vallahi bi tarafta çok iyi dizi yorumları var bi tarafta andy başkaydı yorumları. hiç de haz etmem oyuncu çıkınca devam eden dizilerden.game of thorners ı bile bırakıyodum az kalsın ned stark çıkınca.... ama üstüne 2 sezon çekilip izlendiğine göre bi bildiği vardır izleyicilerin deyip izlemeye karar verdim,inşallah pişman olmam.
sıralama olayıda ayrı muamma yalnız,arenayı önce seyret diyenlerde çok.kimi dinleyceğimi şaşırdım. özellikle oyuncu değişikliği sebebiyle normal yayın sıralaması en iyisi olacak heralde.
önce andy li sezon sonra spartaküs süz mini sezon sonra yeni spartaküs ya da andy ye hiç bulaşmadan direk miniden başlamayıda düşündüm ama olmaz demi.
quote:
Orijinalden alıntı: Coldmagic
1-spartacus blood and sand
sonra küçük bir ara sezon. Spartacus kanser tedavisi gördüğü için , geçmişi anlatan mini dizi spartacus 'Gods of the arena'
2-Spartacus vengeance
3-spartacus war of the damned
sıralama budur kardeşim.
+1
Bence Liam Mcintyre son sezon gayet güzel oynadı.Tabi ki Andy başkaydı ama olsun.Yeni başlayacak arkadaşların şüphesi olmasın.
Bu arada keşke bende hafızamdan diziyi sildirebilseydim hafızadan Yeniden o heyecanla izleyebilseydim.
Gods Of The Arenayı İzlemeni Kesinlikle Tavsiye Ederim Dostum . Ben Çok Çok Beğenmişdim .
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
quote:
Orijinalden alıntı: Only Paranoia
Abi ağladım Finalde. Hele Andy'nin "I'm Spartacus" dediğinde. Birde bunların birebir olmasada tarihte yaşanmış olması insanı iyice etkiliyor.
Çoğu arkadaşım o kısmı izlemeden direk kapamış
Bende kapatırdım ama tahmin ettim Andy'e bi gönderme olacağını o yüzden sonuna kadar bekledim. Zaten donuk donuk ekrana bakıyodum ıslak gözlerle
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
quote:
Abi ağladım Finalde. Hele Andy'nin "I'm Spartacus" dediğinde. Birde bunların birebir olmasada tarihte yaşanmış olması insanı iyice etkiliyor.
Çoğu arkadaşım o kısmı izlemeden direk kapamış
Bende kapatırdım ama tahmin ettim Andy'e bi gönderme olacağını o yüzden sonuna kadar bekledim. Zaten donuk donuk ekrana bakıyodum ıslak gözlerle
Andy çıktı ben pert
1. sezonu adam akıllı bulamadım. Torrentte görüntüler kötü.Yerli online sitelere baktım onlarda da kötü. Torrent linki veya başka adresi varsa PM atabilirmisiniz.
Andy gitti diziyi izlemiyorum artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme