Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizide herkes ölür ama Ashur yine bir yolunu bulup sağ kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ossamian

quote:

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

Hala Crixus beleşe şampiyn olmuş, olum bıktırdınız lan iki yüz milyon kere açıklıyorum neden anlamıyorsunuz, Crixus haneye yeni gelen çaylakta olsa inanılmaz kısa bir sürede gannicus'a meydan okudu, ganicus ilebirkaç bölüm daha beraber olsalardı crixus bitirirdi onun işini, aynı zamanda crixus şu anda
    Blood and sand'daki crixus'un sahip olduğu şöhrete sahip değil, Gargan ikizlerini tek başına yenip ün sahibi oluyordu bunu unutmayın. ama nedense göstermediler bunu,

ama bıktırdınız beni tamam hee crixus beleşe şampiyon oldu, asıl şampiyon ashurdur, en büyük lucrietia, doctoreyi ben bile yenerim, olum iyi misiniz

Ashur böyle anlatıyordu "Arenada bilmemkaç gün beklediler (Gargain ikizleri) kimse onlarla yüzleşmeye cesaret edemedi, biri dışında, Crixus; Champion of Capua." Yani ondan öncede şampiyondu Crixus. Ve babamda yener Gargain ikizlerini, gelsin Gannicus'u, Theikoloes'i Spartacus'ü yensin. Doctore'yi bile yenemiyor. Daha Solonius'un adamını 2 ye 1 de alamadı kesildi karnından ölecekti, Gannicus kurtardı. Diyorum sana Crixus büyük başların arasında en dandiği.

Bu arada Spartacus Theikoloes'i Crixus'un yardımı olmadan yenemezdi diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Crixus Theikoloes'in gözüne kalkanı sayesinde güneş ışığını yansıtıyordu, kısa bir süreliğine hiçbir şey göremeyen Theikoloes'e bu fırsattan yararlanarak kılıcını sokuyordu Spartacus.

En güçlüsü olmayabilir belki; ama en büyük rakibi Spartacus'a efsaneyi yenmesinde yardım ediyor. (Nasıl olsa savaş dışı kalıyor Theikoloes'den darbe yedikten sonra, yerde yatıp kalkanıyla gözüne ışık yansıtmasa Spartacus muhtemelen ölmüş olacaktı.

Bu arada Batiatus'un babasının okulda düzenlediği turnuvada finale Crixus ve Gannicus kalıyordu. (İkisi de hakkıyla kalıyor, Ashur gibi .bnelikler yapmadan) İkisi finale çıktıklarında Gannicus Crixus'dan kat kat tecrübeli, çok daha fazla çalışmış, çok daha fazla rakiple karşılaşmış, çalışmalarına bağlı olarak çok daha iyi reflekslere sahip. Ama Crixus baya zorluyor orada bile, aynı seviyede olsalar kim bilir neler yapacak!

Crixus taraftarı değilim ama, biraz hakkını yedin Crixus abimizin.

Crixus, köle olduğunu kabullenmiş ve ona tanımlandığı şekliyle onur! için savaşıyor. Hırslı evet, başarılı da. Ancak Gannicus, Spartacus, Crixus, Onameus hakkında karşılaştırma yapılamaz.
  • Birçok sorunun cavabını aldığım güzel bir final oldu, özelikle

Batiatus ile Solonius'un kankalığının nasıl bozulduğu,
    Gannicus'un akıbeti,
    Lucretia'nın Crixus ile münasebetinin temelleri

ve daha bir çok şey..

aklımda kalan en harika sahne ise Gannicus'un finalde adamın çene kemiğini darmadağan edişiydi. Biraz Testere vari olmuş ama güzel yapmışlar
    .

Gerçekten güzel bir dizi yaptılar. Arkadaşlarında belirttiği gibi bunun öncesinin öncesini de çekeceklerini düşünüyorum. Ama bu arada dizinin boşluğu nasıl dolar bilmiyorum

edit: KLavye de "L" harfi sorun çıkarmaya başLadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 28 Şubat 2011; 1:37:55 >
  • beyler ufak bir sorum var
    Spartacus 2. sezonı ben IMDB den baktım sadece 1. blm diyor
    2. sezon filanli filan bulamadım ben bir yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramroat

beyler ufak bir sorum var
    Spartacus 2. sezonı ben IMDB den baktım sadece 1. blm diyor
    2. sezon filanli filan bulamadım ben bir yardım eder misiniz?

