Şimdi Ara

Spartacus:Gods Of The Arena | Final Bolumu |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar spartacus'un finalini zilediniz sanirsam..ben bu 6 bolumluk dizinin tamamini seyrettim..Bildigim kadariyla bundan once de Blood And Sand varmis..Peki bu son sahneyi bana aciklabilecek kimse var mi ? Batiatius ve Lucetiayi kim olduruyor,neden ?

• İzlemeni şiddetle tavsiye ediyorum blood and sand'i yoksa gods of the arenayı boşuna izlemiş olursun.
  • Şimdi çıkıp biri spoiler verir
    Sorunu cevaplasak tadı kalmaz bence,sen bir an önce Blood And Sand'i izlemeye başla.
  • arkadaşlar ben bitane izledim spartacusu yeraltı dunyasında kapıstırıyolardı o hangısıydı ?
  • yorumlariniz icin tesekkur ederim..blood and sand kac bolumdu ? bide benim netim kotali 15 gb...cok fazla yemesin ? bolum basina giden kotaya gore bakacam,uygun olursa her hafta birer bolum indiririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrakaka

Arkadaslar spartacus'un finalini zilediniz sanirsam..ben bu 6 bolumluk dizinin tamamini seyrettim..Bildigim kadariyla bundan once de Blood And Sand varmis..Peki bu son sahneyi bana aciklabilecek kimse var mi ? Batiatius ve Lucetiayi kim olduruyor,neden ?

O son sahneyi açıklarsak geçen sezonu izlemenin bi anlamı kalmaz
  • quote:

yorumlariniz icin tesekkur ederim..blood and sand kac bolumdu ? bide benim netim kotali 15 gb...cok fazla yemesin ? bolum basina giden kotaya gore bakacam,uygun olursa her hafta birer bolum indiririm..

eğer netlimitsiz ise tarifen 15değil 25 oldu ama geçince birşey olmuyor. 13 bölüm diye hatirliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 11 Nisan 2011; 15:00:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::ExtremE::

hadi adam soru sorarak hata yapmış, bunu açıklamanın ne manası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

yorumlariniz icin tesekkur ederim..blood and sand kac bolumdu ? bide benim netim kotali 15 gb...cok fazla yemesin ? bolum basina giden kotaya gore bakacam,uygun olursa her hafta birer bolum indiririm..

eğer netlimitsiz ise tarifen 15değil 25 oldu ama geçince birşey olmuyor. 13 bölüm diye hatirliyorum

hayir Turkiyede yasamiyorum.Kota gecince hizi acayip dusuyor.

Su an *amunda dan Spartacus: Blood And Sand - Score (2010) indirmiye basladim..386 Mb'i torrentle 620 kb/s cekiyorum..
    Tesekkurler.
  • yuhh yaa..386 mb sadece muzikler..baska nereden bulabilirim arkadaslar ? pm atabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.