Şimdi Ara

Spider-Man 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür:Aksiyon
    Yapımcı:Treyarch
    Dağıtımcı:Activision
    Platform:PC,PS3,Xbox 360,Wii,DS,GBA
    Çıkış tarihi:4 Mayıs 2007
    Web:http://sm3thegame.com/
    Multiplayer:Belli değil
    Medya:CD-ROM
    Yaş sınırı:16+
    Alternatif:TMNT 2007
    Video:http://www.youtube.com/watch?v=dWQYg22Pv70
    Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11747

Next-Gen grafikler ile yapılan Spider-Man 3 filminin oyunu. Resmi sitesinden oyunun ve filmin
    trailerlarını izleyebilirsiniz. Bu sefer iyi olacak gibi 2. oyun olkukça vasattı bundan ümitliyim.

Spider-Man 3

Spider-Man 3

Spider-Man 3

Spider-Man 3

Spider-Man 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 16 Şubat 2007; 19:45:10 >

• grafikler çok iyiye benzemiyor spiderman zaten biraz çocuk oyunu yeğenimi baya bi eğlendiriyorum spiderman2 ile
  •  Spider-Man 3

Trailer İçin Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ********** -- 16 Şubat 2007; 19:39:16 >
  • Acayip karizma olmuş yalnız kutu ha.

Bu grafikler PS2'den flaan bence.Ben next-gen'den baya iyi grafikler beklyiorum....
  • adamım ya spidey
  • quote:

grafikler çok iyiye benzemiyor spiderman zaten biraz çocuk oyunu yeğenimi baya bi eğlendiriyorum spiderman2 ile

Egzinda yer alsin emi...
  • ismi oyunu almam için yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazing Spider Man 2 Video Game
    11 yıl önce açıldı
    Spider-man 2 Pc
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acilin böcük adam geliyor
  • Daha ne istiyorsunuz arkadaşlar grafikler bence yeterli.

Her oyundan gears of war grafiği beklemeyin. Bu oyun free roaming tarzında işleyeceği için aşırı iyi grafikler beklemek baştan hata olur zaten. Ayrıca PS2 Spiderman2(the movie) oyununu bir inceleyin. O grafikler ile bunları yan yana kıyasladığınızda evet bu next-gen diyeceksiniz.
  • Bu değilse next-gen olan, şunlar mı yani?

Spider-Man 3

(Spiderman The Movie PS2)

Spider-Man 3

( Spiderman-2 PS2 )
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Spider-Man 3

( Spiderman-2 PS2 )

anaaa spideyin giyside ağlar parlıyor bu daha next gen şaka yapıyorum tabi. bence grafiklerde daha çok karakterlere yönelmişler ama Etrafta örümcek gibi dolanacağımız için yeterli derim (ayrıca sony nin oyunu x360 için de çıkartılmasına izin vermesi büyük bir büyüklüktür)

• sony bu konuda baya bir hassas hatta anketlerinde falan xbox 360 wii falan bile var zaten bütün spiderman oyunlarında sadece karakter modellemelerine ağırlık verilir çevre es geçilir zaten kocaman bir şehirde oynuyorsun belki bu sefer gta daki gibi büytürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.