neden kendin çalıp kendin oynuyorsun iyimisin arkadaş .. |
Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (13. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalaycibuneden kendin çalıp kendin oynuyorsun iyimisin arkadaş ..
Hocam bilgilendirme yaptım sadece takan olmadı sağlık olsun.
-
Emeğinize sağlık , bilgilendirme için teşekkürler.Sanırım işten güçten millet foruma pek giremiyor ondan görmemiş olabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam,buralar genelde aktif değil artık.Sadece buradan kaynaklı değil ve tek bir sebebi yok.Devir LOTR filmlerindeki gibi değil,forumlarda sayfalarca tartışmalar yok.O zamanlar geçti artık.Bize sunulan neyse onu kabul edip başka bir prodüksiyona geçiyoruz.
Ama bu dava konusunda,bir sıkıntı olacağını sanmam.En fazla Ditko ailesi oyuncaklardan daha çok kar falan alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanreo123 -- 29 Eylül 2021; 1:44:41 > -
Forum ne yazık ki öldü. Bir zamanlarda forumlardaki o aktifliği sağlayan üyeler yaşlarını aldı gitti. Kimi çoluğa çocuğa karıştı kimi kariyere, yurtdışına vs vs. Sonraki nesillerin de zaten forum umurlarında değil, o kültür yok. Hatta bir site bile takip ettiklerinden şüpheliyim. Kısa kısa yazılar bilgiler içeren Youtube veya Instagram kanalları, Twitch, eskilerden Twitter, o kadar. Reddit var ama ne kadar popüler bilmiyorum. Sonuç olarak forum öldü. Bunda forum yönetiminin suçu da var tabi. Trolleri yok etmediler, teknik sorunları yıllardır bir türlü gideremediler, eski paylaşımcı üyeleri kaçırdılar vs vs.
-
En büyük suç yönetimde. Burunlarından kıl aldırmıyorlardi. Bu yüzden 3 4 sene önce ben de forumu bırakmıştım. Forumun gediklilerini banlamaktan keyif aliyorlardı. Birisi sana istediği lafı sokabiliyor ama sen tek laf edersen uzaklaştırma vs aliyordun.
Ben de şimdilerde tekrar girmeye başladım ama forum tamamen ceset gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne
En büyük suç yönetimde. Burunlarından kıl aldırmıyorlardi. Bu yüzden 3 4 sene önce ben de forumu bırakmıştım. Forumun gediklilerini banlamaktan keyif aliyorlardı. Birisi sana istediği lafı sokabiliyor ama sen tek laf edersen uzaklaştırma vs aliyordun.
Ben de şimdilerde tekrar girmeye başladım ama forum tamamen ceset gibi.çok tek taraflı bakıyorsunuz hocam ya. niye milleti durduk yere banlamaktan keyif alalım.
-
sözüm meclisten dışarı. ama vardı hocam. neden ceza veriyorsun diye sorunca küstahça cevap vereni de gördüm. aynı lafı karşıdaki bana kullanıyor neden ona ceza vermiyorsun dediğim zaman, o aynı lafı soru sorarak kullanmış demişti. ondan sonra forumu bırakmıştım. 2 aydır foruma geri döndüm ve eskiden insan kaynayan sevdiğim bölümler şimdi bom boş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin De Bruynesözüm meclisten dışarı. ama vardı hocam. neden ceza veriyorsun diye sorunca küstahça cevap vereni de gördüm. aynı lafı karşıdaki bana kullanıyor neden ona ceza vermiyorsun dediğim zaman, o aynı lafı soru sorarak kullanmış demişti. ondan sonra forumu bırakmıştım. 2 aydır foruma geri döndüm ve eskiden insan kaynayan sevdiğim bölümler şimdi bom boş.
hatalar yapılmıştır zamanında illa ki hocam yüzde yüz haksızsınız diyemem. bu tarz davranışlarla karşılaşırsanız direkt bana ulaşabilirsiniz.
-
Yakalamışken sorayım. Bu "Reklamı Geç" butonunu neden kaldırdı bu arkadaşlar? Butonu kaldırdıkları gibi reklam sayısını da arttırmışlar. Herhangi bir bölüme tıklıyorum reklam, sayfaya tıklıyorum reklam, mesaj atıyorum her mesaj attığımda araya bir reklam. Niye bu forum reklam işini bu kadar çok abartıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözYakalamışken sorayım. Bu "Reklamı Geç" butonunu neden kaldırdı bu arkadaşlar? Butonu kaldırdıkları gibi reklam sayısını da arttırmışlar. Herhangi bir bölüme tıklıyorum reklam, sayfaya tıklıyorum reklam, mesaj atıyorum her mesaj attığımda araya bir reklam. Niye bu forum reklam işini bu kadar çok abartıyor?
orada bir yanlışlık yapıldığını sanıyorum. reklam arayüzü değişti ama benim aktardığım tasarımda çarpı butonu vardı.
geliştiren arkadaşa ilettim. kontrol edilecek.
