Şimdi Ara

Spartacus'a başlamak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben bu diziye başlayacağım ama ilk gods of arena sonra war of damned mi yani hangi sıra ile izlemem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-spartacus blood and sand

sonra küçük bir ara sezon. Spartacus kanser tedavisi gördüğü için , geçmişi anlatan mini dizi spartacus 'Gods of the arena'

2-Spartacus vengeance

3-spartacus war of the damned

sıralama budur kardeşim.
  • tamam eyvallah kardeşim bu sırayla izleyeceğim

• sınav zamanın değilse izle ama
  • bazi film/dizi leri keske unutup tekrar baslama imkanim olsaydi hic seyretmemis gibi :(
  • 1 günde 1.sezonu komple bitirmiştim
  • çok şanslısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPİDERMAN 2 YARDIM LAZIM
    18 yıl önce açıldı
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.sezonda spartacus'u canlandıran andy whitfield lenf kanseri oluyor.tedavisi için bekliyorlar.ara sezon giriyor spartacus'tan önceki batiatus dönemini anlatan.daha sonra andy ölüyor .bunu bilerek izlersen 1.sezon cok etkileyici oluyor.andy nin son görüntüleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

1.sezonda spartacus'u canlandıran andy whitfield lenf kanseri oluyor.tedavisi için bekliyorlar.ara sezon giriyor spartacus'tan önceki batiatus dönemini anlatan.daha sonra andy ölüyor .bunu bilerek izlersen 1.sezon cok etkileyici oluyor.andy nin son görüntüleri
    Andy
  • dag gibi adam nasil öldu ya, kanser kadar pis birsey yok, tam hayatinin dizisini oynuyorken
  • bende başlamayı düşünüyorum iyi oldu bu konu
  • Oha cok kiskandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

bazi film/dizi leri keske unutup tekrar baslama imkanim olsaydi hic seyretmemis gibi :(

aynen keşke ben bu arkadaşın yerinde olsaydım :(
  • Ahh ah 1. sezon neydi be,unutulmaz
  • Abi ağladım Finalde. Hele Andy'nin "I'm Spartacus" dediğinde. Birde bunların birebir olmasada tarihte yaşanmış olması insanı iyice etkiliyor.
  • Beyler durumunuzu çok iyi anlıyorum benim de keşke hafızamdan silinse tekrar aynı heyecanla izlesem dediğim diziler var :D Ancaaak şu anda beni uzun ve neler olacağını bilmediğim Spartacus sezonları bekliyor

• bende yeni başlıcam.
    spartaküs ölüyor derken.adam ölünce aynı karakteri başka biri canlandırıyor öyle mi şimdi.
    peki yeni oyuncu yadırganıyo mu.
    mesela Prison Break de Michael Scofield diziden ayrılsa başka biri aynı karakteri oynasa seyredilmezdi bunda öyle bi durum varsa hiç bulaşmıyım.
  • evet bunu bende merak ediyorum 1. sezon henüz bitmedi , 2. sezonda yeni oyuncu yadırganiyormu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Abi ağladım Finalde. Hele Andy'nin "I'm Spartacus" dediğinde. Birde bunların birebir olmasada tarihte yaşanmış olması insanı iyice etkiliyor.

Çoğu arkadaşım o kısmı izlemeden direk kapamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5erkan

bende yeni başlıcam.
    spartaküs ölüyor derken.adam ölünce aynı karakteri başka biri canlandırıyor öyle mi şimdi.
    peki yeni oyuncu yadırganıyo mu.
    mesela Prison Break de Michael Scofield diziden ayrılsa başka biri aynı karakteri oynasa seyredilmezdi bunda öyle bi durum varsa hiç bulaşmıyım.

Bende böyle düşünmüştüm Andy olmadan olmaz diyordum.Ama yinede sarıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.