Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
37
Favori
88.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • söylediğiniz gibi venom belki de tüm zamanların en karizmatik kötüsü.belki magneto rakip olabilir kendisine.listede yok ama ben akrep adam'ı da görmek isterdim beyazperde'de.
  • Marvel son yıllarda Spider-Man'in içine etti. 2007 yılı sonunda yayınlanan One More Day ile devamlılığın bir kısmı değiştirildi, JMS'nin yaptığı değişikliklerin çoğu geri alındı. Bu retcon olayı kabul edilebilir bir şey olsa da-mesela DC de geçen yıl tüm evreni retconladı- One More Day sonra yayınlanan öykülerin kalitesi o kadar düşüktü ki bana Spider-Man okumayı bıraktırdı. Türkiye'de yayınlanan sayıları alıyorum ancak orijinal sayıları artık okumuyorum. Superior Spider-Manmiş Marvel NOWmış zerre kadar umrumda değil. 2008'ten itibaren çıkan sayıların hitap ettiği yaş grubu 8-13 arası. JMS ne kadar eleştirilse de-ki bu eleştirilerin bir kısmına katılırım- Eisner ödülü alan tek Spider macerasının yazarıdır.-Arka Bahçe'de yayınlanan ve Morlun'un ilk defa ortaya çıktığı öykü- O adamın ayrılıp da meydanı Dan Slott, Zeb Wells gibi kıytrık yazarlara bırakması Spider-Man'in -kalite açısından- sonunu hazırladı. Marvel için hava hoş. Kalitesiz olsa da satıyor, satmasa da yan ürünlerden elde edilen gelirler çr satışlarının en az 10 katı. Dikkat ederseniz Marvel'ın son yıllardaki comic eventlarının çoğu rahatça filmlere uyarlanabilir durumda. Bu durum artık Ana Akım Amerikan Çizgi Romanlarının berbat bir döneme girdiğinin göstergesi.




  • @Carnage86
    Hak veriyorum dostum.90ların sonu 2000lerin başında Arkabahçeden çıkan sayıların nerdeyse hepsi arşivimde duruyorlar ve yerleri çok ayrı.Spider-man'in belkide en okunası olduğu en harika sayıları.Romita jr. abimizin çizgisiyle sevdim ben spidey'i...

    Şimdilerde disney'in Marvel'ı satın almasından sonra dahada karamsarım.Yapılan animasyonlar ve çr ler işin dahada çocuklara yönelik olacağını gösteriyor..Bu superior olayınında nereye bağlanacağı hiç belli değil.Ben ortalıkta gevezelik edip saçma şakalar yapan Peter olmadıktan sonra neyleyim Spider-man'i..Çok mu geleneksel düşünüyorum yada yeniliklere çok mu kötü gözle bakıyorum bilmiyorum ama esas fanlarında benim gibi düşündüklerini gördüm/okudum.Spider-Peter ikilisi olmadan bu iş tutunamaz.Belki yeni okurlar çekerler ama giden gitmiş olur...


    @mahmutzahitcelik
    Bro marvel wikia dan bakabilirsin.Sandman 85 ton Carnage 80 ton.

    http://marvel.wikia.com/Strength_Scale




  • BEN AMCA GERİ GELİYOR!!!

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    The Amazing Spider-man 2 nin oyuncu kadrosu açıklanmaya devam ediyor.İlk filmde Ben amca rolünde izlediğimiz Martin Sheen ikinci filmdede karşımıza çıkacak.İlk filmde ölmüş olmasından dolayı ikincisinde Flashbacklerde oynaması bekleniyor.
  • The Amazing Spider-man #699 kapağı,çok hoşuma gitti...

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • kapak gerçekten harika olmuş.morbius gider mi yalarca hocam yeni seri de.fazla bilgim yok bu villain hakkında da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    kapak gerçekten harika olmuş.morbius gider mi yalarca hocam yeni seri de.fazla bilgim yok bu villain hakkında da.

    Vampirlerin altın çağında gibiyiz sinema ve dizi sektörü olarak.Vampir teması her zaman her koşulda ilgi çekiyor..Yeni superior serisinde kullanmamaları saçma olur.Hatta Morbius 2. film için çok güzel bir yan düşman olabilirdi.Kısa süreli olarak vampire dönüşmüş bir Peter olsa değişik ve ilgi çekici olabilir mesela.
  • Amazing Spider-man Filmi Hataları!!!




