Şimdi Ara

Spice Platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazı arkadaşlar Spice Platinum'u izlediğini söylüyor. Fakat, SkyVision ve ProgDVB ile 10853 / H / 27500 frekansında ben hiçbişey izlenmiyor..

Acaba keylerdemi sorun var, yoksa cidden bu kanal artık izlenmiyormu?

Saygılar

• hocam selamlar. nasılsın?

verdiğin frekansta birkaç gün önce izlemiştim. şu anda açtım bendede görüntü yok. bir update edip bakalım
  • 01:00 da yayına baslıyor
  • S2 emu yeterli mi izlemek için?
  • evet başlamış bile. evet güncel bir s2emu ve softcam yeter.
  • dreamon hocam, selamlar.. iyidir sağolasın. görüşemiyoruz bayadır..

İşin ilginç yanı bende hayla yok.. Bi depodan s2emu.dll i güncelledim bide softcam.key ama yinede yok. Bana biri sevabına softcam.key ve s2emu yollar mı ?? :)) Şöyle çözenlerinden..
  • msn e gel hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dreamon hocam sayesinde olay çözüldü.. Sağolasın hocam ;))
  • ayıbettin hocam...
  • dün izliyordum
  • Arkdaşlar ben izleyemiyorum.Şifreli kanal diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lgs1prımt

Arkdaşlar ben izleyemiyorum.Şifreli kanal diyo

yalan değil şifreli
    ayrıca bizim sorun da 2ay olmuş.yani 2 aydır spice yok
  • internetten spice izleniyor. 150 kps bitrate ile gayet hızlı ve kota yemiyor. zaten wm recorderle kayıt yaptığın için download yapmış gibi oluyor direk harddiske.
    link verilmişti ama modlar silmişler.
  • Yeni üye bile eski konuyu hortlatıp devam ediyor. Bir de en kıdemli adamlar her gün bunun için ayrı ayrı konu açarlar..

Spice'ı izleyebilen izliyor, nasıl diye sormayın. Araştırırsanız bulursunuz, burada yasak..
  • hocam şu linki bi pm atsan süper olur be.
    quote:

Orjinalden alıntı: leo1999

internetten spice izleniyor. 150 kps bitrate ile gayet hızlı ve kota yemiyor. zaten wm recorderle kayıt yaptığın için download yapmış gibi oluyor direk harddiske.
    link verilmişti ama modlar silmişler.
  • Arkadşlar Spice şifreli yayına geçtiğinden dolayı çoğunlukta progdvb de izlenemiyo bazı arkdaşalrımız izlendiğini sölüyo ama az bir ihtimal açılıyo interent bağalntısı olmasıda gerekiyo...Gece 1.00 de açılan private spice günce lkey ve internet bağalntısıyla sorunsuz izlenebilmekte...
  • gece 01:00 dan sonra açılmaktadır daha sını başka yerde aramalısın illegal dağıtım DH da yasaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 13 Ağustos 2006; 0:10:05 >
  • su an burada online birisi var mi bana uydu konusunda yardim edecek sorun sadece spice falan degil

arkadaslar msn den gorusursek iyi olur yardiminizi beklirom

saygilar

msn: bacardi_mojito@hotmail.com
  • yok mu arkadaslar bana yardım edecek birisi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

yok mu arkadaslar bana yardım edecek birisi :(

ekledim arkadaşım. gerçi biraz geç oldu ama yeni gördüm mesajını elimden gelen yardımı yaparım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.