-
Opera Mobile Android'den bahsediyorum bu arada masaüstü değil, yanlış olmasın. Çarpı falan görmedim. Düz siyah zemin üzerinde 8. saniye içinde yönlendirilecek diye bir yazı vra o kadar. 8 saniye beklemek zorundasın, çarpı butonu filan yok. Aslında şu çarpı butonunu ekranın altına koysanız da reklamı geçmek kolay olsa, reklamları bu kadar dert etmesek güzel olurdu. Teknik açıdan zor mu bunu yapmak? Telefon ekranları büyük ve çoğumuz da telefondan giriyoruz foruma. Hemen baş parmağımızla alttan geçebilirdik. Forum da zaten reklamı görmüş-tıklamış diye istatistiklerine geçiriyordur zaten. Forum açısından da bir sorun olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözOpera Mobile Android'den bahsediyorum bu arada masaüstü değil, yanlış olmasın. Çarpı falan görmedim. Düz siyah zemin üzerinde 8. saniye içinde yönlendirilecek diye bir yazı vra o kadar. 8 saniye beklemek zorundasın, çarpı butonu filan yok. Aslında şu çarpı butonunu ekranın altına koysanız da reklamı geçmek kolay olsa, reklamları bu kadar dert etmesek güzel olurdu. Teknik açıdan zor mu bunu yapmak? Telefon ekranları büyük ve çoğumuz da telefondan giriyoruz foruma. Hemen baş parmağımızla alttan geçebilirdik. Forum da zaten reklamı görmüş-tıklamış diye istatistiklerine geçiriyordur zaten. Forum açısından da bir sorun olmaz.
ben de mobiledan bahsediyorum
teknik olarak bir fark olmasa gerek. tasarımlar yapılırken kullanıcı deneyimleri gözetiliyordur diye tahmin ediyorum. benim de merak ettiğim bir konu sorayım bi.
-
venom 2 after credits sahnesi direk sızmış bu sefer videosu var :)
Spoiler....
sanırım evrenler çarpışıyor venom ve eddie teleport oluyor, tv de spider man i gören venom bu çocuk diyerek ekranı yalıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Ekim 2021; 12:2:54 > -
Dayanamayıp izledim ben de. Harbiden birleştirdiler evrenleri bakalım ne olacak. 31 film daha varmış planlarında daha şimdiden.
-
Venom çizgi romanlarda hep kötü tarafta mı?Ayrıca filmde gördüğümüz Venom Spiderman’a göre çok güçlü değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aralıkdaki filmlere bak matrix, spiderman efsaneler
-
2 gün önce dane dehaan paylaşmış asm 2 deki green goblin benim düşüncem tobey ile değil de andrewin spideri ile bir spider verse olacağı yönünde Fragmandaki green goblinin Asm 2 deki green goblin olduğunu düşünüyorum Hatırlarsanız the amazing spiderman 2 de after credits de Vulture Suit ve doctor octaviusun ahtapot kolları vardı fragmandaki ahtapotun kolları ile asm 2 deki Suit aynı yani Spiderman 3 fragmanında gördüğümüz the amazing spiderman evrenindeki doctor ahtapot olduğunu düşünüyorum ayrıca electronun da olması bence andrewin spideri ile spider verse olacağını gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 1 Ekim 2021; 12:31:10 >
-
... Venom 2 spoiler içerir yazı ...
Sızan after credits konuşmalarda Venom un "that guy" dediğini duymuştum, sonra acaba "bad guy" mı dedik ama sanırım doğru duymuşum yani bizim Venom baya tanıyor Spider Man i bakın iş nerelere gidiyor şimdi ... Venom ilk konuşmalarında simbiyotların evrenler arası farklı güçlerinden bahsediyor 80 milyon yıllık bilgisi olduğunu ve tüm simbiyotlarla bir kovan gibi bağlı olduklarını falan anlatıyor ve Eddie ye bir parça bilgi vermekten bahsederken tam evren değiştiriyorlar, bence Venom başka yaşamlarından yada başka Venomlar aracılığı ile daha önce Spider Man i tanıyor olabilir hatta Tobey li Spider Man i bile hatırlıyor olabilir :) İşte bize ikilinin neden düşman olacağına dair neden vallahi harika bağlamışlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ekim 2021; 21:44:13 > -
Venom bir spiderman çizgi dizisinde nick fury'nin yönettiği bir ekibe katılıyor. Iron fist falan da var hatta ekipte. Venom sanki bir güçlendirici bir giysi gibi orada.
Venom genelde daha güçlü olur ama bizim tomun spidermani cok aciz ve güçsüz gosteriliyor. Bu yüzden tomun spidermanı begenmiyorum.
Edit: flash tarafından kullanarak agent venom oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 2 Ekim 2021; 11:44:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X