Şimdi Ara

Spiderman 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu herif her önüne gelene açarsa yüzünü ... çekerler 9 tane.Filmi erken bitirmişler abi diziye göre gidecekse spiderman 3te mary jane ile evlenmesi ve mary janein suya dönüşmesi lazım.Komik yani....
  • Bence film harika oLmuş.. Bence hakkının sonuna kadar vermişi hiç beklenmedik bir sonla hikaye devam ediyor.
    Filmin başından sonuna kadar aşk, çaresizlik, ikilem vb harika işlenmiş bence. Bence 2. bi rekora imza atar..
  • iyi sayılır
  • apocalyptica ne 3 ü bilmem kaçıncı bölümde oluyor o. Önce tek kolu olmayan timsah doktoru bulacakta sonra o uzaylı böcükle kapışacakta ölme eşeğim ölme. Taaa ilerde o. Vapir mampir onları saymadım arada. Böcük adam hikaye arkadaslar starwars çıksa da izlesek.
  • Son zamanlar izlerken en çok zevk aldığım film oldu..Gerçekten izlerken çok mutlu oldum...Ama şu kız,Kristen Dusnt mıydı neydi.Bir çok filmini izledim bu kızın mesela Crayzy and beauty de çok iyiydi.Bir türlü örümcek adamın 2 bölümünde de kanım ısınmadı..Garfield gibi bakan gözlerine uyuz oluyorum..Belki de M.J. WAtson öyledir.
  • Harbiden bu film için başka kız olabilir.O daha çok gençlik filmlerinde çıtır kız rollerinde daha güzel oluyor
  • 3. film de gene o plastik giysili hobgoblin çıkmasın artık istemiyorum!!!
  • Ben o uzaydan gelen dnası değişken siyah örümceğe bitiyorum.
  • Bi fırsat bulup gidemedim spiderman-2 ye
  • iyi bir filmdi, ama muhteşem değil.

müzikleri kısmen kötü, kısmen iyiydi. efektler bazı bölümlerde pek inandırıcı değildi.
    ve de bazı bölümlerde gereksiz uzatmalar yapılmış fakat tüm bunlara rağmen bence "iyi "bir filmdi, izlenir.
  • Ana Thompson - We aRe
    bence harika bi soundtrack yapmışlar yine..
  • arkadaşlar filmdeki espriler neydi hatırlayanlar yazarsa sevinirim??
  • Film süper dün izledim.
    Birincisini beğenmemiştim Green Goblin falan olmamıştı. Burdaki Octavius karizmatik olmuş.
  • Ya filmin SoundTrackleri de bayaa iyiymiş duyurulur!!! Arşivcilere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

arkadaşlar filmdeki espriler neydi hatırlayanlar yazarsa sevinirim??

yanlış hatırlamıyorsam octopus banka soygunu sırasında spidey le kapışırken ona altın torbasını fırlatıyordu spidey de bozukluklar kalsın deyip onu geri gönderiyordu :))
  • herifin baloda bi türlü içki alamamasına deli oldum iice EZİİİK yapmışlar....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.