Hala bir dedikodu ama Tobey Maguire Spider Man de oynamayacağını açıklayınca,yerine kim geçeceği merak konusu.Ancak Sony Picture film hakkında sadece 2009 da vizyona gireceğini açıkladı.Oyuncu kadrosunda ise bir açıklama yok henüz.Ama dedikodulara göre Tobey Gaguire yerine Jake Gyllenhaal alacakmış.
İğrenç birşey olur. filmde onu izledikten sonra başka bir eleman örümcek adam olacak...iyi gien bir seriyi batırırlar.
benzerlik bakımından belki pek fark olmaz ama tabi alıştığımız yüz oyuncunun yerini tutmaz
şöyle söyliyim...Jake Gyllenhaal en baştan spiderman i oynasaydı 1.bölümden itibaren o zaman derdimki bu rol için bundan daha uygun bir yüz olamaz...çünkü Jake Gyllenhaal in tipi çizgi romandaki peter parker a çok benziyor...Tobey Maguire ında tipi bir okadar alakasız...fiziksel olarakta tip olarakta çizgi romandaki peter parker a hiç benzemiyor...
ama şimdi işin diğer kısmıda 3 bölüm tobey oynadı başrolde kalkıpta başkasını koymak batırır filmi...üstelik zaten spider man 3 bence senaryo ve oynuculuk açısından rezaletti...tadında bırakmalılar ve birdaha çekmemeliler...
yazdığına görede eğer 4.film çekilirse venom geri dönücekmiş...e tabi senaristler saçmaladıklarının farkına vardılar heralde...ve çok tepki aldılar büyük ihtimal o yüzden hatalarını böyle telafi edicekler...çünkü venom örümceğin gelmiş geçmiş en büyük düşmanıdır ve 3.filmde adamı 15 dk da harcadılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
şöyle söyliyim...Jake Gyllenhaal en baştan spiderman i oynasaydı 1.bölümden itibaren o zaman derdimki bu rol için bundan daha uygun bir yüz olamaz...çünkü Jake Gyllenhaal in tipi çizgi romandaki peter parker a çok benziyor...Tobey Maguire ında tipi bir okadar alakasız...fiziksel olarakta tip olarakta çizgi romandaki peter parker a hiç benzemiyor...
ama şimdi işin diğer kısmıda 3 bölüm tobey oynadı başrolde kalkıpta başkasını koymak batırır filmi...üstelik zaten spider man 3 bence senaryo ve oynuculuk açısından rezaletti...tadında bırakmalılar ve birdaha çekmemeliler...
Bence çekilmeli.Üçüncü film konusunda sana hak veriyorum ama bu işin tek sorumlusu Sam Raimi.Filmde düzgün bir kompozisyon yoktu bile.Yönetmen kesin değişmeli ama Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığında olduğu gibi reklam yönetmeni oturturulmamalı.Film konu ve grafik açısından zaten kendini aşmış bence çok marjinal bir isim getirtirilmeli.Robert Rodriguez,David Fincher,Marc Forster gibi...
Öfff değişmesin ya :S o zaman filmden soğurum çoğu dizide olduğu gibi
3. filmin neyi berbattı yav ben izlemedim ama fragmanı süperdi film nasıl berbat olabilir ki
quote:
Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
quote:
Orjinalden alıntı: juna1986
son film berbattı en iyisi devamını yapmasınlar
3. filmin neyi berbattı yav ben izlemedim ama fragmanı süperdi film nasıl berbat olabilir ki
Efect ve konu olarak harika idi.Ancak sağolsun raimi amca bu filmi ne yaparda mahv ederim diye efor sarf ettiği için konuda belli bir kompozisyon yok idi.Olaylar hızlı ve birbirinde bağımsız bir şekilde ilerliyordu.Bir kaç filmin birleştirilmesi gibi idi.
quote:
quote:
hocam 2 dakikalık fragmanla filmin tamamını nasıl bir tutuyorsun.
