Şimdi Ara

Spartakus mü Game of Thrones mi ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
1
Favori
9.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fakat Andy Whitfield'lı Spartacus'ün 1. sezonunun yeri bir başka.
  • Game of Thrones izle sonra spartacus izle on mumara oluyo ben öyle yaptım zaten game of the thrones yeni sezonu mart -nisan gibi başlar arayı spartacusle doldurursun
  • Game of Thrones.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki Spartacus,Game of Thrones politika,entrikadan ibaret daha adam gibi bi savaş sahnesi göremedik.
  • Game Of Thrones

• recplayer kullanıcısına yanıt

• Her ne kadar en iyi dizi olmasa da şu sahne dünyanın en iyi sahnesi olmaya aday . İnsan bir sahneyi izlerken kılıç alıp savaşa koşası gelir mi ? Müzikler çok iyi yerleştirilmiş . Diyalog gördüğüm en iyi diyaloglardan belki de diyalog . Oyunculuklara diyecek bir şey yok . Peter zaten filmin açık ara en iyi oyuncusu . Rolünün hakkını veriyor adam . Tekrar izledim hatırlayınca , tekrar kılıç alıp savaşa gidesim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 23 Aralık 2013; 17:15:06 >
  • game of thrones gösterip elletmeyen bir dizi
    spartacus herşeyini ortaya laaps diye koyan bir dizi
    biri cine5 şifreli yayın gibi öteki şifresiz kanalda 3d yayın gibi
  • spartacus tabii ki de
  • sex+şiddet = spartacus
    sex+şiddet+entrika+senaryo+fantastik+kostümler+mekanlar+dumur olma+müzikler+unuttuğum diğer şeyler=G.O.T

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 23 Aralık 2013; 22:14:21 >
  • ikiside çok kaliteli diziler ama bana sorarsan spartacus derim game of thrones bazı yerleri sıkabiliyor ama spartacusün her bir dakikasi dolu dolu geçiyor spartacus diyorum
  • Game of thrones

• Spartakus izlemedim ama Game of Thrones'a rakip olabileceğini sanmıyorum. Görsellik olsun entrikalar olsun kaç kere oha dediğimi hatırlamıyorum Game of Thrones'da.

• İkisi de efsanedir ikisi de mutlaka izlenmeli

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robb_Stark -- 25 Aralık 2013; 19:16:30 >
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    GOT un neresinde şiddet var ? ne bi savaş sahnesi ne bi aksiyon . Bildiğin Muhteşem Yüzyıl . Hatta Muhteşem Süleyman da daha çok aksiyon vardır ? Şiddet de GOT Spartacusun yanından dahi geçemez . GOT kadar got bir dizi yok . Heyecanlandırıyor , bişeyler olacak zannettiriyor , bekletiyor ama hiç bişey yok . Şu filme bi savaş sahnesi yakışır be arkadaş . Ama yok . Son sezonunda ilerlete ilerlete izledim ki bu uygulamayı çok az diziye yaparım . Dexterın 3-4 bölümünde yapmışlığım var . Spartacus öyle bişey ki defalarca izliyorum yine de izlettiriyor kendini ilerletmiyorum . Şuan tv mde Spartacus oynuyor mesela . GODS OF ARENA BÖLÜM 5

Siz Got çular girip 1 puan vermeseydiniz muhtemelen Spartacus final bölümü 10 olacaktı . 9,7 ye düşmezdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

GOT un neresinde şiddet var ? ne bi savaş sahnesi ne bi aksiyon . Bildiğin Muhteşem Yüzyıl . Hatta Muhteşem Süleyman da daha çok aksiyon vardır ? Şiddet de GOT Spartacusun yanından dahi geçemez . GOT kadar got bir dizi yok . Heyecanlandırıyor , bişeyler olacak zannettiriyor , bekletiyor ama hiç bişey yok . Şu filme bi savaş sahnesi yakışır be arkadaş . Ama yok . Son sezonunda ilerlete ilerlete izledim ki bu uygulamayı çok az diziye yaparım . Dexterın 3-4 bölümünde yapmışlığım var . Spartacus öyle bişey ki defalarca izliyorum yine de izlettiriyor kendini ilerletmiyorum . Şuan tv mde Spartacus oynuyor mesela . GODS OF ARENA BÖLÜM 5

Siz Got çular girip 1 puan vermeseydiniz muhtemelen Spartacus final bölümü 10 olacaktı . 9,7 ye düşmezdi .

şiddeti sadece 'kan' olarak algılayan biriyle tartışmam bile bu konuyu, tamam spartacus
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    Sen benle tartışsan kaç sen benle tartışmasan kaç yazar okuduğunu anlamaktan yoksun olduktan sonra .. ?

bu arada ekliyeyim . Cümlende anlatım hatası var . '' Konuyu '' kelimesi fazla . Eğer atmadan önce attıklarını bir kez okuma zahmetine katlanacak olsan bu gibi durumlarla karşılaşmazsın . Ancak hayattaki tek amacınız '' cevap yetiştirmek '' olduğu için nasıl daha acele atabilirim diye düşünesiniz anca ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 25 Aralık 2013; 0:17:40 >
  • quote:

Sen benle tartışsan kaç sen benle tartışmasan kaç yazar okuduğunu anlamaktan yoksun olduktan sonra .. ?

tamam
  • Game of Thrones intro yeter Tartışmasız GoT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 25 Aralık 2013; 0:26:45 >
  • quote:

Ne çok kaptırmışsın kendini. Alt tarafı ikisi de dizi. Sen spartacusu beğenersin başkası GOT'u. Burda gelip boş boş konuşup, laf salatası yapıp diğer diziyi kötülemenin anlamı ne? İlk cümlen her şeyi açıklamış zaten Benim için ikiside efsanedir. Ancak Got çok farklıdır. Farklı bir dünya, farklı bir atmosferdir.Senin bunu anlamanı beklemiyorum zaten boşver salla gitsin. Alıntılayıp saçmalama yine yeter. Birde gir bak bakalım imdb sıralamasına. Yerden yere vurduğun dizi kaçıncı sıradaymış. Azıcık saygı duymayı öğrenin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.