Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
9
Favori
48.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok mu link

• pukiman kullanıcısına yanıt

bunlar olduğu söyleniyor, bu parçalanmış kostümler olsa olsa eski referans için çıkarılmış kostümler olabilir zannımca, birinin ayağı kopmuş komple :) Ama şuna dikkat ettim Tobey ve Andrew kostümleri Tom un kostümünden uzun :)

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire
    Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 31 Ekim 2021; 10:49:33 >

• evohan kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazan kostüm ayrıntıları bunlara her şeyiyle uyuyor, özellikle Green Goblin'in kostümü. Adam her şeyi yazmıştı bu fotoğraflar düşmeden. Yalnız Green Goblin maskesiz, sadece gözlüklerle olmaz umarım. Maskesiz düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 31 Ekim 2021; 12:43:35 >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt

Kevin Feige nin açıklamalarından sonra millet Sony i dislike yağmuruna tutmuştu, gerçekse Sony sızdırdı bence resimleri evet yazıda anlatılan resimler, zaten Reddit de ortalık kaynamış modların üyeliği iptal olma tehlikesi mi ne varmış... Dublörlü olan Tobey in kostümü yeni çekildiği belli arkadaki maskeli adamdan, ama onu filmde Tobey mi giyer Tom u bilemeyiz bakalım Kevin mi yoksa Sony mi oynuyor seyirciyle :)

bu arada bu resminde resmi konsept tasarım olduğu söylenmiş bir çok kişi tarafından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 31 Ekim 2021; 18:56:6 >

• @evohan

adamların kendileri mi dedi tobey, andrew, eski spidermanler olacak diye? Herhangi bir beklentiye sokmadılar ki hayranlar kendi kendilerini beklentiye sokuyor.

Aynısı wandavisionda oldu. O kadar mephisto, dr strange vs beklentiye girdi fanlar, ondan sonra kendi haline ortalama güzel bir diziyi linçlediler. Bu filmde tobeysiz vs muhtemelen güzel bir film olucak ama tobey fanları sırf tobey olmadı diye 1 verecekler filme.

Böyle büyük beklentilere girmese fanlar, güzel yapımlar çıkıyor aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım 3 farklı Tomun oynadığı spidermen izlemeyiz. Öyle olursa çok kötü olur. Ya adam gibi diğerleri de olsun ya da hiç olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Yalnız biraz farklı açıdan da bakmak lazım...

Wandavision da mesela oyuncular demeçler verdi finalde büyük sürpriz var şöyle oyuncu gelecek böyle karakter gelecek diye hadi Dr. Strange, Mempisto geçtim bide kalkıp Fox evrenindeki Quicksilver ı aynı oyuncuyla getirip koydular, her yönden trolledirler izleyiciyi büyük saçmalıktı bence

No Way Home içinde bir çok benzer şey yapılıyor, Alfred Molina çıkıp karakterin Sam Raimi evrenindeki kaldığı yerden filme gireceğini söyledi, hatta kendini efektlerle gençleştireceklerini falan söyledi, e bu durumda o evrendeki Tobey Spider Man i içinde bir algı oluştu, filmde Elektro ilk açıklandığında Jamie Foxx 3 Spider Man in Electro ya karşı durduğu bir görsel yayınladı, daha geçenlerde Sony Empire dergisi Spider Man No Way Home röportajını alıntılayıp 3 Spider Man emojisi koydu vs. Eski filmlerdeki düşmanları bire bir getirip birde multiverse olayını fragmanda bağıra bağıra anlatırlarsa buradan bir şeyler beklemekte doğal oldu

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Kardeşim biz de bunlar olacak, adamlar öyle gösterdi demedik ki. Ama olmalı yani. Holland'lı Spider-man'ler zaten berbat, Garfield'lı olanlar vasat. Bari filmde ağır toplar olsun da izlenebilir bir eser ortaya çıksın derdindeyiz. Beklenti ister istemez oluşuyor. Fan değilim ayrıca. Genel olarak çizgiromanları da filmlerini de sevmem.

• Far From Home 2.fragmanı filme tam 2 ay kala çıkmıştı

No Way Home filminin çıkmasına tam 44 gün kaldı ne 2.fragman var ne de filmin posteri var

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Bence Disney ve Sony arasında büyük anlaşmazlıklar var, sonunda patlayacak bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Kasım 2021; 14:36:29 >
  • Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Spider-Man: No Way Home'un Marvel Sinematik Evreni'ndeki çoklu evren kavramını, “en az 35 lanet Ben Amca'yı öldürme” fırsatı sunacak bir araç olarak tanıtacağını açıkladı.

