Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Yeni sezonda Spartacus, Doctore ve Crixus'un yolları Gannicus ile keşisecektir.

Bencede böyle birşey olacaktır.. Doctore karısınının ölümünün peşini bırakmayacaktır bıraksa bile bir yerden açık çıkar..

bence o konuyu büyütmeseler daha iyi olur seviyorum ikisinin dostluğunu ,hiç deşmesinler bence o mevzuları

Bencede hiç o konulara girmesinler. Gannicus, Doctore, Crixus ve Spartacus, 4 silahşörler misali takılsınlar.

4 Silahşör olayı güzel olurdu ama Hırs ve en iyi olma yarışı heyecanı artırır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

Yeni proje ne zaman başlıyor bilginiz varmı

Bu soruyu soran 13567. kişisin tebrikler.
  • vay arkadaş o ne finaldi yaa.
  • Bunun ardından 1.sezon tekrar izlenir.

• An itibariyle son bölümü de izleyip finali vermiş bulunmaktayım.

Finalden bahsetmek gerekirse S:BAS'a göre eşdeğer belki daha iyiydi diyebilirim.

TT Arena'daki maçlar enfesti.

Dikkat ettim de bu eleman ilk bölümden itibaren tüm derbilerde vardı. Kombine yapmış sanırım.

Gnaeus'da ağıyla bütünleşti resmen. Ama fazla şımarınca WOW'daki gibi ringin dışına çıktı.

Solonius'da beleşten adamlara sahip oldu ama bu hevesi pek fazla sürmedi. Batiatus'un yanında ezilmekten bıkmış. Hak verdim kendilerine.

Gannicus'un özgürlüğe kavuşması, konu bütünlüğü açısından çok iyi olmuş. Adamı harcamadılar. Filmde de adı geçiyordu ama ekranda göremedik. Umudumuz S:BAS II'ye kaldı artık.

Bedevi gibi yola koyuldu bakalım. O süre zarfı içerisinde nelerle karşılaşacak kim bilir. Rutin bir hayatı olmaz herhalde.

Bunların dışında Crixus beleşten şampiyon olmuş. Diona'nın kaderi baştan beri kayıkmış. Lucretia çakalın tekiymiş. Vesaire... vesaire... vesaire...
  • sonlara doğru dahada güzelleşti dizi çok güzel bitti yenisi ne zaman beyler ?

• Müthiş bir finaldi.Resmen tadı damağımda kaldı.

Bu arada Gannicus Gannicus Gannicus
  • Yanlız şuan kafama birşey takıldı .İzlerken çokda önemsememiştim.

Arenaya çıkmadan önce Doctore Ganniye onun için dövüş gibisinden birşeyler demişti.Karısıyla olan ilişkisinden haberi var mı ?

Eğer varsa ve böyle diyorsa bu nasıl erkeklik .
    Eğer yoksa ve söylüyorsa nasıl bir tesadüftür bu da gazı aldı Ganni
    Ayrıca yoksa 3.sezonda Ganni de Romayı çökertmekte yardımcı olurken öğrenebilir Doctore herhangi bir şekilde.Ortalık karışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Yanlız şuan kafama birşey takıldı .İzlerken çokda önemsememiştim.

Arenaya çıkmadan önce Doctore Ganniye onun için dövüş gibisinden birşeyler demişti.Karısıyla olan ilişkisinden haberi var mı ?

Ayrıca yoksa 3.sezonda Ganni de Romayı çökertmekte yardımcı olurken öğrenebilir Doctore herhangi bir şekilde.Ortalık karışır.

Hayır. Zaten ondan sonra "seni kardeş gibi seviyordu" diye bir söz söyledi doctore. Gannicus da " ben de öyle " demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Bunun ardından 1.sezon tekrar izlenir.

Evet, 2 bölüm izledim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sonlara doğru dahada güzelleşti dizi çok güzel bitti yenisi ne zaman beyler ?

