Şimdi Ara

Speed Hack ' E Çözüm Yokmu? İlla Kullanmayanlardamı kullansın.. Neden kimse Ban yemiyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logos Ardream o Kadar kötü bir durumda ki Her geçen gün kullanan sayisi artiyor.

Özellikle Priestler, Cure atmaya fırsat vermeden 5 kişi Atak hiç durmadan atak yapıyor.

Diger joblarda canı azalır azalmaz birden kayboluor etraftan :S

Bu daha ne kadar sürecek :S Kendimi zor tutuorum kullanmamak için. Ardreama girmek istemiorum bunların yüzünden.

Forumda da dikkatimi çekti sanki herkez halinden memnun sanki forumda da kullananların sayısı çok gibime geliyor

Duyduguma göre 5 aydir Bu Speed hack varmıs ve Koxp Gibi Patchlerden etkilenmiyormuş offfffff :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoinPromox -- 9 Mart 2008; 2:06:18 >

• bak dost. oyun buna her zmn goz yumar kullanan sayısı artar artar 1 anda 1 baslar temızlıge %60 ban yer sh cı koxp cu her neyse bunun oyuna yararı ne dıyceksın
    yenı pre.
    yenı cash
    yenı money
    1 anda 1 baslarlar ter temız yaparlar serverı
  • Attığım ticketın hesabı yok çektiğim videoları yolluyorum gelen cevaplar hep c/p ve hiç sonuç vermiyor.
    GamersFirst'ü değiştirsin K2 LamesFirst yapsın onu. Gelen cevapta aynen şu: KSC resmi çekmeyi tarif ettikten sonra, cheating report kısmına ksc çekip yollayın gerekeni yapalım. Olayın acı olan kısmıda burda başlıyor ulan malak customer support, beynin basmıyor mu speed hackin resmini nasıl çekeyim. Sen bana gel mutluluğun resmini çiz bakalım çizebilecen mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 9 Mart 2008; 2:24:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragon4089

bak dost. oyun buna her zmn goz yumar kullanan sayısı artar artar 1 anda 1 baslar temızlıge %60 ban yer sh cı koxp cu her neyse bunun oyuna yararı ne dıyceksın
    yenı pre.
    yenı cash
    yenı money
    1 anda 1 baslarlar ter temız yaparlar serverı

bazı arkadaşlarım var 5 aydır bunun oldugunu söylüyorlar. Datalarla oynanmış sonunda bu oyunun açıgı.

Açıkcası Dual rol ü olan adamlar kullanıyorlarmıs :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Attığım ticketın hesabı yok çektiğim videoları yolluyorum gelen cevaplar hep c/p ve hiç sonuç vermiyor.
    GamersFirst'ü değiştirsin K2 LamesFirst yapsın onu. Gelen cevapta aynen şu: KSC resmi çekmeyi tarif ettikten sonra, cheating report kısmına ksc çekip yollayın gerekeni yapalım. Olayın acı olan kısmıda burda başlıyor ulan malak customer support, beynin basmıyor mu speed hackin resmini nasıl çekeyim. Sen bana gel mutluluğun resmini çiz bakalım çizebilecen mi

Evet Vahit abi sanırım Ticket felan olacak iş değil Datalarla oynanmış ve 5 aydır kullanıyoz dediklerinde şoke oldum :S. %70 i Kullanıyor kimse ban yemekten korkmuyor.

Kullanmayan çok nadir var :S

• Speed hack programları aslında bilgisayarı hızlandırır. Bu hız oyuna yansıyınca öyle oluyo fakat işlemcinin yanma tehlikesi var pek sağlıklı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

Speed hack programları aslında bilgisayarı hızlandırır. Bu hız oyuna yansıyınca öyle oluyo fakat işlemcinin yanma tehlikesi var pek sağlıklı değil.

yemişim işlemcisini. O kimin umrunda bu gidşle bende kullanıcam sanırım :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OminousDaqqers

quote:

Speed hack programları aslında bilgisayarı hızlandırır. Bu hız oyuna yansıyınca öyle oluyo fakat işlemcinin yanma tehlikesi var pek sağlıklı değil.

