Şimdi Ara

Jurassic Park'a rakip geliyor: The End of Oak Street'in fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Jurassic Park'a rakip geliyor: The End of Oak Street'in fragmanı yayınlandı
    Ewan McGregor ve Anne Hathaway'in başrollerini paylaştığı The End of Oak Street (Oak Caddesi'nin Sonu), bu yaz gişede sürpriz yapabilecek filmlerden biri olarak görülüyor. Bilim-kurgu, aksiyon ve macera türlerini harmanlayan film, 80'lerin Steven Spielberg imzalı macera filmlerine benzetiliyor. Sinemaseverlere gizem, gerilim ve nostalj dolu bir macera vaat eden The End of Oak Street, yeni fragmanıyla Jurassic Park'a da göz kırpıyor.

Korku filmi It Follows ile övgü toplayan David Robert Mitchell'in yazıp yönettiği The End of Oak Street, 80'li yıllarda geçiyor ve banliyöde sıradan, huzurlu bir hayat yaşayan bir Amerikan ailesine odaklanıyor. Ancak yaşanan tuhaf bir olay tüm mahalleyi tarih öncesi çağlara gönderince, Platt ailesi kendilerini bir hayatta kalma mücadelesinin içinde buluyor.

Ayrıca Bkz.28 Years Later serisinin akıbeti belli oldu; Üçüncü film için planlar değişti

Filmin oyuncu kadrosunda Ewan McGregor ve Anne Hathaway'e genç oyuncular Christian Convery ve Maisy Stella eşlik ediyor. The End of Oak Street, ülkemizde 14 Ağustos 2026'da vizyona girecek.

Kaynak:https://www.cbr.com/the-end-of-oak-street-jurassic-park-replacement/

• fragman ilginc gibi gozuksede klasik jj abrams oyunlari, kanmayin bunlara. gizemli ilginc hikaye yaratir, gizem icinde gizem uretir, gecmisi karanlik gri karakterler sunar, hikaye dallanip budaklanir ama hic bir yere baglanmaz uzarda uzar corba olur. sonunda ben ne izledim dersin, ortada ne bir ana konu vardir nede bir sonuc.
  • fragman ilginc gibi gozuksede klasik jj abrams oyunlari, kanmayin bunlara. gizemli ilginc hikaye yaratir, gizem icinde gizem uretir, gecmisi karanlik gri karakterler sunar, hikaye dallanip budaklanir ama hic bir yere baglanmaz uzarda uzar corba olur. sonunda ben ne izledim dersin, ortada ne bir ana konu vardir nede bir sonuc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 2 Haziran 2026; 22:54:26 >
  • darkaura kullanıcısına yanıt

ben gibi bilmeyenlere aydınlatıcı yazı, fakat biraz daha düzgün tr'çe lütfn.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.