Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bir şey sorcam spiderman yepyeni birgün 1.cilti aldım yepyeni bir gün 1. çilt devamımı yoksa yeni serimi

ve gizli şavaş'damı devam yoksa 1 sayılık mı arada kaldım lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider 24

size bir şey sorcam spiderman yepyeni birgün 1.cilti aldım yepyeni bir gün 1. çilt devamımı yoksa yeni serimi

ve gizli şavaş'damı devam yoksa 1 sayılık mı arada kaldım lütfen yardım edin

Yepyeni bir gün cilti yeni bir seri değil,Amazing serisinde Peter'ın hayatında irili ufaklı değişimlerin olduğu bir dönüm noktasıdır sadece.Zaten ciltin arka kapağına bakacak olursan Amazing serisindan hangi sayıları kullandıklarını görebilirsin.

Gizli Savaş tek ciltlik bir hikayedir,devamı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-man'in Hayatındaki 10 büyük değişim..

Spider-man'in çizgiroman hayatındaki 10 önemli ve büyük değişime bir geri sayım olarak göz atalım..

10-Captain Universe

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Spidey'in 1989 yılında ''Acts of Vengeance'' serisinde kazandığı inanılmaz boyuttaki kozmik güç onu Magneto,Titania ve Tri-Sentinel gibi karakterlerin klasmanına taşıdı.Güçlerle beraber sahip olduğu görünüm öyle çok sevildiki bu kostüm birçok oyuna konuk oldu,figür olarak satıldı.

9-Organik Ağ atıcıları

Sam Raimi filmlerinden hatırlayacağımız ve fanların çok kızdığı bu bileklerden organik ağ çıkması olayı ''the other/öteki'' serisi ile çizgiromandada kısa bir süreliğine uygulanmıştır.Aynı zamanda gece görüşü ve bileklerden bio iğne çıkması gibi özellkiler kazanan örümcek örümceklikden iyice çıkmıştır o dönemlerde.

8-Altı Kollu Örümcek

Gwen ve Babasının ölümünden kendini sorumlu tutan Peter güçlerinden kurtularak birdaha böyle birşey olmamasını istemiş ama işler umduğu gibi gitmemiştir.Ortaya belkide en unutulmayacak en garip anlardan biri olan 6 kollu örümcek adam çıkmıştır.

7-Iron Spider/Demir Örümcek

Peter ve Tony Strak'ın yakın arkadaşlığı ve yaptıkları anlaşmalar sonucu ortaya çıkan Iron Spider kostümü belkide en çok sevilen kostüm değişikliklerinden biridir.Kostümün en dikkat çeken yanı ise 4 ekstra metal örümcek ayağıdır.

6-Gizli kimlik İfşası

İç Savaşın yaklaştığı dönemlerde süper insan kayıt yayasına teşvik için Tany Stark'ın baskıları ve ısrarı sonucunda Peter basın toplantısıyla kimliğini dünyaya ifşa etmiştir.Tahmin edileceği gibi bu kararı Peter'a ailesine verilen zarar şeklinde dönmüş ve hayatı alt üst olmuştur.Kimlik ifşası olayı ''Yepyeni bir Gün'' serisi ile iptal edilmiştir.

5-Avengers'a Katılması

Spidey zaman zaman Avengersla omuz umuza savaşmış olsada 2005 yılında ilk kez gerçek üyesi olmuştur.Şimdilerde Marvel Now projesi kapsamında Avengers'ın Ana üyelerinden olmaya hazırlanıyor.

4-Symbiot Kostümü

İşte orijinal kostümden sonra dünyada en çok sevilen kostüm.Siyah symbiot kostümü..Ortak yaşar symbiotla birleştikten sonra yeteneklerinde ciddi artış olan Peter artık hem daha güçlüdür hemde daha cool dur:).Fiziksel gücünü 5 kata kadar arttıran kostüm ona fazladan hız,çeviklik ve dayanıklılık kazandırmıştır.Tabi bunun götürüsüde misliyle fazladır..

3-Klonları

Farklı paralel evrenlerde farklı Peterlar olması durumu 70lerde işlenmiş ve ortaya değişik hikayeler çıkmıştır.Bunların içinden en çok sevilen şüphesiz Ben Reilly adı altında Scarlet Spidey olan kişiliktir.Bu Kostüm daha sonra birçok oyunda boy göstermiştir.

2-Evlilik düğün dernek:P

1987 yılında Amazing serisinde evlenen Peter Parker ve Mary Jane belkide marvel evrenindeki en doğru ve uyumlu çifttir.20 yıl boyunca evli kalan çift yazarların gazabına uğramasaydı hala mutlu mesut yaşıyor olacaklardı.

1-Ayrılık :(

Joe Quesada yani Marvel'ın patron kişisinin Peter-Mj evliliğinden hoşlanmamasından mütevellit ''yepyei bir gün'' serisiyle bu ilişkiye son verilmiştir.Bu bir kavga yada boşanma değildir.Gizli kimlik ifşasından sonra yaşamı darma duman olan Peter Şeytanla(Mephisto) bir anlaşma yapar ve evliliğini alması karşılığında yaptığı bu ifşa hatası kader çizigisinden silinir.Artık yepyeni bir sayfa açılmıştır...

