Şimdi Ara

SPİDERMAN 2 WİNDOWS 10DA AÇILMIYOR !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
6.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spidermani windows10da açmaya çalıştığımda LockRect failed:D3DERR_DEVICELOST hatası alıyorum yardım edin

• otaqucu O kullanıcısına yanıt
    uyumluluk ayarlarından win7 seçip çalıştırmayı denedin mi ?
  • Maalesef her oyun her işletim sistemi ile uyumlu olmuyor uyumluluk modundaki sistemleri denersen belki sonuca ulaşabilirsin birde oynamaya çalıştığın oyun crackli ise w10 içinde çıkmış olma ihtimali olabilir .
  • denedim heşeyi olmuyor !
  • hocam uyumlulk ayarlarnı xp sp3 yapıp yönetici olarak açın
  • Çözüm bulan yok mu ya kardeşime yüklemek istiyorum ama olmuyor
  • windows 10 spider man 2 yi oynatmıyor oynatması için oyun yüklendikten sonra oyun simgesine sağ tıklatıp özellikler dosya konumunu aç buradan webhead(yapılandırma ayarları)olan acıp ReduceMouseLag=true olan kısımdaki true nın false olarak değişmesi gerekiyor onun içinde webhead dosyasını kopyalayıp masa üstüne yerleştiriyoruz değişimi burada yapıyoruz sistem içindeki dosyayı silip masaüstünde değiştirdiğimizi kopyalıyoruz nedeni de sistem içinde değişim yaptırmıyor.ben denedim oyun kesin açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands 2 Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen ben de Ultimate Spiderman'i deneyeyim dedim. Uyumluluktan yöneticiye her ayarı kurcaladım yine de çalıştıramadım.
  • eob E kullanıcısına yanıt
    allah 10 milyon kere razı olsun çok ama çok teşşekürler
  • ben bu webhead dosyasını bulamadım bana bi detaylı yardımcı olabilecek biri varmı acaba bendede aynı sıkıntı var ama çözemedim

• sanal makine kur ben ole yapıyom

• bendede aynısı var anymos ceviri yama kurdum baglantı basarılı dıyor oyuna girmiyor ne bir hata ne bir tepki? varmı cozebılen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.