2. sezon daha yayinlanmadi.

Blood and Sand'in 13 bolumu yayinlandi. O 1. sezondu. Daha sonra Gods of the Arena isimli eskiyi anlatan 6 bolumluk bir dizi cekildi. Su an icin plan Blood and Sand'in 2. sezonundan devam etmek ama araya bir baska mini dizi daha koyabilirler.
  • daha yeni izleme fırsatım oldu mükemmel bi finaldi yeni sezonu iple cekiyorum
  • Finale kadar biriktirdim, toplu halde izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malazgirt

Finale kadar biriktirdim, toplu halde izleyeceğim

of off tadından yenmez çok şanslısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bu dizide herkes ölür ama Ashur yine bir yolunu bulup sağ kalır.

+1

İşte budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bu dizide herkes ölür ama Ashur yine bir yolunu bulup sağ kalır.

+1

İşte budur.

• Çok iyi bir finaldi.

Gannicus özgürlüğünü kazandığına göre tekrar bizimkilerin devrim girişimine katılacağını düşünüyorum. Doctore ile de yüzleşirler artık. Geri dönerse süper olur zira bana en sempatik gelen karakter
  • tek kelime ile mükemmel hd kalitesi

süper ötesi ya

• elde iki gider var tam ashur luk :)
    1- spartacusun roma komutanının karısını götürmüş olması: ashur biliyormu bilmiyorum,
    2- ganicius un melitta ile olan ilişkisi: ashur bunuda bilmiyor mu bilmiyorum,
    fakat bu konular tam ashur luk :)

ben ashur ölümü için çok sağlam bi final yapacaklarını düşünüyorum ama çook kişinin başını yer
  • ashur bence romaya kaçıp böyle böyle olcak der sonrada daha fazla göstermezler onu. zaten spartacuslerin orduya yaklaşamaz, herkes nefret ediyor ondan. doctoreyide bacağından yaralamıştı. mahşerin 4 atlısıda tamamlanınca bu sefer anlatıcakları şeyler romayla savaş ve grup içi çekişme olur ama güzel bir anlatımla yine bizi bağımlısı yapabilirler
  • Gelecek sezon bunlar kadar güzel olmayacak bence.. Ordular savaşacağı için ne olduğu bellisiz olur
  • quote:

quote:

Hala Crixus beleşe şampiyn olmuş, olum bıktırdınız lan iki yüz milyon kere açıklıyorum neden anlamıyorsunuz, Crixus haneye yeni gelen çaylakta olsa inanılmaz kısa bir sürede gannicus'a meydan okudu, ganicus ilebirkaç bölüm daha beraber olsalardı crixus bitirirdi onun işini, aynı zamanda crixus şu anda
    Blood and sand'daki crixus'un sahip olduğu şöhrete sahip değil, Gargan ikizlerini tek başına yenip ün sahibi oluyordu bunu unutmayın. ama nedense göstermediler bunu,

ama bıktırdınız beni tamam hee crixus beleşe şampiyon oldu, asıl şampiyon ashurdur, en büyük lucrietia, doctoreyi ben bile yenerim, olum iyi misiniz

Ashur böyle anlatıyordu "Arenada bilmemkaç gün beklediler (Gargain ikizleri) kimse onlarla yüzleşmeye cesaret edemedi, biri dışında, Crixus; Champion of Capua." Yani ondan öncede şampiyondu Crixus. Ve babamda yener Gargain ikizlerini, gelsin Gannicus'u, Theikoloes'i Spartacus'ü yensin. Doctore'yi bile yenemiyor. Daha Solonius'un adamını 2 ye 1 de alamadı kesildi karnından ölecekti, Gannicus kurtardı. Diyorum sana Crixus büyük başların arasında en dandiği.