Not:Yazılar ve düzenleme bana aittir.Olay sıralaması newsarama dan alınmıştır.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 21 Kasım 2012; 14:33:50 >

• NEW AVENGERS Cilt:6 !!!

31. İstanbul Kitap Fuarına giderseniz Gerekli Şeylerin standında birçok yeni çizgiroman/manga göreceksiniz ve bunlardan biride New Avengers cilt:6 !!! Cilt 5 den sonra bizi çok bekletmemeleride ayrı bir güzel oldu:)
  • AMAZİNG SPIDER-MAN #700...

Spoiler yemek konusunda çokta takıntılı değilseniz 700. sayının son sayfalarına şurdan göz atabilirsiniz.Şahsen ben okumadım.. ----- http://pelerinli.com/2012/11/spider-man-700e-dikiz/

Bir diğer garibime giden gelişmede 698 ve 699 da yaşanıyor.Superior Spider-man'in kim olduğuna yada olabileceğine dair incelemeye şurdan ulaşabilirsiniz: ----- http://www.newsarama.com/comics/amazing-spider-man-698-implications.html

Eğer bakmaya üşenen yada durumu çözemeyen olursa özet geçebilirim.

• şu altı kollu örümceği yeni üçlemede kullansalar süper olur.simbiot orijinal kostümden de karizmatik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

şu altı kollu örümceği yeni üçlemede kullansalar süper olur.simbiot orijinal kostümden de karizmatik :)

Spider-man'in güçleriyle ilgili 3 önemli değişim noktası vardır.Güçlerini kaybedip normal birisi olması,güçlerinin kontrolünü kaybedip önce 6 kollu insana sonrada tam örümceğe dönmesi ve örümcek güçlerindeki evrimden dolayı yeni özellikler kazanması..

Bunlardan ilki Raimi filmlerinin ikincisinde işlenmişti.6 kollu örümcek olayınada önümüzdeki filmlerde değinilebilir.Neden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 24 Kasım 2012; 21:33:05 >
  • 94 yılında yayınlanan çizgi seride 6 kollu örümcek bölümleri efsaneydi.raimi kesin yer verir dedim ama kullanmadı.bu seride bari kullansalar.simbiot kostümü bu resimde ki gibi olmayacaksa hiç girmesinler.
  • bende spider man hayranıyım benide ekler misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skate2000

bende spider man hayranıyım benide ekler misiniz

Ekledim bro.
  • Superior Çıkmazı..

Yeni örümceğin Peter olmayacağına dair ip uçlarını Dan Slott vermişti hatırlarsanız.Şimdide Facebook dan yaptığı yorumla çıkmaza biraz daha açıklık getiriyor.
    ''Çocukluğunu mahvetmeme 4 gün kaldı'' diyerek acaba yeni örümceğin berbat bir çocukluk geçirmiş olacağına mı işaret ediyor Slott..698 ve 699 daki gibi bir değişim olmasında(olursa harbi kızarım) kişiliği farklı bir peter her türlü kabulüm.Peter olsun çamurdan olsun:)
  • Super Kahramanların ''Family Guy'' versiyonları

Sanatçı Achilleas Kokkinakis’in çalışmalarında Peter Griffin’i süper kahramanların yerinde görüyoruz!Çalışmalarda özellikle ünlü çizgiroman kapaklarının kullanılması dikkat çekiyor.

Diğer çalışmaları için:

http://xombiedirge.com/post/33516335496/family-guy-comic-cover-recreations-by-achilleas

• 85. OSCAR ÖDÜLLERİ – Görsel Efekt Adayları

24 şubat 2013 de Oscar ödülleri sahiplerini bulacak.En iyi görsel efekt dalındada 3 süper kahraman filmi olduğu göze çarpıyor.10 filmlik tam liste şöyle:

- The Amazing Spider-Man
    - Cloud Atlas
    - The Dark Knight Rises
    - The Hobbit: An Unexpected Journey
    - John Carter
    - Life of Pi
    - Marvel’s The Avengers
    - Prometheus
    - Skyfall
    - Snow White and the Huntsman

• hobbit vs avengers?
  • İzmirdeki arkadaşlar için söylüyorum Baykuş'a ''New Avengers cilt 6'' ve ''Gizli istila'' ciltleri gelmiş.Ben gidip aldım,D&R da falan bulamayan uğrasın derim.
  • BENİDE EKLERMİSİN KARDEŞ
  • @alicho EKLEDİM DOST

..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..

İŞTE ASM 2'NİN HARRY OSBORN'U

Ve bugün Twitter üzerinden Marc Webb yeni Harry Osborn'u duyurdu . Sürpriz bir şekilde son dört aday olarak öne çıkan isimler dışında birisi rol için seçildi: : Dane DeHaan!

