Merhabalar, ben 17 yaşındayım ve akademik seviyede İngilizcem gayet yeterli.Starters, Movers, Flyers, ve KET yada PET (hatırlamıyorum ikisinde biri) sınavlarına girdim zamanında ve hepsinden başarılı sonuç aldım.Oyunlarda, filmlerde müziklerde gayet iyi anlıyorum konuşulanı fakat nedense kendim yabancı biriyle konuşurken bir zaman sonra tıkanıyorum/heyecanlanıyorum.Bunun nedeni nedir acaba veya speaking yeteneğimi nasıl geliştirebilirim? Teşekkürler.
Yurt dışına gidemiyorsan, İnternet üzerinden de konuşamıyorsan, tatil yerlerine git. İşe girsen de olur ama turistlerle konuş hep, mesela şey yapabilirsin, Japonya'da japonlar para almadan, gelen turisti bir gün gezdiriyormuş sanırım, bir site mi ne vardı. Her neyse sende böyle bir şey yapabilirsin. Burada yapılıyorsa. Tam speaking geliştirmelik, paso konuşacaksın
benimde tam tersi hocam yabancılarla konusurken sıkıntı yok anlaşabiliyorum ama video vs.izlerken anlamıyorum :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme