Şimdi Ara

Yeni He-Man filmi Masters of the Universe, Amazon Prime Video'ya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rolentooo , Rolentooo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni He-Man filmi Masters of the Universe, Amazon Prime Video'ya geliyor
    Bu yazın dikkat çekici yapımlarından olan yeni He-Man filmi Kâinatın Hâkimleri (Masters of the Universe), sinemalardaki yolculuğunu tamamladıktan sonra şimdi de dijitalde izleyici ile buluşuyor. Film, yarın (22 Temmuz) Amazon Prime Video'da yayınlanacak. Gişede aradığını bulamayan film, şimdi dijitalde ikinci bir şansa kavuşacak. Nitekim daha önce bu tarz gişede çakılan filmlerin dijitale geldiğinde çok daha geniş kitlelere ulaştığına şahit olmuştuk.

Masters of the Universe, 22 Temmuz'da Amazon Prime Video'ya Eklenecek

Yeni Masters of the Universe filmi, Eterna adlı diyarın prensi olan Prens Adam'ın 10 yaşındayken Dünya'ya düşmesiyle başlıyor. Uzay gemisinin Dünya'ya düşmesinin ardından Eterna'dan uzakta, tanımadığı bir gezegende mahsur kalan Adam, 20 yıl sonra kendi yurdunu İskeletor'dan korumak için Eterna'ya geri dönüyor. Ancak bunu yapması için geçmişinin sırlarını aralaması ve evrendeki en güçlü varlık olan He-Man'e dönüşmesi gerekiyor.

Ayrıca Bkz.Avengers: Doomsday'den beklenen fragman geldi: Sevilen kahramanlar yeniden bir arada

Filmde He-Man'i genç oyuncu Nicholas Galitzine (The Idea of You, Purple Hearts) canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ona Jared Leto. Camila Mendes, Idris Elba, Alison Brie, James Purefoy, Morena Baccarin gibi isimler eşlik ediyor. Jared Leto, serinin ikonik kötüsü İskeletor'u canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda ise Travis Knight (Kubo and the Two Strings, Bumblebee) oturuyor.

• Yalan... Kurtuluş projesi içinde "3 Temmuz da Gelecek" diyorlardı hala "Yakında" ibaresi var.

Kaldı ki Türkiye'de vizyondan çıktıktan "5 ay sonra dijital platformlarda yayınlanacak" diye yasa var.

Saolsun Yılmaz Erdoğan'ın bir halta benzemeyen Vizontele Sazan Sarmalı yüzünden bunu başımıza bela ettiler.

• sinemaya 300 lira vermek yerine amazon a 69 lira verip izlemek daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 21 Temmuz 2026; 18:00:10 >
  • Çocukluğumuzun harika çizgi dizisinin bu kadar vizyonsuz insanların elinde devasa bütçe ile yüzyılın fiyaskosuna dönüşmesi, yayınlandığı dönemin canlı ruhundan bile ibret alamayıp, ruhsuz insanların yaptığı ruhsuz günümüz konjontürünü yansıtan ruhsuzluk abidesi bir yapım olmuş, orjinal çizgi film ile izleyinde çizgi filmin milyonlarca dolarlık sinema filmini lime lime nasıl parçaladığını görün, 1980 lerden 2026 ya insanların ruhsuzlaşmasının abidesi olmuş, kesinlikle hollywood 2026 altın ahududu en kötü film ödülüne aday gösterimeli diye düşünüyorum.

• keşke 35 yıl önceki çizgi film olarak kalsaydı

her şeyi ısıtıp ısıtıp para için önümüze koymaları baydı artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.