• EN SEVİLEN 10 BÜYÜK SPİDER-MAN DÜŞMANI !!!

10-ELECTRO

Max Dillon elektrik tamircisidir,birgün bir direği tamir ederken yıldırım üzerine düşer ve Max öleceği yere kendini elektriksel güçlerle donanmış bulur.Artık o Electrodur ve spider-man'in dokunması zor düşmanlarından biridir.Kendisi Sinister Six süper kötü çetesininde üyesi olmuştur zamanında.

9-HOB GOBLIN

Green Goblin'in ölümünden sonra ortaya birçok goblin kopyası çıkmıştır.Bunlardan en çok sevileni Hob Goblin/Gulyabani dir..3 ana Hob Goblin kişisi vardır.Roderick Kingsley, Jason Macendale ve Phil Urich...Kingsley orjinal olandır ve 80lerde ortaya çıkmıştır.

8-SANDMAN

Yine örümceğin dokunsa dahi zarar veremediği düşmanlarından biri ile karşı karşıyayız.Sandman yani esas adıyla Flint Marko kuma ve toprağa hükmedebilir,vücudunun her yerini kuma dönüştürebilir,kuma şekil verip silah olarak kullanabilir.Kendisi Spiderman 3 filmindede karşımıza çıkmış ve Ben Parker'ı onun öldürdüğü işlenmişti.saçmaaa...

7-CHAMELEON

Dmitri Smerdyakov yani Chameleon aslında Amazing Spider-man #1 de gözükerek spidey'in ilk super villian'ı olmuştur.Chameleon'ın gözüktüğü sayılarda olaylar hep psikolojik tarafı ağır basacak şekilde işlenmiştir.Çünki bildiğiniz gibi kendisi herkesin kılığına girebilen bir casustur.Ayrıca Sinister Six üyeside olmuştur.

6-KINGPIN

Birçoğunuz onu Daredeviln'in baş düşmanı olarak tanıyor,doğru..fakat spidey'in de başına birçok dert açtığı ortada.Wilson Fisk nam-ı diğer Kingpin,para babası ve gizli suç imparatoru yada binevi mafya lideri.Herşey var bu herifte.

5-MYSTERIO

Küre kafasıyla tanınan özel efekt uzmanı Quentin Beck herhangibir süper güce sahip değildir.Tüm olayı teknolojisiyle oluşturabildiği 3 boyutlu sanal görüntülerle hayali bir ortam yaratıp düşmanlarını tuzağa düşürmektir.Yine Sinister Six in ana üyelerinden birisidir.

4-AVCI KRAVEN

Kraven'ı çok ünlü yapan macera 1987 ye dayanıyor.''Kraven's Last Hunt'' isimli macerada Örümceği özel bir iğneyle vurup onu komaya soktuktan sonra mezara gömen Kraven yaptığı Spider-man kostümüyle kahramanımızın 2 haftalık yokluğunda şehri suça karşı korur.Amacına ulaştığını düşünen Kraven sonrasında intihar ederek hayatına son verir.

3-VENOM

Belkide ''kahramanın şeytani kopyası'' statüsünde tüm zamanların en iyi ''kötü karakter''i olabilir.Eski Gazete fotoğrafçısı Eddie Brock işsel sebeplerden ötürü nefret duyduğu Peter dan klisede istemeden devraldığı alien symbiot kostümü ile intikam alma fırsatı edinir.Ve ortaya ürkünç azılı manyak Venom ortaya çıkar..Ultimate serisinde Flash Thompson ve yine Amazing serisinde Mac Gargan da Venomluk yapmıştır.

2-DOCTOR OCTOPUS

Kötü ve dokunaç kollu bilim adamı ödülümüzde Otto Octavius'a gidiyor.Herkesin aklında Örümcek adam-Doktor ahtopot olarak eşleşmiş ve onun vazgeçilmez ikonik bir düşmanı olarak yer etmiştir.Kendisi ilk olarak 1963 yılında Amazing Spiderman #3 de ortaya çıkmıştır.Sinister Six'in ilk üyelerindendir ayrıca.

1-GREEN GOBLİN

İşte listenin sonu..Ve birinciliği kahramanların düşman olarak hiç istemeyeceği türden birisi alıyor.Green Goblin...Zeki ve deli manyak,gözü dönmüş belkide tam tanımı saf kötü.Batman'in Joker'i kadar deli,Tony Stark gibi zengin,Otto Octavius kadar zeki..Norman Osborn hikayedeki önemiyle,Peter'ın hayatına etkileriyle,Gwen Stacy'yi öldürmesiyle,habire dirilip hikayeye tekrar dahil olmasıyle ve son olarak spidey'in ana düşmanlığından çıkıp Dark Avengers'ı kurarak Marvel evreni için bir tehdit haline gelmesiyle listede en üstte olmayı çoktan hak ediyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 6 Aralık 2012; 19:22:03 >

• dostum benide ekle spider man en sevdiğim kahramandır

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaykaan

dostum benide ekle spider man en sevdiğim kahramandır

Ekledim neşeli dostum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.