quote:
quote:
Senaryo namına bir şey yoktu, sanki çizgi filminden bir kaç bölümü birleştirmiş gibi hissettim. Venom içinde çizgi roman ve filmindeki gibi bekliyordum ama örümceğin siyahlara bürünüp birden bırakmasının bir anda olduğu gibi venom unda gelip gitmesi bir anda oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: seyit ilktürk
quote:
Bence çekilmeli.Üçüncü film konusunda sana hak veriyorum ama bu işin tek sorumlusu Sam Raimi.Filmde düzgün bir kompozisyon yoktu bile.Yönetmen kesin değişmeli ama Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığında olduğu gibi reklam yönetmeni oturturulmamalı.Film konu ve grafik açısından zaten kendini aşmış bence çok marjinal bir isim getirtirilmeli.Robert Rodriguez,David Fincher,Marc Forster gibi...
batman serilerini örnek verebilirim bu konu hakkında...batman 1 ve 2 başarılı sayılabilirdi...fakat 3 ve özellikle 4.film gerçekten rezaletti...onlarda naptılar yeni bir başrol oyuncusu ve yönetmenle geri döndüler ve gelmiş geçmiş en iyi batman filmini çektiler...gerçekten muhteşem bir filmdi batman begins...önümüzdeki günlerde 2.side geliyor ondanda umuytluyum...
aynı silkinmeyi spiderman filmininde yapması lazım...ve evet sana katılıyorum..en başta sam raimi nin değişmesi lazım...birkere spider man filminin o cıvıklık içeren havadan kurtulması lazım...daha ciddi ve aslına uygun bir konuyla çekilmesi lazım...çizgi romandaki senaryonun içine ettiler zaten bu 3.filmde bunu telafi etmeleri lazım...bence bunun için en büyük şasn 4.film...
4.filmde kesinlikle venomu ve kandökeni kullanmaları lazım...hemde çizgi romana uygun giderlerse harika bir film olur...hem hayranlarınımutlu eder hemde çizgi romanı okumamış kişilere venom efsanesini gösterirler...tabi daha ciddi sahnelerle...
eğer böyle bir film çekicek yönetmen olursa başrolde kimin oynayacağı inanın umurumda deil...kim olursa olsun...
3 Berbattı Spiderman ın Ezeli Düşmanı Venom 10-15 dk da Harcandı
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: seyit ilktürk
quote:
batman serilerini örnek verebilirim bu konu hakkında...batman 1 ve 2 başarılı sayılabilirdi...fakat 3 ve özellikle 4.film gerçekten rezaletti...onlarda naptılar yeni bir başrol oyuncusu ve yönetmenle geri döndüler ve gelmiş geçmiş en iyi batman filmini çektiler...gerçekten muhteşem bir filmdi batman begins...önümüzdeki günlerde 2.side geliyor ondanda umuytluyum...
aynı silkinmeyi spiderman filmininde yapması lazım...ve evet sana katılıyorum..en başta sam raimi nin değişmesi lazım...birkere spider man filminin o cıvıklık içeren havadan kurtulması lazım...daha ciddi ve aslına uygun bir konuyla çekilmesi lazım...çizgi romandaki senaryonun içine ettiler zaten bu 3.filmde bunu telafi etmeleri lazım...bence bunun için en büyük şasn 4.film...
4.filmde kesinlikle venomu ve kandökeni kullanmaları lazım...hemde çizgi romana uygun giderlerse harika bir film olur...hem hayranlarınımutlu eder hemde çizgi romanı okumamış kişilere venom efsanesini gösterirler...tabi daha ciddi sahnelerle...
eğer böyle bir film çekicek yönetmen olursa başrolde kimin oynayacağı inanın umurumda deil...kim olursa olsun...
Kesinlikle haklısın!
Ama batman filmleri arasında yıl olarak oldukça fark var idi.Spidermanda baştan çekme gibi bir şey düşünülemez! Ama dediğin gibi 4.filmde bir şekilde telafi edilebilir.
Tobey in olamamsı gerçekten kötü ama zaten belliydi...hayırlısı..
bence bir de bu oyuncuyla ceksinler. biraz kumar oynamis gibi olurlar ama bence yenisi daha yakisacak ve 4.film serinin en iyi filmi olacak
değişirlerse tutması zor.. en azından ben gitmem zaten 3. film fiyasko bide üstüne oyuncu değişirse iyice berbat olacak. nasıl alıştıracaksın izleyiciyi?
asıl aynı kadroyla çekerlerse kimse gitmez...kan değişikliği şart...yönetmen ve peter parkerın kesin değişmesi şart...