Şimdi Ara

Spider Man değişiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden örümcek adamın çizgi romanlarını okurdum ve yıllarca filmini beklemiştim. böyle kötü 3 filmi çizgi romanlarına layık görmüyorum. bir de nedense örümcek adam 10 bilemedim 15 kişi arasında geçiyor. bütün karakterle bir şekilde peter parker'ın çevresinden adamlar. goblin peter'ın arkadaşının babası, doktor octopus hocası, venom iş yerindeki rakibi... böyle tonla ayrıntı var. bütün hikayeler koskoca şehirde 15 kişi çevresinde dönüyor. yani 'ın kralı marvele...
  • Linke bakın mayısta açtığım bir topicti...orda zaten açıklamıştım herşeyi...düşüncelerim değişmedi...

http://forum.donanimhaber.com/m_14066947/mpage_1/key_%F6r%FCmcek%2Cadam/tm.htm
  • harbiden daha iyi gidermiş o çocuk spiderman e

tobey in zaten çizgi filmdeki peter a uzaktan yakından benzerliği yok

2009 hikaye ne olacak onu da merak ediyorum ,3. filmi her şeyin sonu gibi yapmışlar spiderman bi anda bütün düşmanlarını çabucak harcadı

bakalım kendine yeni düşmanlar mı bulacak bu filmde

bana kalırsa x-menli ortak bi film yapsalar daha güzel gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

harbiden daha iyi gidermiş o çocuk spiderman e

tobey in zaten çizgi filmdeki peter a uzaktan yakından benzerliği yok

2009 hikaye ne olacak onu da merak ediyorum ,3. filmi her şeyin sonu gibi yapmışlar spiderman bi anda bütün düşmanlarını çabucak harcadı

bakalım kendine yeni düşmanlar mı bulacak bu filmde

bana kalırsa x-menli ortak bi film yapsalar daha güzel gider

yukarda yazdım görmedin sanırım...venom un dönüşü olucak 4.filmde...ve büyük ihtimalle kandöken de olucak....imdb de yazan bilgi bu...alıntı yapıyorum...

• lord west eline sağlık. verdiği linkteki harika yazısını okuyun. çizgi romanlardaki örümcek adam nasıl uğurböceği adam yapılmış anlayın. örümcek adam çizgi romanlarında böyle silik, nerd bir tip değildi. daha ciddi, kaslı, atletik bir adamdı. mesela kum adamla dövüşü, 3 metre filandı en fazla. kısaca her şeyiyle çok farklıydı, hayata bakışı vs. yıllarca örümcek adamın filmini beklemiştim, bundan sonra bitmiştir film gözümde.
  • Söylentiye göre 4 te:Lizard ve Carnage kötü adamlar olacakmış
    edit:şahsen electro yu isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 16 Eylül 2007; 2:03:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

lord west eline sağlık. verdiği linkteki harika yazısını okuyun. çizgi romanlardaki örümcek adam nasıl uğurböceği adam yapılmış anlayın. örümcek adam çizgi romanlarında böyle silik, nerd bir tip değildi. daha ciddi, kaslı, atletik bir adamdı. mesela kum adamla dövüşü, 3 metre filandı en fazla. kısaca her şeyiyle çok farklıydı, hayata bakışı vs. yıllarca örümcek adamın filmini beklemiştim, bundan sonra bitmiştir film gözümde.

teşekkürler...o yazıyı sinemadan gelir gelmez sinirlerim tepemde bir şekilde yazmıştım...ama gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım...çocukluğumdan beridir spidey fanıyım...koleksiyonumda TR de yayınlanan ilk sayısına kadar mevcut...her sayıyı en az 5 kere okumuşluğum var ve kendimde o yorumları ve değerlendirmeleri yapma hakkı buldum açıkçası...kimiler bana katıldı kimileri sallamadı kimileri dalga geçti...benim anlatmak istediklerimi anlayanlar gerçek fanlardı zaten...onlarda bana yeter açıkçası...ben spiderman i özel efektlerle süslenmiş bir süper kahraman filmi olarak izlemiyorum...öyle dolu film var zaten piyasada...örümcek adamın bir hikayesi bir ana teması vardı...senaristler hikayeye, sam raimi konsepte, tobey maguire da peter parker karakterine ihanet etmiştir bence... hiçbirşey olması gerektiği gibi deildi...sanki tamamen daha fazla örümcek adam oyuncağı, anahtarlığı, çantası, tişörtü ve pc oyunu satmak için yapılmış bir filmdi...ama ellerinde patladı işte...yerden yere vurdular...4.filmde kimse sam raimi ve tobey i istemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 16 Eylül 2007; 2:13:21 >