Bu soruyu soran 13568. kişisin tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 27 Şubat 2011; 23:40:34 >
  • Hala Crixus beleşe şampiyn olmuş, olum bıktırdınız lan iki yüz milyon kere açıklıyorum neden anlamıyorsunuz, Crixus haneye yeni gelen çaylakta olsa inanılmaz kısa bir sürede gannicus'a meydan okudu, ganicus ilebirkaç bölüm daha beraber olsalardı crixus bitirirdi onun işini, aynı zamanda crixus şu anda
    Blood and sand'daki crixus'un sahip olduğu şöhrete sahip değil, Gargan ikizlerini tek başına yenip ün sahibi oluyordu bunu unutmayın. ama nedense göstermediler bunu,

ama bıktırdınız beni tamam hee crixus beleşe şampiyon oldu, asıl şampiyon ashurdur, en büyük lucrietia, doctoreyi ben bile yenerim, olum iyi misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerinho -- 27 Şubat 2011; 23:46:33 >
  • quote:

Bence Ashur bir şekilde ögrenip doctoreye ispiyonlar,tahmin diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

quote:

Hayır. Zaten ondan sonra "seni kardeş gibi seviyordu" diye bir söz söyledi doctore. Gannicus da " ben de öyle " demişti

O zaman karışabilir ortalık.Ama sanmıyorum ya.O dönemdeki herkesi bir bir öldürdü zaten Spartacus kral.
  • Hayatımda izlediğim en etkileyeci dizifilmdi... Güç, Hırs, Özgürlük ve Aşk adına unutamayacığım izler bıraktı bende. Sanırım bir daha böyle bir dizifilm izleyemem... Gerçekten bir başyapıta tanık olduğum için kendimi sanşlı hissediyorum... Bize bu zevki yaşatan tüm emeği geçen insanlara teşekkür eder, takdirlerimizi sunarım... Sevgiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

Hala Crixus beleşe şampiyn olmuş, olum bıktırdınız lan iki yüz milyon kere açıklıyorum neden anlamıyorsunuz, Crixus haneye yeni gelen çaylakta olsa inanılmaz kısa bir sürede gannicus'a meydan okudu, ganicus ilebirkaç bölüm daha beraber olsalardı crixus bitirirdi onun işini, aynı zamanda crixus şu anda
    Blood and sand'daki crixus'un sahip olduğu şöhrete sahip değil, Gargan ikizlerini tek başına yenip ün sahibi oluyordu bunu unutmayın. ama nedense göstermediler bunu,

ama bıktırdınız beni tamam hee crixus beleşe şampiyon oldu, asıl şampiyon ashurdur, en büyük lucrietia, doctoreyi ben bile yenerim, olum iyi misiniz

Ashur böyle anlatıyordu "Arenada bilmemkaç gün beklediler (Gargain ikizleri) kimse onlarla yüzleşmeye cesaret edemedi, biri dışında, Crixus; Champion of Capua." Yani ondan öncede şampiyondu Crixus. Ve babamda yener Gargain ikizlerini, gelsin Gannicus'u, Theikoloes'i Spartacus'ü yensin. Doctore'yi bile yenemiyor. Daha Solonius'un adamını 2 ye 1 de alamadı kesildi karnından ölecekti, Gannicus kurtardı. Diyorum sana Crixus büyük başların arasında en dandiği.
  • beyler gannicus un kolyesini arıyorum her yerde starz shop ta da yok bulabilen varsa temasa geçsin lütfen
  • ula büyük şoktayım, bu kadar çabuk bitmesini beklemiyordum hiç boşluğa düştüm resmen yaa
  • Çok güzel finaldi. 4.bölüme kadar monoton ilerlerken 5 ve 6 cı bölüm dillere destandı. Çok etkilendim sonunda. Kaliteli dizi yapıyor adamlar helal olsun ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Orijinalden alıntı: sencerinho

Hala Crixus beleşe şampiyn olmuş, olum bıktırdınız lan iki yüz milyon kere açıklıyorum neden anlamıyorsunuz, Crixus haneye yeni gelen çaylakta olsa inanılmaz kısa bir sürede gannicus'a meydan okudu, ganicus ilebirkaç bölüm daha beraber olsalardı crixus bitirirdi onun işini, aynı zamanda crixus şu anda

Ashur böyle anlatıyordu "Arenada bilmemkaç gün beklediler (Gargain ikizleri) kimse onlarla yüzleşmeye cesaret edemedi, biri dışında, Crixus; Champion of Capua." Yani ondan öncede şampiyondu Crixus. Ve babamda yener Gargain ikizlerini, gelsin Gannicus'u, Theikoloes'i Spartacus'ü yensin. Doctore'yi bile yenemiyor. Daha Solonius'un adamını 2 ye 1 de alamadı kesildi karnından ölecekti, Gannicus kurtardı. Diyorum sana Crixus büyük başların arasında en dandiği.

bu adama futursuzca hak verdim
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.