Şimdi Ara

Spec Ops The Line FPS sorun!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.istanbulbilisim.com.tr/n-series-n55sf-s1194v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,30612.html#

Bu oyunu full hd çözünürlükte 7-8 fps hd çözünürlükte ise 13-14 fps görüyorum ve doğal olarak oyunu oynayamıyorum ciddi sıkıntı var. Battlefield 3; COD MW3; Batman Arkham City; NFS The Run gibi oyunları en yüksek ayarlarda oynayabiliyorken bu oyun neden böyle sıkıntı çıkardı anlayamadım.

Ayrıca oyundayken bilgisayarım çok ısınıyor( Zalman ZM-NC1000 ile beraber ).
    Ve oyundaki detay ayarları medium dur.

Konuyu biraz aceleye getirdim eksik birşey yazdıysam söylerseniz eklerim.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Oyunu açarken sağ tıklayıp nvidia grafik işlemcisiyle çalıştırmayı denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 6 Ağustos 2012; 20:43:18 >
  • Yazın bilgisayarın ısınması normal ama senin bilgisayarın gayet iyi bi fan bakımı yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Oyunu açarken sağ tıklayıp nvidia grafik işlemcisiyle çalıştırmayı denedin mi?

Çok teşekkürler. Düzeldi 19-22 fps oldu (full hd ve high detay ayarlarında) otomatik olarak geçmesi lazımdı normalde ama geçmemiş. Zaten gıcık oluyorum bu olaya sürekli nvidia çalışsa ya iişte.

Isınma problemi de doğal olarak çözülmüş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musfel

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Oyunu açarken sağ tıklayıp nvidia grafik işlemcisiyle çalıştırmayı denedin mi?

Çok teşekkürler. Düzeldi 19-22 fps oldu (full hd ve high detay ayarlarında) otomatik olarak geçmesi lazımdı normalde ama geçmemiş. Zaten gıcık oluyorum bu olaya sürekli nvidia çalışsa ya iişte.

Isınma problemi de doğal olarak çözülmüş oldu.

Sorunun çözüldüğüne sevindim nvidia malesef çoğu oyunda intel'ide seçebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.