• eger değişirse hiçç zahmet edip cekmesinler cunku berbat bişey olur.. 3 filmdir peter parker'ı ozdestirdik bu adamla biz...oldu olcak kirsten dunst da gitsinde bi daha filmin yanından gecmiyim..

not: kirsten ne kadar guzel demi
  • Spider-Man bitsin Spider-Pig çıksın
  • zaten serinin birşeye benzediği yok farketmez bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Söylentiye göre 4 te:Lizard ve Carnage kötü adamlar olacakmış
    edit:şahsen electro yu isterdim.

zaten hep merak edip durmuştum lizard ne zaman gelecek diye, umarım söylentiler doğru çıkar hele hele carnage gelirse tam bir curcuna olur dördüncü film tek üzüntüm goblinin canına okudular ama serilerinde en az 5-6 tane goblin vardı (jack'o lantern, hobgoblin vs.) şimdi osborn ve oğlu öldü kullandıkları teknolojide kayıplara karıştı tekrar çıkarırlarmıki bi goblin acaba?

• 90'lı yıllarda Örümcek Adam filmini James Cameron çekmek istiyordu.hatta senaryoyuda yazmaya başlamıştı.Michale Biehn-Örümcek Adam , Arnold Schwarzenegger ise Doc Ock olacaktı ama proje gerçekleşmedi.Bunun üzerine Cameron o yılların blockbuster filmi olan True Lies filmini yaptı.

İlerleyen yıllarda bu seri çekilirken ismi yönetmenler arasında geçti fakat yine olmadı.
  • Jake oynasın ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Part of Me

Jake oynasın ya :)

Spider 3 bittiğinde zaten Tobey açıklamıştı diğer filmde olmayacağını ama ben yapımcılar ikna eder diye düşünmüştüm..
    Diğer elemanda çok ablak durmamış, benziyolar biraz, bakalım film cıkınca görücez....
  • Jake Gyllenhaal beğendiğim oyuncular arasında. Rolü çok rahat kaldırır. Fakat yeni bir yüz diğer 3 seriyi izleyenlere çok farklı ve itici gelecektir. Bu yüzden Tobey Maguire bir şekilde ikna edilmeli.
  • Kesinlikle cok itici gelicektir bu arada diğer elemanın oynadığı filmlerden bikaç örnek verebilirmisiniz ben hatırlayamadım onu
  • Tobey'e hiç alışamamıştım zaten, değişebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

değişirlerse tutması zor.. en azından ben gitmem zaten 3. film fiyasko bide üstüne oyuncu değişirse iyice berbat olacak. nasıl alıştıracaksın izleyiciyi?

Arkadaşım ne olur git sen gıtmessen batar zaten adamlar:)

Şaka biyana fanatikler çok rahatsız oldu 3.filmden ama neticede uyarlama işte aksiyon efekt araya sıkıştır olsun bitsin:)Bu kadar abartmaya gerek yok.Batman Begins gerçekten çok güzel olmuştu 2.filmde güzel olucağa benziyor ki JOKER var:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

değişirlerse tutması zor.. en azından ben gitmem zaten 3. film fiyasko bide üstüne oyuncu değişirse iyice berbat olacak. nasıl alıştıracaksın izleyiciyi?

Arkadaşım ne olur git sen gıtmessen batar zaten adamlar:)

Şaka biyana fanatikler çok rahatsız oldu 3.filmden ama neticede uyarlama işte aksiyon efekt araya sıkıştır olsun bitsin:)Bu kadar abartmaya gerek yok.Batman Begins gerçekten çok güzel olmuştu 2.filmde güzel olucağa benziyor ki JOKER var:)

katılıyorum kesinlikle sana. Bu arada Batman ne alaka onu anlamadım

• valla Tobey amcamı zaten spider man'a yakıştıramıyordum iyiki oynamayacağını belirtmiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.