Şimdi Ara

Satılık Big water SE!!!!KelePir!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arkadasımkullanmadıgı TTG Big water SE sını satıyor.Sıstem tmamdır.Sadece Blogun apartları eksıktır+radyator fanının hız kontolcusu.Yanında sıvısı+orj hortumları+aynı boyda seffaf hortum verılecektır.Sıstem calısır vazıyettedır.Blokta catlama vs.. soz konusu degıldır.Kendı resımı:

Buda aparatları:(sadece 3 tane somun eksık

Fiyat:80ytl

Takas Ve PAZARLIK YOK

50 ytl vereyım vs.. gıbısınden Pm atmayın cwplamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 20 Şubat 2007; 22:02:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aparatları eksik derken anakarta bloğu monte etmek için kullanılan aparatlar mı eksik?
    eahmet|$idikli|EneRGy.|emre_81|MENEME2002|reason666|KOND|mmxxjj|bitkinjön|mc_ersin|brk18|endless|serhatti|ardadsl|bilinmiyorki|alisagir
    trooper27 |Hasanyilmazaga|golgemann|nvturboforce|Kaanaba|annihilator| EcZaNeT|sertert|vgulgec|SIKILHAN|paramparca|eixs|dgnzcn
    yasinsahin|kachus|öztin|turkerbu|Corny|emretemp|goofyitu|WEST_BOY|toggy06|K@NT|Emre-Yilmaz |akin9934 |arda1811|pain|sercany|tiCCky|eagle58|ecay|fahrencelcius|ismailon|Bass Boost|coolti|ramazantc|Beriko|ZvAnA|sergeant_sebastian|felixodus|IeVeN
  • Baglantı kıtının somunları eksık sadece arkadaslar Foto cekecek arkadas koyarım...

• Arkadaşlar fotoda gözüken somun ve vidalarını komple değiştirirseniz daha sağlıklı olacaktır. (Fotoda daire içersindekiler) 4 tane daha uzun vida ve 12 tane vidaya uygun somun yetecektir. Bütün hırdavatcılardan 1ytl ye edinebileceğiniz birşey. Yazılana ek olarak coolant sıvısının %50 si doludur.(size fazlasıyla yetecektir) Ben forumu çok sık ziyaret edemiyorum arkadaşıma buradan yada pm yoluyla ulaşırsanız sevinirim. Birde yanında isterseniz thermaltake silentTOWER heatpipe işlemci soğutucusu hediye edicem. Her ile en hızlı şekilde kargolayabilirim. İlginiz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmac -- 20 Şubat 2007; 22:33:12 >
  • Big water'ı ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru işareti var(yanlış anlamayın amacım ilanı baltalamak değil)...Forumda pek tavsiye edilmediğini okudum pompa çok performanslı değilmiş ,su vs. kaçırabiliyormuş.Sizin bu konuda deneyimleriniz nedir?Biraz daha ayrıntıya girerseniz....
    Teşekkürler.
    eahmet|$idikli|EneRGy.|emre_81|MENEME2002|reason666|KOND|mmxxjj|bitkinjön|mc_ersin|brk18|endless|serhatti|ardadsl|bilinmiyorki|alisagir
    trooper27 |Hasanyilmazaga|golgemann|nvturboforce|Kaanaba|annihilator| EcZaNeT|sertert|vgulgec|SIKILHAN|paramparca|eixs|dgnzcn
    yasinsahin|kachus|öztin|turkerbu|Corny|emretemp|goofyitu|WEST_BOY|toggy06|K@NT|Emre-Yilmaz |akin9934 |arda1811|pain|sercany|tiCCky|eagle58|ecay|fahrencelcius|ismailon|Bass Boost|coolti|ramazantc|Beriko|ZvAnA|sergeant_sebastian|felixodus|IeVeN
  • Oguz bu sısttemı uzun sure kullandı ve sorunla karsılasmadı.Bu gune kdr bısey olmadıysa bundan sonrada olmaz...(Kurulum ve kullanımda onmlı blogu ıngılız anahtarıyla sıkıp sonra TT blok catlıyor dıyenlerı cıddıye bıle almıyorum ama catlıyanlarıda wr normal bır sıkmayla ama onlar uretım hatası ztn ılk kullanımda bıle olabılıyor.bu sette sorun yok

• Beyler şöyle söyliyim akıl karışmasın , blok kesinlikle ingiliz anahtarıyla sıkılmamalı , bloğa giren rakor un erkek tarafında ufacık bir lastik bulunur ve önemli olan bu lastiktir elinizle çok az sıkmanız yeterli olacaktır suyun sızdırmasını o lastik önler bukadar basittir :) Pompa içinde eheim pompa gibi performans beklemeyin tabikide ama vga blok bağlamadığım için sisteme yetiyordu. Pompa size yetmez vga blokta bağlıyayım derseniz şuan 25-30 ytl yede eheim pompa rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Aklınızda soru işareti kalmasın...
    Pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 20 Şubat 2007; 23:23:53 >
  • chapkkin nickli arkadaşımıza satılmıştır. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmac -- 21 Şubat 2007; 0:04:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.