Şimdi Ara

Spdıf çıkışı bulamıyorum yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende next minix hd cool var üzerinde digital spdıf ses çıkışı var yeni 5+1 logitech z506 ses sistemi aldım digital olarak uydu alıcısından ses almak istiyorum spdıften streoya bağlantı nasıl yaparım kablosunu bulamıyorum. girişler aşağıda.

Spdıf çıkışı bulamıyorum yardım !!! Spdıf çıkışı bulamıyorum yardım !!!

• sivaslikral S kullanıcısına yanıt
    Sessisteminizde malesef spdif girisi yok.
    uydualicisindaki AV cikisina uydualicisi kutusundan ayrica cikan AV kablosuna giris yapmalisiniz.. bunun icinde sessistemi kutusundan ek kablolarin cikmasi gerekli.. yoksa,, takip..
    şimdilik sistem calisirken, sessisteminin yesil kablosunu AV yerine takin bakalim,, stereo ve sorunsuz ses alirsaniz,, size dagitici gerekir sagdece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 4 Kasım 2014; 0:21:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

www.playvision.com.tr
    Playvision Elektronik - MK 802, Measy rc11,Android
    http://www.playvision.com.tr/playvision-hda-51a-decoder.php#menu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 4 Kasım 2014; 0:41:45 >
  • 5.1 yayin bende hic gormedim turkiye kanallarinda. Yani ses sisteminizde optik olsa bile optikle baglamanin pek bir anlami olmayacakti. Zaten cihazi tvye hdmi ile bagliyorsunuz artik. Tv nizinde mutlaka stereo r+L cikislari veya kulaklik cikisi gibi bisiyi vardir. Uygun kablo 5 tl ye alinip ses sistemine kirmizi beyaz kablolardan baglanabilir. Bu sekilde her kolondan olmak kaydi ile stereo ses alabilirsiniz. Aksiyona gerek yok ceviricilere para vermeyin. En kotu kulaklik cikisi vardir tv nin oraya bir tarafi 3.5 mm jack obur ucu kirmizi beyaz kablo olan bir kablo alin isiniz gorulsun. Bilgisayarinizi analog olarak 3 kablo ile baglayin. Ister pc ister tv den ses alirsiniz. Zirt pirt kabloda degistirmezsiniz. Kolay gelsin.

• Yani sessisteminin kablolarinihttp://www.depodijital.com/3X35MM-STEREO-DISI-35MM-STEREO-ERKEK-030MT,PR-722.html buna takiyorsunuz,, bunuda tv kulaklik cikisina, yada sessiseminin kutusunda 5+1//2+1 donusturucu aparati olmasi lazim. ister tvye,, ister pcye,,, hepsinden ses gelir.

• uydu alıcısının av girişi ile ses sisteminin streo girişini bağlayarak ses aldım yalnız analog olarak ses çıkıyor. uydu alıcısından 5+1 ses çıkışlı film falan izlediğim için digital ses çıkışını yapmayı düşünüyordum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.