Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
46
Favori
91.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çocuk filmine çevirmişler.
  • Amaç çok fazla film yapalım para kazanırız ise dediğine katılıyorum. Ergen haliyle başlatarak daha fazla film yapacaklardır. Fakat o kadar Spider Man filmlerinden sonra kim ergen bir Spider görmek ister? Bu tartışılır işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutankenshta

    dedi troll... yazık sana be...

    Trollüğün yakınından geçmiyorum.Attığım mesajlara bakıp bunu anlayabilirsiniz.Liseli ergende değilim.
    Sadece ortalıkta çok fazla marvel ve dc filmi var ve bundan rahatsız oluşumu dile getirdim.
    Film kültürüm kendi çapımda vardır.Buyrun hatta buda bilgisayarımda bulunan film arşivim. Bu yönetmenlere ait filmlerin %90 ını izlemişimdir.
    Şimdi ise biraz daha açılıp avrupa sinemasına girişeceğim.O sebeple bu filmler yavan ve aynı tatta geliyor.
    Fikirlerimiz uyuşmadığı için kusura bakmayın.
    İyi forumlar.




  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    en çok izlenen filmlere bi bak Marvel ve DC filmi olur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    @Maximum_Carnage
    Hocam şu anda bu trailerı değerlendirme açısından sizin yorumunuzu merak ediyorum valla

    Ben ne beklediysem onu bulduğum için beğendiğimi söyleyebilirim. Aslına bakarsanız bu ilk fragman film hakkında detaylı bir şeyler söyleme fırsatı verecek türden değil, buna bakıp atıp tutmak için anca Türk olmak gerek ki forumda da sabahtan beri sıkça örneğinizi görüyoruz aslında. O kadar çok yorum gördüm, teker teker alıp getirmem mümkün değil ama Vulture'un iki saniyelik görüntüsünden karakterin harcandığını savunanlar, ki Vulture en aptalca Spider-Man kötülerinden zaten, belli ki hikayesini de revize edip MCU içerisinde bir mantığa oturtacaklar, harcansa neyi harcanacak; neden kıyafeti öyle, gençlik alıp yaşlandırma yeteneği yok diyenler ki kim böyle 1960'ların kafasından fırlama abuk bir gücü bir sinema filminde görmek ister; Spider-Man 2 filminden çalıntı sahneler diyenler... Durup durup tekrarlanan çocuk filmi ve niye lise çağına döndüler ağıtlarını saymazsak en kesin huyumuz da sorgusuz sualsiz böyle peşin hükümler yapabilmemiz. Marvel/Sony yapımı 2017 model bir filmde aynı karakterin 13 yıl önce çekilmiş ve açık ara en baba filmi olan Spider-Man 2'ye gönderme sahnenin olmasını da çalıntı diye yaftalamak tek kelimeyle fantastik.

    ikinci fragman filmin ne olup ne olmadığını daha çok çok belli edecektir, üzerine konuşmak daha mümkün olur ama insanların şunun farkında olması gerek; Homecoming, Marvel'ın MCU içerisinde Tom Holland ile uzun yıllar sürdürmeyi planladığı Spider-Man dizisinin ilk bölümü gibi sadece. Doğal olarak bu sokak seviyesi bir film, Vulture ve Shocker gibi C kalite kötüler de bilinçli olarak seçildi ve bu film ağırlıklı olarak Peter'ın lise hayatına, Spider-Man olmanın hayatına getirdiği zorluklara ve Avengers'la kuracağı olası bağa odaklanacak, sonrasında da Infinity War ve solo filmlerinin devamıyla yürüyerek MCU içerisindeki Spidey her anlamda büyüyecek ve olgunlaşacak. Peter, Spider-Man olmaya başlayalı altı ay oldu sadece. Olay ve de amaç bu, bu yüzden bunların farkında olup yorum yapmak lazım, filmin iki dakikalık sahneden sahneye atlayan bir fragmanını değil de en az 30-40 dakikasını izlemiş gibi değil.