Nediyor bu Kevin amca ya, iyice sapıttı bence 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Kasım 2021; 0:26:28 >
  • İkinci fragmanın metin halinde sızdırıldığı söyleniyor. Fragmanda geçen en önemli anı yazıyorum

Fragmanın sonlarına doğru ekran kararıyor ve biri "Peter'in yardıma ihtiyacı olacak" diyor. Ardından iki karakterin Sanctum'a girerken gölgesi görünüyor -Kim olduklarını söylememe gerek yok :)- ve sonrasında Peter (Tom Holland) şaşkın ve kafası karışmış bir şekilde gözüküyor. Fragman Tobey ve Andrew'in kendi serilerine ait müziklerinin harmanlanmış bir şekilde çalmasıyla son buluyor.

Fragmana ait tüm detaylara bakmak isteyen olursa link 👇🏻

boards.4channel.org
    /tv/ - Spider-Man: No Way Home - Trailer Leak - Television & Film - 4chan
    https://boards.4channel.org/tv/thread/158804058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 7 Kasım 2021; 13:55:16 >

• Filmden yeni poster geldi. Green Goblin'i de ilk kez resmi olarak görüyoruz.

Green Goblin'in bi tık daha net görünümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 8 Kasım 2021; 10:40:52 >

• Aynen poster gelmişte, ne isim var ne diğer oyuncuların görüntüsü var Spider-Man de dahil kimsenin yüzü yok, bunu bekletmenize gerek yoktu ki ya:)

Birde paylaşırken Multiverse Zincirleri Kırdı yazmışlar ... Dr. Octopus, Green Goblin, Electro, Sandman atıfı var... Lizard yok, 3 Spider-Man hiç yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Kasım 2021; 11:4:20 >

Bu poster herhalde geçicidir, final posteri daha iyi olur umarım çünkü bu çok iyi değil ortalama bir şey.

Herhalde filme kadar her şeyi saklayacaklar. Bir şeyler göstermeleri filmin pazarlamasına çok daha olumlu etki yapar. Ama göstermezseler de beklenen bir yapım gerçi. Böyle olması bence güzel, bir şeyler açıklanınca da her şeyi gösterdiler oluyor.

Yalnız bundan birkaç sene önce biri deseydi ki Alfred Molina ve Willem Dafoe rolleri için geri dönecek diye, yürüyün gidin derdim 😄 gönlümde her anlamda ayrı olan ilk üçlemeden bu karakterleri görecek olmak mükemmel bir şey. Umarım kötü olmaz.

Film gayet iyi olacaktır bence, çok uğraşılmış üstünde belli, ancak Tobey ve Andrew olayında beklenti filmin hatta diğer Sony-Marvel yapımlarının bile önüne geçti ... Seyirci her ortamda bunla ilgili beklentiyi bireysel ve toplu olarak gösterip hiç şahit olmadığımız çalışmalarda yapıyorlar, Teoriler, sızıntılar, fake videolar vs. Lost dizisinden bu yana bu kadar interaktif konuşulan bir yapım hatırlamıyorum, sözün kısası bu iki oyuncu yada en az biri yoksa eğer filmde, hak ettiği yeri de bulamayacaktır yapım

• Efsane bir film yapsalar bile Tobey ve Andrew yoksa linç yiyecekler ve film beğenilmeyecek
    Bu beklentiyi de kusura bakmasınlar ama kendileri oluşturdu

• Bu görüntülerle çalkalanıyor ortalık, yani herkes inanmış durumda bir an önce açıklama gelmeli artık

Fotoğrafların gerçek olduğu söyleniyor. Sızdıran adam yaktı kendini, bilinen biri sanırım show programı falan var 😄

Bir haftaya fragman gelir herhalde

Adam önce sahte olduğunu anladım ondan yayınladım demiş, sonrada birileri bana yazdı gerçek olduğunu bilmiyordum gibisinden şeyler söylemeye başlamış ve fotoları kaldırmış, yani gerçekse fena tazminat yer 😀

Adamın en son dediği: bilinmeyen biri mail atmış bu resimleri ona, oda sahte olduğunu ama iyi bir sansasyon şakası olcağını düşündüğü için paylaşmış, sonra yakın bir tanıdığı bu resimlerin gerçek bir sızıntı olabilceğini söylediği içi kaldırmış hemen... Sallıyor bence 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Kasım 2021; 11:55:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.