|
Spider-Man: Brand New Day rekor açılış yaptı
1 Mobil
-
-
Millet dandik diyor
-
Bir şeyin yeni olması iyi olduğu anlamına gelmiyor bunu gördüm filmde
-
Film gayet güzeldi. Aksiyon sahneleri kaliteliydi ve daha ciddi tonda bir Spiderman filmi izledik . Rekor kırmasına şaşırmadım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
izlemedim ama imdb puanı 8.2, demek ki kötü değil. bok atanları çok sallamamak lazım.
_____________________________ -
IMDB puanı özellikle de vizyonda para basması için şişirilen büyük bütçeli bir film için bir anlam ifade etmez. Lobicilik, para akışı, pazarlama, bazı statüdeki insanların daha yüksek oylama etkisine sahip olması ve bazı dijital platformların IMDb gibi siteleri satın alması vs şüphe yaratır. Tek kriter puan olmamalı. IMDb puanına her zaman güvenilmemeli. O puan zaten film vizyondan kalkınca düşmüş olacaktır. Siz bence bok atanlar kadar filmi aşırı derece övenleri de sallamayın.
Filmin rottem tomatoes puanı da yüksek. Eleştirmen puanlarindan bahsetmiyorum izleyenlerin verdiği puanlardan bahsediyorum . Film sevilmese bu kadar gişe yapması imkansız zaten .
aşırı derecede övenleri de sallamıyorum çoğu filmde ancak imdb puanı genel olarak benim için bir kriterdir. filmin genel kalitesinden çok saptığını pek görmedim oradaki notun. sadece film ilk çıktığında ufak bir manipüle olabiliyor ancak oylar arttıkça dengeleniyor zaten puan.
dün baktığımda 85k oy vardı, şu an 102k olmuş ve hala 8.2'de duruyor. rotten tomatoes puanları da %90 ve üzerinde dolayısıyla dediğim gibi bok atanları pek umursamaya gerek yok bence..
_____________________________ -
Kopuk bir filmdi, Peter sözde yalnızlık bunalımında olacaktı ama etrafında insan hiç eksik olmadı. Film boyunca bir kişinin peşinden koşturulmasını izledik. O da boştu.
-
buna dandik diyorlar
-
Genelde evet IMDb ortalamaları tutuyor fakat beni hayalkırıklığına uğrattığı da çok olmuştur. Filme bakıyorsun puanı yerin dibinde ama film o kadar da kötü değil. Veya filmin puanına balıyorsun uçuk kaçık, bi izliyorsun lan bu ne diyorsun bunun insanlar nesini beğenmiş. Geçen yılın balonu olan Savaş Üstüne Savaş filminde tam olarak bunu yaşamıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Millet dandik diyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt