Bildirim
Spetsnaz'lara ( Rus özel kuvvetleri ) öğretilen dövüş sanatı : Systema

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı atak bakalım -
bu spetnazları çok merak ediyordum. demek rusların en gözde birliği bunlar ha !
ben hiç beğenmedim. çeçen değilim ama onların alayına 1 avuç çeçen yeter. -
hep dusunmusumdur bu seminerde govde gosterisi yapan hocalara gercek hayatta cocuguyla gezerken 3,4 eli sopali zincirli grup gelse birden cullansalar ve orasi da bir film seti olmasa o da bir aktor olmasa ne yapar acaba
ruslar judoya devam etsin bence -
dursun mesaj şurda -
Krav maga'dan pek farkli gelmedi bana.
Not:hicbir dovus sporuyla ilgilenmedim genel olarak bilgisizim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bilmeden atıp tutmayın beyler systema çok etkilidir hemde öyle böyle değil.ben krav maga ve hapkido kurslarında buna benzer kilit hareketleri.hocam arada systema seminerinde gördüğü hareketleri gösterir gerçektende yapması kolay ve etkili öyle uyduruktan sallama hareketler değil videodaki gibi.systema türkiyede pek yaygın değil ama bu işle ilgilenmek istiyorsanız hapkidoya başlayabilirsiniz onda da bolca bu tarz kilit hareketleri mevcut. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: elbiskuha
Arkadaşlar bu dövüş sanatı Jedi tekniğini de içeriyormuşRusçası olan varsa aslında ne yapmaya çalıştıklarını söyleyebilir.
Adam ruhlarını eşitliyorlar beyinleri arasında köprü kuruyorlar falan dedi, bildiğin jedi taktiği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 8 Aralık 2012; 1:15:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
quote:
Arkadaşlar bu dövüş sanatı Jedi tekniğini de içeriyormuşRusçası olan varsa aslında ne yapmaya çalıştıklarını söyleyebilir.
Adam ruhlarını eşitliyorlar beyinleri arasında köprü kuruyorlar falan dedi, bildiğin jedi taktiği
adamın tipe bakılırsa hiç jedi a benzemiyor, bence dark side da. sith lordu olabilir, yada sith apprentice
(star wars terk)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
bilmeden atıp tutmayın beyler systema çok etkilidir hemde öyle böyle değil.ben krav maga ve hapkido kurslarında buna benzer kilit hareketleri.hocam arada systema seminerinde gördüğü hareketleri gösterir gerçektende yapması kolay ve etkili öyle uyduruktan sallama hareketler değil videodaki gibi.systema türkiyede pek yaygın değil ama bu işle ilgilenmek istiyorsanız hapkidoya başlayabilirsiniz onda da bolca bu tarz kilit hareketleri mevcut.
Hocam siz bu işlerle içli dışlı birine benziyorsunuz.Şu yukarıda verdiğim video ne oluyor tam olarak biliyor musunuz ? No contact combat olarak geçiyor da biraz acaip geldi bana siz duydunuz mu böyle bir şey ? Bir de adamı araştırdım vadim starov systema deyince akla gelen isimlerden birisiymiş.http://www.systemaspetsnaz.com/systema-spetsnaz/systema-instructors#.UMOVEqz75EM
-
Dövüş sanatına falan gerek yok bi osmanlı tokadı yeter -
http://www.video.kasatura.net/jandarma-ozel-harekat-yakin-dovus-gosterisi.html Jandarma özel harekat
http://youtu.be/l6DT8_iN8J4 Jandarma komando özel birlikten değiller
http://youtu.be/v-j5i26wOVQ Jandarma özel harekat şehidimiz bu vatanın böyle evlatları oldukça sırtı yere gelmez(izlerken duygulandım ve gururlandım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne? -- 8 Aralık 2012; 21:43:35 >
-
Rus sevdalıları konuya akın eder şimdi -
Yakın dövüş cokta önemli değil düşmanla gögüs gögüse dövüş yapmıyacaklar ya önemli olan dayanıklılık irade ve eğitim -
Tırt gibi.
Krav Maga her türlü pataklar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
bilmeden atıp tutmayın beyler systema çok etkilidir hemde öyle böyle değil.ben krav maga ve hapkido kurslarında buna benzer kilit hareketleri.hocam arada systema seminerinde gördüğü hareketleri gösterir gerçektende yapması kolay ve etkili öyle uyduruktan sallama hareketler değil videodaki gibi.systema türkiyede pek yaygın değil ama bu işle ilgilenmek istiyorsanız hapkidoya başlayabilirsiniz onda da bolca bu tarz kilit hareketleri mevcut.
Hocam siz bu işlerle içli dışlı birine benziyorsunuz.Şu yukarıda verdiğim video ne oluyor tam olarak biliyor musunuz ? No contact combat olarak geçiyor da biraz acaip geldi bana siz duydunuz mu böyle bir şey ? Bir de adamı araştırdım vadim starov systema deyince akla gelen isimlerden birisiymiş.http://www.systemaspetsnaz.com/systema-spetsnaz/systema-instructors#.UMOVEqz75EM
hocam systema'da bilinç kontrolü ile karşıdakine istediğini yaptırabilirsiniz.
videodan anladıklarımı türkçeye çevireyim
3.38 4.05 arasında 5 madde söylüyor bunları şöyle çevirmeye çalışayım
1 - karşıdaki kişi ile göz teması olmalı bilinç kontrolü için ( ileri seviye mentalite gerektirir )
2 - karşıdakine ne yaptırmak istediğini düşünüp kafanda senaryo oluşturmalısın
3 - dikkatlice odaklanarak kontrolü büyük ölçüde eline alıyorsun
4 - karşındaki kişinin odaklanmasını zayıflatarak onu transa sokuyorsun
5 - bu adımları başarıyla uyguladıktan sonra istediğinizi yaptırabilirsiniz
onun dışında videoda görüldüğü üzere herşey temassız olarak sadece düşünme gücüyle yapılıyor ( videoda adamın yaptığı değişik hareketler bilinç kontrolünü kaybetmemek için bağlantıyı / teması güçlendiriyor ) bunu yaparken karşıdakinin bilincini daraltıyorsunuz ve yaptırmak istediğiniz şeyi düşünüyorsunuz ( yani bir nevi onu kontrol etmeye çalışıyorsunuz.bilinci kapalı olduğu için düşündüğünüz eylemi gerçekleştiriyor mesela düşmesini istiyorsanız düşüyor çünkü bilinci yerinde değil o anda kontrol sizde oluyor ) kısaca böyle diyor videoda.umarım yardımcı olabilmişimdir
-
Çeçen rus savaşında noldu bittimi savaş niye savaşmıyorlar ? -
S.A.S lar alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- durum bildirir raporu nedir ne ise yarar
- imza değiştirilebilir mi
- vizeden 20 aldım finalden kaç almalıyım
- connected2me ip adresi bulunur mu
- doz bitiş tarihinden önce ilaç alınır mı
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X