    Doğru noktalara parmak basmış olsalarda ben film izlerken bu kadar kusur arayıcı olamıyorum.Ama bizim yerimize bulan bu arkadaşlara teşekkür etmek lazım..Önceki seriye göre daha az hata barındırmasıda sevindirici.
  • yalarca hocam kahramanlarsinemada.com'a da yorumlarını bekliyoruz
  • @double minded
    Affedilir şeyler değil demeli.Heleki kamera ve koruma olmayan gizli labaratuvar'a girme olayı nasıl gözden kaçmış hayret...İzlerken farketmiyorsun ama sonradan görüncede filmin gözümüzdeki değeri/kalitesi düşüyor..Önceki serinin en iyi filmi ''spiderman 2'' şeklinde düşünürsek Amazing ondan birkaç gömlek üstün olmasıyla benim gözümde sinemaya en iyi ve doğru yansıtılmış örümcek filmidir.Artık ASM2 de daha bol aksiyon ve daha az hata görürüz diye düşünüyorum.

    .
    .
    .
    .
    .
    .



    THE AMAZİNG SPİDER-MAN CİLT:7 GELİYOR!!!


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Marmara çizgi facebook sayfasından bu güzel haberi bize vermiş oldu.Tarih olaraksa Aralık sonuna işaret ediliyor. İlke Keskin'in çevirisi ile okuyacağımız ''Death and Dating/Ölüm ve Randevu'' isimli macera ASM #578-583 sayılarını içeriyor.




  • Jamie Foxx Electro hakkında konuştu!!!

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Jamie Foxx MTV'ye yaptığı konuşmada The Amazing Spider-man 2 de canlandıracağı süper kötü Max Dillon yani Electro hakkında detayları açıkladı..''Tüm yaşantısı boyunca kimse onunla konuşmuyor.Büyük şirketler fikirlerini çalıyor, hayatta bir hiç oluyor..Fakat spider-man ona arka çıkıyor ve diyorki -sen benim adamımsın,sokaklardaki gözüm ve kulağımsın-.Max şaşırıyor ve -ben spider-man'in partneriyim- diye düşünüyor..Sonra herşey kötüye gidiyor ve trajik bazı olayların sonucunda kendisini kötü tarafta buluyor''

    Foxx ayrıca Electro kostümüyle ilgilide yeşil ve sarı olmayacağını siyah olacağını söyledi.




  • yanlış villain.s.woodley kesin mj'i oynuyor mu?belki başına bişey gelmiştir.kurtuluruz şundan.harry'i kimin oynayacağı da muamma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    yanlış villain.s.woodley kesin mj'i oynuyor mu?belki başına bişey gelmiştir.kurtuluruz şundan.harry'i kimin oynayacağı da muamma

    Harry'yi Dane DeHaan oynayacak.S. Woodley de MJ olacak.Kesinleşti artık.
  • Ultimate Spider-Man yeni sezonu 2013 de!!!

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Ultimate Spider-man animasyon serisi uzun bir aradan sonra Ocak ayında yeni sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek.Spider-man,Young Avengers tarzı gibi takıldığı takım arkadaşlarıyla devam edeceği yeni maceralarının ilk bölümünde Electro ve Lizard ile karşılacaklar..Yeni sezonda Thor,iron man,Hawkeye,Cap. America ve Hulk gibi Avenger'ların yanı sıra Rhino, Kraven The Hunter, Lizard, Electro, Beetle ve bir gizemli üyeden daha oluşan ünlü Sinister Six'ide göreceğiz.

    Ne diyelim,ilk sezonun son birkaç bölümündeki gibi daha az çocuksu daha fazla aksiyonlu bir devam sezonu olur umarım...




  • 700. sayı spoilerlarını gören var mı aranızda ? ve beni de ekleyebilir misiniz lütfen ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

    700. sayı spoilerlarını gören var mı aranızda ? ve beni de ekleyebilir misiniz lütfen ?


    700. sayı spoilerlarını gördüm.Scanlerinide tabi..birkaç haftadır tahminleri yürütülen şeyler doğru çıktı ve bizde Superior Spider-man kimlik karmaşasında işin aslını öğrendik.İnsanlar spoiler yemesin diye burda paylaşmadım, hem spoiler butonuda bu bölümde bulunmuyordu.Eğer #700 ile ilgili bilgi sahibiysen konuşabiliriz bro.

    Ekledim senide listeye.
  • THE AMAZING SPIDER-MAN #700 KAPAKLARI!!!


     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 22 Aralık 2012; 14:44:55 >




  • Su seri bitsede yeni seriye bende başlasam..
  • Superior Spider-man ve Daredevil...

     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

    Superior Spider-man kendi ilk sayısı çıkmadan 3 hafta önce Daredevil #21 de karşımıza çıkıyor.Daha önce sıkça işbirliği içinde gördüğümüz ikili bakalım anlaşabilecek mi?Biliyorsunuz yeni örümceğimiz tam olarak Peter değil... :) Superior Spider-man #1 Ocak 9 da çıkıcak onuda hatırlatalım.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.