Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
48.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tom Holland Empire dergisi röportajından...

Spider-Man: No Way Home'da aktör, Empire'a “şimdiye kadar çektiğim en havalı sahnelerden biriydi” diye söylüyor, ifşa etme özgürlüğüne sahip olmadığı bir karakter içeren bir sahnede. Söyleyebileceği şey, sahnede Peter Parker, May Hala ve Happy Hogan'ı ile birlikte gizemli bir dördüncü karakter olduğu. “Bir masada oturup süper kahraman olmanın nasıl bir şey olduğu hakkında sohbet eden dört kişi ve bu harikaydı” diyor . "Geçen gün kardeşimle sahneyi izledik, çenemiz yerdeydi."

Ayrıca Tom a eski Spider Man lerin filmde olup olmayacağı da soruluyor...

Tom Holland: "Bilmiyorum. Hep karanlıktayım. Eğer varlarsa, kimse bana söylemedi." Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire Andrew ve Tobey işi yattı gibi dağılabiliriz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ekim 2021; 21:22:6 >

• 4 . karakter Tobey :) İkisi de filmde, yatan bir şey yok rahat olun :D

Filmde meşhur "Büyük güç büyük sorumluluk getirir" cümlesini de duyacağız. Önce May söyleyecek, filmin sonlarına doğru da Tobey bu cümleyi söyleyecek.

Bu arada filmde 5 düşman olacak diyorlar. Rhino 6. düşman olacak deniliyordu ancak olmayabilir. Veya çok fazla karakter olduğu için filmden kesilmişte olabilir.

• evohan kullanıcısına yanıt

4.kişi Tobey işte büyük ihtimal, süper kahraman olmanın kolay olmadığını ama insanların sana ihtiyacı var vs tarzı tom'a gaz verici bir konuşma yapacaktır

• Venom59 V kullanıcısına yanıt

Ben pek sanmıyorum adam dalga geçiyor resmen "varlarsada haberim yok" ne demek beraber oynadığın filmdeki oyuncu ya vardır ya yoktur 😀

O masadaki 4.kişide abuk subuk biri çıkabilir, troll leme işleri başlamış sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman daralmakta, eninde sonunda bir şeyler göreceğiz. Bir buçuk ay kaldı hemen hemen filmin çıkmasına, ikinci fragman ile birlikte sağlam bir reklamı yapılmaya başlanır filmin.

O masadaki 4. elemanın Daredevil/Matt Murdock olduğu söyleniyor.

Diğer Spiderman'ler varsa bile stüdyo izin vermeden açıklayamaz. Tom Holland molland dinlemezler dava ederler adamı.

• 2 aydan az kalmış filmin afişi bile yok ortada bu bile tobey ve andrew'in olacağının göstergesi isimleri yazıyor diye afişi bile yayınlayamıyor adamlar

• Wandavision dada Paul Bettany bu şekilde seyirciyi trollemişti aklıma o geliyor, dizi sonunda çok önemli bir aktörle karşı kaşıya oynadığını bunun çok heyecan verici olduğunu falan söylemişti, sonunda o aktör kendisi çıktı :) Burada da 4. kişi biraz daha yaşlı Tom Holland Variant Spider Man ı olacak gibi geliyor bana :)

• öyle bir şey olsa bu soruları hiç girmelerini istemezlerdi zaten, açıklama yetkisi tabi yok ama verdiği cevap da zaten olmadıklarını söylüyor aslında, bu kadar gizlemek manasız geldi bana bu devirde illaki filme gitmeden bu iş belli olacak neyin çabası bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ekim 2021; 18:1:8 >
  • Aslında Doc Ock'un bizim Peter'a hello Peter demesi, kendi evrenindeki Peter'ın da Tom Hollond olduğununun delili gibi. Çünkü önceden de tanıyor gibi selam veriyor. Diğer iki elemanın filmde olacağını sanmıyorum. Olsalar çok guzel olur ama büyük beklentiye girmemek lazim

• Raimi'li seriden Sandman (Thomas Haden Church), Green Goblin (Willem Dafoe), Amazing serisinden Lizard (Rhy Ifans), Electro (Jamie Foxx) hepsi doğrulandı Empire dergisinde. Dock Ock'u zaten görmüştük.

Tıpkı çok önceden belirttiğim gibi :)

Yeni görüntüler de sızdırıldı. Silinmeden yetişirseniz linki bırakıyorum :)

Dock Ock Tom'u fena dağıtacak 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 27 Ekim 2021; 16:0:18 >

• Bence diğer spidermanlar tom hollanda benzeyecek. Tomun kardeşi de filmde vardı hatta. İş oraya doğru gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt

Söylediğiniz imkansıza yakın bir şey. Hiç sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Tom'un kardeşi bir sahnede olacak bildiğim kadarıyla o da hırsız ya da uyuşturucu satıcısı rolündeydi.

Yeni bir kare 👇🏻

Kaynak: https://www.empireonline.com/movies/news/empire-issue-preview-spider-man-no-way-home-spencer-titane-paul-schrader/

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 27 Ekim 2021; 17:27:33 >

Garfield değil mi o? Hem kostüm benziyor hem de maskeli halinde suratının hatları ve saçlarının şekli ile kafasına oranla saçlarının yoğunluğu direkt bana Garfield'ı çağrıştırdı.

Vay bu görüntüler güzel bak Dr. Ock un kollarını falanda gerçekten tasarlamışlar çok iyi duruyor, bu Peter Topuk yapmasın da ne yapsın, karşısında Prof. bir Villian var :) Sanırım yine Dr. Strange yetişir imdadına

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

olduğunu sanmıyorum ama evet benzemiyor değil, kim oldukları da merak konusu, film oyuncuları değiller kolu tasarlayanlar falan olabilir

bu arada resim yazılarında eski sand man thomas haden church, ve eski lizard rhyn ifans ın isimleride geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Ekim 2021; 18:15:27 >
  • Yok Garfield değil.

@evohan evet ikisi de tekrar canlandıracak rollerini

bu arada kamera arkası fotoğrafta Dock Ock için gerçekten kollarını yapmışlar tıpkı 2004'te olduğu gibi. Full cgi olmayacak anlaşılan ve bu çok iyi.

Bugün yarın Morbius fragmanı çıkacak, ardından yeni no way home fragmanı göreceğiz sanırım son duyumlara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 27 Ekim 2021; 18:29:51 >
  • bu eski villan lar sanırım eski filmlerdeki hafızaları ile gelmeyecek bana öyle gelmeye başladı, başka vairant spider man lerin evreninde getirecekler onları, spider man e tamamen düşman oldukları, çünkü bizim bildiğimiz filmlerde mesela sand man ve dr. octous en son spider man düşmanı olarak veda etmediler filmlere

Filmdeki hiç kimse variant değil. Bu çok öncesinde çıkan sızıntılarda da yazılıydı. Aylar önce Alfred Molina'nın bir röportajında karakter direkt olarak nehir sahnesinden gelecek diye kendisi söylemişti.

Empire dergisinde tüm karakterler bizzat ait oldukları Raimi ve Marc Webb'in evrenlerinden geleceklerini yazıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 27 Ekim 2021; 18:59:51 >

Evet alfred molina nın öyle dediğini biliyorum ama Elektro yu oynayan oyuncuda mesela farklı bir Elektro oynayacağını söylemişti...

Dergide ki yazı tam çıkmamış ama bakalım yarın daha net görücez 👍

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.