    Edit: Eklemeyi unutmuşum, benim en büyük şikayetim kostüm. Görsel efekt olduğu yer yer aşırı belli oluyor, keşke Raimi filmlerinde olduğu gibi o kostümü hakikaten dikmiş olsalardı. Nasıl Iron Man, Civil War'daki zırhıyla 2008 ve 2010'daki filmlerindeki zırhlarına kıyasla onun gerçek olmadığını ve CGI harikası olduğunu belli ettiriyorsa Spider-Man'de de benzer durum mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 10 Aralık 2016; 0:9:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutankenshta

    en çok izlenen filmlere bi bak Marvel ve DC filmi olur...

    Türkiyede de en çok izlenen filmlerden biri recep ivedik değil mi?
    Bunun çok izlenme ile ne alakası var.
    Zaten adamlar izlenmese yapmaz değilmi?
    Yap yap dur çizgi roman filmlerini.
    Yenilik yok konu bol, para bol.
    Neyse gerçekten tartışılacak bir durum değil ben sadece fikrimi belirttim ve fikriminde arkasındayım, ortalık çizgi roman filmi kaynıyor.Yenilik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Spidey o gemiyi öyle kurtarırsa saçma olur. Cap, bi helikopteri zar zor tuttu sonra gitti Spidey'i dövdü. Spiderman koskoca gemiyi öyle tutup kurtarıyorsa Captain'i çıplak elle ikiye bölmesi lazımdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    TR'de o saçma filmler nasıl yüksek hasılat alıyor belli... cahillikten o saçmalığı izleyen çok... yenilik yok? sen bi daha izle yenilikler olduğunu görürdün... çizgi roman okumayan tipler o filmleri anlamaz zaten izlemesede olur... bence yeterince yok... daha klasiklere gelmediler... fantastic four katledildi...
  • alakası yok Spider-man gücünü kontrollü kullanıyor + kâtil değil ki... Captan America 'yı parça pinçik yapsın? hayranı o nedenle onunla gerçek anlamda döğüşmedi...
  • Efsane soundtrack ile nostalji yapasım geldi.
  • Millet bu fragmanın neyine bayılmış bitmiş ilginç yani, saman gibi fragman olmuş. Şuna kötü dediğimiz film bile bundan iyi duruyor şu fragman mesela;





    Marvel hic karışmamalıydı Sony işine. Spidey özel bir yeri vardı Sony ile filmlerin tadı farklıydı kalitesi. Şimdi sıradanlaşmış duruyor gruba katılmaya çalışarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 10 Aralık 2016; 0:57:5 >
  • sinema sektörü eskiden çoğu zaman +18 ila +16 arasıydı şimdi ise tam tersi. yetişkin karakterleri dahi ergen bir şekle sunup uyarlıyorlar artık. oyun sektörüde aynı şekilde (bknz: league of legends). bu filmler league of legends tayfası için yapılıyor.
  • "daha 2 dakikalık ilk fragmandan film hakkında yorum yapıyorlar atıp tutuyorlar" deyip sonrada film için en iyisi olacak demek

    Yaş kaç acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman maalesef çok tırt olmuş.

    Gotg2 fragmanı paspas yapar bunu kalite olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JusticeLeague

    "daha 2 dakikalık ilk fragmandan film hakkında yorum yapıyorlar atıp tutuyorlar" deyip sonrada film için en iyisi olacak demek

    Yaş kaç acaba

    Kardes nickinden belli amacin.



    Hadi seni dc bolumune alalim. Martha falan siz acaba niye martha dedi onu tartisin 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu filmi seyredersem Michael Keaton yüzünden seyrederim. Disney Channel daki çocuk filmlerine dönmüş.
  • 2.film 2019 da geliyor. Dedikleri gibi Harry Potter serisini örnek alacaklar galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92


    Millet bu fragmanın neyine bayılmış bitmiş ilginç yani, saman gibi fragman olmuş. Şuna kötü dediğimiz film bile bundan iyi duruyor şu fragman mesela;





    Marvel hic karışmamalıydı Sony işine. Spidey özel bir yeri vardı Sony ile filmlerin tadı farklıydı kalitesi. Şimdi sıradanlaşmış duruyor gruba katılmaya çalışarak.

    Şahsen Tüm Zamanların En İyi Trailer'ı;


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar amcamdan haber aldim. Cok surpriz gelismeler var Marvel la ilgili . Şok oldum. Ama amcam hemen soyleme dedi. Resmilessin. Bu ne diyeceksiniz. Filmlerle ilgili marvelin seyircilerine buyuk surpriz. Olmaz denilen oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.