İşlemci yanınca dhye gelme o zaman işlemcim yandı diyeBenim bir arkadaşımda pasakoda kullanıyor.kerianın dediği gibi pcyi hızlandırıyor.Buda bayağı zarar veriyor.Eğer speedhack açıkken bi kaç işlem daha açık olursa işlemci

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

quote:

quote:

İşlemci yanınca dhye gelme o zaman işlemcim yandı diyeBenim bir arkadaşımda pasakoda kullanıyor.kerianın dediği gibi pcyi hızlandırıyor.Buda bayağı zarar veriyor.Eğer speedhack açıkken bi kaç işlem daha açık olursa işlemci

Ya benım derdım işlemcı deıl. o bi program deilki ztn

Data ya atılan tbl. ne alakası var ıslemcıyle cart curtuyla .

ama lanet olsun k2 yeki buna insanları zorluyor

kaç aydır bu sorun var

fixlenmiyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

quote:

quote:

Ya benım derdım işlemcı deıl. o bi program deilki ztn

Data ya atılan tbl. ne alakası var ıslemcıyle cart curtuyla .

ama lanet olsun k2 yeki buna insanları zorluyor

kaç aydır bu sorun var

fixlenmiyor

Senin dediğin tabiri caizse tazı tblsi.Bizim dediğimiz speed hackTazı tblsi sw de 5 kat hızlı koşmanı;lf de ise 20 kat hızlı koşmanı sağlıyor diye biliyorum.Speedhack ise herşeyi daha hızlı yapmanı sağlıyor.Yani biri sadece koşmak diğeri ise koşu vurma vb...

• Bi speed hack eksikti zaten yeterince fixlenmemis bug yetmiyormus gibi bilmem farkedeniniz oldumu piyasada özellikle gırakonda sherion,lugias,avedon...v.b. itemlerin sayısı gittikce hızlı bir sekilde artıyor adamlar wall hackle ultimaya girip bug yaparak kesiorlar ezik carlarla 100000tane ticket attım tık yok akılları baslarına gelcek piyasadaki uniqleri silmeye kalkcaklar olan yine hakkıyla alanlara olucak
  • evet ya adamı delı edıorlar savas cıkısı bosslarda savasda warderlarda pkda herbişeyde bunu kullanıorlar insanın asabını bozuolar ya
  • Bunların bir taneside K3n6n.
  • quote:

Ne alakası var sadece tbl editle yapılıyor bendede var masaüstünde duruyor kullanmamak için zor duruyorum. Denedim bas swifti köpekler gibi koşuyor. Ama sanırım leg cut, ice vb yiyince buga girior char relog çekmek zorunda kalıyorlar. O güzelliği var:)
  • bende logos ardreamdayım ve çok rahatsız edici bir durum.aradım bende bulamadımbulsam kullanıcam
  • Ofçok sinir o ya
  • sanırım bir kaç hafta öncede dh de böyle bişey verildi swden 7 kat hızlı koşma die dönüp bakmadım konunun içerigini bile okumadım !!

Başkası yapınca küfür ediyorsam andreamda vb yerlerde bende yapmak aklımın ucundan bile geçmez
  • arkadasım ban yedı dun gece clanım g3 e dustu ya :D
    4 kısı g2 ıdık ban yedı g3 ım pathosda np destegı verıcek warmı :D
    inş 1 aylıkdır
  • Çevremde hep herkes kullanıyor ben enayimiyim diyip kullanıyolar.Herkes Şu Bu Kullanıyor diye kullanıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Ne alakası var sadece tbl editle yapılıyor bendede var masaüstünde duruyor kullanmamak için zor duruyorum. Denedim bas swifti köpekler gibi koşuyor. Ama sanırım leg cut, ice vb yiyince buga girior char relog çekmek zorunda kalıyorlar. O güzelliği var:)

biliyorum tbl editörüm zaten ben ;)

swift basınca koşmada oluyo fakat bu dataya attığın için launcher sorun çıkartabilir diye düşündüm (1 yıl oldu sanırım uskoya girmeyeli)

ama speeder xp yi açınca sorun vermez launcher direk girer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.