Şimdi Ara

Speed Hack ' E Çözüm Yokmu? İlla Kullanmayanlardamı kullansın.. Neden kimse Ban yemiyor :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • googlede bi arastırayım dedim oda ne en az 1000 tane site cıktı ve hepsınde download linkleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Speed hack programları aslında bilgisayarı hızlandırır. Bu hız oyuna yansıyınca öyle oluyo fakat işlemcinin yanma tehlikesi var pek sağlıklı değil.

Ne alakası var sadece tbl editle yapılıyor bendede var masaüstünde duruyor kullanmamak için zor duruyorum. Denedim bas swifti köpekler gibi koşuyor. Ama sanırım leg cut, ice vb yiyince buga girior char relog çekmek zorunda kalıyorlar. O güzelliği var:)

biliyorum tbl editörüm zaten ben ;)

swift basınca koşmada oluyo fakat bu dataya attığın için launcher sorun çıkartabilir diye düşündüm (1 yıl oldu sanırım uskoya girmeyeli)

ama speeder xp yi açınca sorun vermez launcher direk girer

Dediğin programı KE dönemi bir arkadaş vermişti denemiştim. Evet sınırsız denecek kadar hızlı oynayabiliyorsun ancak korkunç lag oluyor, çok hızlı yaparsanda dc oluyor. Ayrıca fanlar falan coşuyordu programı açınca...

• K2 nin sh den ne kazancı var ki fixlemiyolar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Speed hack programları aslında bilgisayarı hızlandırır. Bu hız oyuna yansıyınca öyle oluyo fakat işlemcinin yanma tehlikesi var pek sağlıklı değil.

Ne alakası var sadece tbl editle yapılıyor bendede var masaüstünde duruyor kullanmamak için zor duruyorum. Denedim bas swifti köpekler gibi koşuyor. Ama sanırım leg cut, ice vb yiyince buga girior char relog çekmek zorunda kalıyorlar. O güzelliği var:)

biliyorum tbl editörüm zaten ben ;)

swift basınca koşmada oluyo fakat bu dataya attığın için launcher sorun çıkartabilir diye düşündüm (1 yıl oldu sanırım uskoya girmeyeli)

ama speeder xp yi açınca sorun vermez launcher direk girer

Dediğin programı KE dönemi bir arkadaş vermişti denemiştim. Evet sınırsız denecek kadar hızlı oynayabiliyorsun ancak korkunç lag oluyor, çok hızlı yaparsanda dc oluyor. Ayrıca fanlar falan coşuyordu programı açınca...

Bu işte ram e de bağlı oluyor. Mesela bir private serverda ben 512 mb ram la girer girmez dc yiyodum arkadaşım 1 gb dı galiba hiç dc yemeden beni kasıyodu.

• Attığım ticket;

Yahu siz bana Ksc ile sikayet edin diyorsunuz! Ben adamin speed hack kullandigini resimle nasil kanitlim ,video ile ceksem sitede video upload et diye bir bolum yok veyahut "Ihlal Bildirimi" ticketinda da 3 bölüm var;
    1-)Hacker Bildirimi
    2-)Hatali Isim Bildirimi
    3-)Davranissal/Taciz
    Ben bunlarin hangisinde bu adam speed hacker bakin diye ticket atim?(!)
    Ya siteyede Video ile sikayet bolumu koyun ya da ticket bolumunde sikayet yeri acin,biz Video'yu upload edelim,siz bakin..

Gelen C/P cevap;

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz. Bize vermis oldugunuz bilgilerden ve bu olaya olan ilginizden dolayi tesekkur ederiz. Oyuncularimiz tarafindan yapilan her turlu ihbar ve oneri bizim icin buyuk onem tasimaktadir. Verdiginiz bilgiler gerekli departmana iletilecek ve en kisa sure icerisinde bu meselenin tarafimizca cozume ulastirilacagini size temin ederiz. Yasadiginiz bu rahatsizliktan dolayi tekrar ozur dileriz. Knight Online oynadiginiz icin tesekkur eder ve iyi eglenceler dileriz.

• Oyun iyice bozuldu artık
  • Speed Hack programı Tamamen ayrı bir program deildir.TBL editörler ile sw skilleri elleniyor %350 light feet hızında ice skillerden etkilenmeyen skiller yapılıyor vede bu skilleri magelerin ezik resistance skillerine priestlerin str 15 skillerine warıorların ezik defans skillerine koyuyolar vede herkes kendine sw atıor bazıları bu şekilde kendini tatmin etmeye çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.