bugün izledim filmi,çok beğendim efektler süper,espriler de güzel olmuş
ya böle filmlere espri koyuyolar ya sinir oluyorum lotrdaki gimlinin esprileri gibiyse cok kötü
spidermanin çizgi film ve çizgi romanında da var espriler.yani özüne bağlı kalınmış
özüne bağlı kalındıysa iyi lotrda abartmıslardı bence
niye lotr de espriler budanmıştı bile kitaba baksana bu arada film beni sarmadı ikinci yarı çok duygusaldı akılalmaz baydı
Valla aksilik olmazsa bugün bende gidiyorum
filmi izledim ama sonunda galiba bu filmin devamı gelecek diye dusundum.Yalnız adamlar bilgisayar isini baya abartmıslar.
evet devamı geleceğe benziyo
Çekimleri bnm hoşuma gitmedi. Belli sahneler falan ne biliyim 1. film daha etkiliydi... Kesinlikle 3üncü film'i gelicek arkadaşlar zaten yarım bitti...
Zaten öyle belli mesaj verdilerki, artık 3. filmi yakın yakında izleriz.
valla bir an önce gidip izlemeyi istiyorum bakalım nasıl olmuş
IZLEMEYENLER OKUMASIN!!!!! ASLINDA BUNDAN SONRASINI DA HIC OKUMASINLAR (TAVSIYEM)
Ya millet, herkese yuzunu gostermesi benim hic hosuma gitmedi, ozellikle hicbir cizgi film bolumnde bunu yapmiyor!! Arkadasta CD olarak vardi hemen hemen hepsini izledim, hatta doktora bile SpiderMan kiyafeti ile gidiyordu... Bu konuda bir fikri bir aciklamasi olan varmi?
Ayrica filmde cok eglendim, tamam boyle bir SonSamurai filen degildi ama kesinlikle kotu de degildi, espriler zaten olmak zorunda cunku bu Spider'in tarzi!! Hatta boyle parasizlik cekmesi de guzel uyarlanmis...
Yani film iyidi hostu ama o maske olayina biraz uzuldum...
Ya geçin şu böcükadamı. Çizgi filmlerinin aynılarını animasyon şeklinde tekrar yapıp koyuyorlar işte önünüze. Bundan sonra da tek kollu timsah veya şu uzaydan gelen siyah örümceği koyarlar kesin. Çizgifilme göre gidiyo ya. :P
Hellmarch e peki ne bekliyordun ki zaten karakter bir çizgi kahraman
toplam 9 film cekilcekmis yada 6 emin deilim
walla ben feci beğendim. özellikle ilkine göre kat kat güzel olmuş. espriler de tam kararındaydı bence abartmamışlar ve sıkmamışlar.
X-s-@-r-i-o hiç durma işi gücü bırak hemen git sinemaya walla acayip beğeneceksin.
öptüm...
her giden bayılıyor bende gideyim yarın bari.kaç saat film?
tharick abi sen ilkini hiiç begenmemiştin bunu begendiyesen baya iyi demektir Buraya gelmiyorki daha gelsin ilk ben alacam bileti alacam yanımada mısırımı kolamı
Film ismi yetiyor.Spiderman'ın baya bir hayran kitlesi var o yüzden ne olursa olsun herkez gidip seyrettiği için valla adamlar 6 tanede çekerler 9 tanede :)