Espiri misininz hocam ,
    Doctore'yi bile yenemiyor derken ? , Doctorey, Spartacus ve Crixus'u tek başına altedebilen tek kişi. Blood and Sand'i hatırlayın spartacus ve crixus ikilisi theokiles için çalışmalar yaparken Bizim doctore ile savaşıyorlardı, doctore ikisini de rezil etmişti,. Şunu anlamıyorum Spartacus tek başına adam gibi bir rakibi yenemedi ki ? Crixus'un yardımıyla Theokiles'i yendi ama zaten ordada tam ölmek üzereyken Crixus güneş ışığını yansıtıp hayatını kurtarmıştı,. Spartacus'un şöhret olması bu şekilde gerçekleşti ve bunu yaparken yanında Crixus vardı, kimseye tek başına meydan okumadı.. He neymiş 6 vs 1 flan,,, 6 sıda ezik büzük gladyatör kelimesini heceleyemeyen adamlar,...

Ya mantıklı düşünsenize, Ganicus kaç zamandır orada, ama Crixus birden çıkıp hemencecik yükselip şampiyona kafa tutuyor akıl var mantık var. Crixus ganicus ve spartacus ten iyidir, Doctore yi bilemicem adam gerçekten çok iyi , bana sorarsanız en güçlü sıralama şudur

Thekiles>Doctore>Crixus>Ganicus>spartacus

ama Şan şöhret, onur, bakımından Crixus ilk sırada

Not: bide öyle bir hava ile yazmışsın ki gelsin theokiles 'i yensin flan . :D Zaten adamı yenen yokki , spartacus orda beleşe kazandı diye düşünüyorum, ilk bıçağı karnına sokan ve tökezlemesini sağlayan crixusdu, ve bunu yaparken spartacus yerde uzanmış bunları izliyordu, yani 1 vs 1 di ... ama tabi insan yarması theokiles ölmedi ve crixusu alt etti,,, tam spartacusude indirecekken CRİXUS gene yaptı yapacağını ölmek üzereyken spartacusu kurtardı....
    Ayrıca şunuda unutmayın Spartacusu başka bir galyalı öldürmeyi denemişti, ondan nefret ettiği halde kendi ırkından birini öldürerek "kardeşine " sahip çıktı... kimmiş en onurlu

Not 2. spoi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerinho -- 28 Şubat 2011; 15:48:08 >
  • quote:

quote:

quote:

Espiri misininz hocam , Doctore'yi bile yenemiyor derken ? , Doctorey, Spartacus ve Crixus'u tek başına altedebilen tek kişi. Blood and Sand'i hatırlayın spartacus ve crixus ikilisi theokiles için çalışmalar yaparken Bizim doctore ile savaşıyorlardı, doctore ikisini de rezil etmişti,. Şunu anlamıyorum Spartacus tek başına adam gibi bir rakibi yenemedi ki ? Crixus'un yardımıyla Theokiles'i yendi ama zaten ordada tam ölmek üzereyken Crixus güneş ışığını yansıtıp hayatını kurtarmıştı,. Spartacus'un şöhret olması bu şekilde gerçekleşti ve bunu yaparken yanında Crixus vardı, kimseye tek başına meydan okumadı.. He neymiş 6 vs 1 flan,,, 6 sıda ezik büzük gladyatör kelimesini heceleyemeyen adamlar,...

Ya mantıklı düşünsenize, Ganicus kaç zamandır orada, ama Crixus birden çıkıp hemencecik yükselip şampiyona kafa tutuyor akıl var mantık var. Crixus ganicus ve spartacus ten iyidir, Doctore yi bilemicem adam gerçekten çok iyi , bana sorarsanız en güçlü sıralama şudur

Thekiles>Doctore>Crixus>Ganicus>spartacus

ama Şan şöhret, onur, bakımından Crixus ilk sırada

Spartacus de yürek var cesaret var
  • beyler dizi işte fazla kurcalamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulp.Fiction -- 28 Şubat 2011; 15:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

hafif spolier içeriri ;

katılırmısınız bilmiyorum ama eminim senaristler oturup''keşke spartacusun hayatı değilde normal bir gladyatör dizisi çekseydik, Gannicus u tekrar diziye dahil edebilirdik demiştir adam çok sevildi .Hatta Andy den bile daha fazla ...düşününsene batiatusun hanesi zor durumdayken Gannicus tekrar dönüp arenayı özledim demesini :)

Zaten Gannicus olucak 3. sezonda.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.