Şimdi Ara

Speedtest, üçüncü çeyreğin en hızlı mobil operatörünü açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Speedtest, üçüncü çeyreğin en hızlı mobil operatörünü açıkladı
    Hız testi platformu Speedtest, kullanıcıların yaptığı hız testlerine göre operatörleri karşılaştırmaya devam ediyor. Üçüncü çeyrekte (Temmuz-Eylül 2023) mobil veri ile yapılan testlerin sonuçları açıklandı. En hızlı mobil operatörler belli oldu.

Ayrıca Bkz.DH Hız Testi sayfamız yayında! Hız testi ve ping testi artık burada!

En yüksek ortalama indirme hızı Turkcell'de

İndirme hızında Turkcell, rakiplerinden açık ara en yüksek indirme hızını sunan mobil operatör oldu. Turkcell kullanıcıları ortalama 57,60 Mbps indirme hızı elde ederken, Türk Telekom 28,56 Mbps ile ikinci, Vodafone 19,58 Mbps ile üçüncü oldu.

En düşük Ping değeri Türk Telekom'da

Gecikme (Ping) testinde Türk Telekom 41 ms ile en iyi değeri sunarken, Turkcell 44 ms, Vodafone 47 ms gecikme değerleri sundu.

Tutarlılıkta Vodafone sonuncu

Speedtest’in Consistency (Tutarlık) adını verdiği değer, kullanıcıların ne kadarının en az 5 Mbps download ve 1 Mbps upload hızı elde ettiğini gösteriyor. Turkcell kullanıcılarının yüzde 90,8’i bu iki değerin üzerinde hızlar elde etti. Türk Telekom’un Consistency oranı yüzde 84,8, Vodafone’un 82,9 olarak açıklandı.

Cihaz bazında baktığımızda ise Apple cihazlarının 2023'ün 3. çeyreğinde 45,05 Mbps ile Türkiye'deki en yüksek ortalama indirme hızına sahip olduğunu gördük.

Şehir bazında en yüksek indirme hızı İstanbul’da elde edildi. Sonrasında sırasıyla Adana, İzmir, Ankara ve Bursa takip etti.

Kaynak:https://www.speedtest.net/global-index/turkey?mobile#market-analysis

• Baz istasyonun tepesinden mi ölçütüz

Ulan 2 ağaç gördünüz diye ovanın ortasında çekmiyorsunuz beee, bırak veri transferini geçtim artık

Cem Yılmaz'ın Graham Bell skeci gibi "aloo aloo" diye böğürüyoruz karşılıklı. Duman daha verimli sizin "hizmetlerinizden"

Gel ulan starlink, gel artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 6 Kasım 2023; 14:11:34 >
  • Aman başlığa yazmayın sakın, Posta gazetesi gibi haber içerikleri.

• İşte bu yüzden Vodafone'u bırakıp, Türk Telekom'a geçtim.

Her yerde en kötü internete Vodafone sahip. Artık eskisi kadar ucuz da değil. Bu kadar yavaş olduktan sonra GB'lar versen neye yarar, diğerleri de veriyor zaten. Bence şu an fiyat/performans olarak Türk Telekom iyi.

• Eskiden F/P operatör Vodafonedu şimdi Telekom oldu. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum memnunum. Turkcell ve Vodafonedan ucuz, kalite olarak da ikisinin ortasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi fiyat performans türk telekom bunu kimse inkar edemez 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell kazık, vodafone berbat, f/p telekoma devam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Başlığa markayı yazınca millet "reklam reklam" diyor

• İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, Büyükçekmece Yerleşkesinde misal vodafone berbat ötesi. Kampüsün dibi en lüks mahallelerden biri Alkent, Üni desen, müşteri olarak yüzlerce öğrenci. Ama internet hızı 1-2 mbps larda salınıyor çoğu zaman. Arada neden bu kadar yavaş diyorum, speed test yapıyorum. Sonra bir kızıyorum, hemen turkcell tarifelere bakıyorum, sonra söve söve kapatıyorum pencereyi :)

• Nodu ya Türk net reklam yapmaktan vazgeçti. Beklide yıllar sonra gerçek bir tablo görüyoruz

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Mobil operatör diyor sen daha okuduğunu anlayamıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En f/p Telekom parası olan turkcellden devam edebilir

• Vodafone da gayet mutluyum.

• Türkiyede en kötü operatör net vodafone bunu da rakamlarla görmüş olduk, ne zaman bi arkadaşım veya tanıdık internet konusunda sorun yaşasa vodafone musun diyorum her seferinde aynı cevabı alıyorum, dolar kuru bu seviyelerde değilken türkiyede altyapı yatırımı yapıyorlardı ama büyük ihtimalle vodafone Türkiyenin geliri merkezi tatmin etmiyor onun için de altyapı yatırımlarını çok azalttılar bir gün haklarını başka bir firmaya devredip Türkiyeden çıkarlarsa şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti00 -- 7 Kasım 2023; 10:39:9 >
  • HakanErTr kullanıcısına yanıt
    Turkcell’in pahalılığı eskidendi bence. Numara taşıyanlara uygun paketler sunuyorlar.

Ha eskisi gibi bol keseden ücretsiz internet vermiyorlar. Orası ayrı.

• Vodafone ülkemizde nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamak güç.

Ama az sabır, yakında Orange gelecek. Yardırıp geçecek.

• Turknetli T kullanıcısına yanıt

Siz bu millettensiniz değil mi ?

Veya kendinizi bir kenara ayırıp mı aşağılamaya çalışıyorsunuz ?

• BJK kullanıcısına yanıt
    Adamların hizmet politikası bile ülkeden ülkeye fark ediyor. 2. Dünya ülkesi olmanın sonuçları maalesef.

• acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    2. değil 20. dünya ülkesiyiz artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.