli. Türü sevenlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Ama Next-Gen özellikler beklemeyin oyundan
ya ben çok sevdiğim halde bir araba yarışları bir de spiderman oyunlarının sonunu bir türlü getiremiyorum,bu öyle sıradan birşeyse hiç başlamıyayım bile.
Neden getiremiyorsun? Sıkılıp bırakıyor musun yoksa bitirmeye kıyamıyor musun Araba yarışları neyse ama sıradanlıktan çekiniyorsan bu oyuna bulaşma. Spider-Man oyunları genelde sıradan oluyor zaten. Ama ben bu oyunu gerçekten sevdim.
spiderman 3 ü keyifle oynamıştım, severim o tip oyunları ama bu biraz garip
Grafiklerini biraz acaip yapmışlar. Onun dışında bir sorun yok bana göre.
walla ultimate alliance ı bennmiştim buda ii olr belki demosunu oynadım ama yüklerken hata verdi
en fazla 4 veya 5 alır bu oyun, aha ekrana yazıyorum:D
Bu oyun hakkında hiç iyi şeyler duymamıştım ama yinede merakım yüzünden bir ara indirip deneyeceğim.
Neden Bu spiderman oyunları hep hayal kırıklığı yaratıyor adam gibi bi spiderman oyunu çıkmadı gene olumsuz yorumlar okuyorum
0-6 yaş grubuna hitap ediyor uzak durun derim.
spider-man balon gibi olmuş .......
Şişme örümcek
Spider-Man hiç özgün olarak piyasaya çıkmadı ki senelerdir. Hem filmi ile birlikte piyasaya sürülüyor. Filmlerin oyunları da bildiğiniz gibi pek başarılı olmuyor büyük çoğunlukla. Bu sefer herhangi bir filme bağlı olmamış. Hepsine birden bağlı olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme