Şimdi Ara

Sparkle Calibre GTX 560 Ti DF video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
20.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgaciik

Hocam şu "ZİRA" lafından vazgeçin artık. Tüm konsantrasyonu bozuyor. Genelde güzel inceleme olmuş.

O konuyu daha önce bende belirttim ZİRA herkesten eksi yedim ;)
  • Ne kartmış şu 560ti. 50 tane versiyonu çıktı.
  • inceleme çok başarılı aynen bu şekil devam.
  • Fabrika overclocklu ve özel tasarım soğutmalı gelen kartlar fiyat olarak da normal kartlara göre fiyatlarıda katlandığı için bence F/P oranları düşüyor.

Örnek verirsem 560 ti modelinin fiyatı 600 TL civarında bu modelde 700 veya üstü civarı olacak. Bir üstteki seri 570 lerde 800 den başlıyor.

700 tl vermeye hazır olan 800 de verir. Ayrıca daha kararlı ve overlock yapılabilen (Fabrika overclocklu gelen modelleri bir daha overlock yapmak pek mantıklı değil) 570 serisi almak çok daha mantıklı geliyor bana. Hem üzerindeki GPU daha güçlü (hemde ne derlerse desinler overlock ürünün ömrünü azaltır) hem daha kararlı.

Sonuç olarak firmalar serinin artık miladını tamamladığı böyle geçiş zamanlarında çıkardıkları bu modelleri biraz daha düşük fiyatlandırmaları gerekiyor.
  • İncelemelerinizi YouTube gibi bir platforma yüklemek çok büyük kolaylık sağlayacak, önceki konularda da yine söylenmişti.
    ZİRA video bittikten sonra bazı kısımlara tekrar bakmak istediğimde işkenceye dönüşüyor.
  • Sayın Özuağ, DirectX için "daerektiks" gibi köşebaşı bilgisayarcısı deyişini bırakıp dırekteks olarak okursanız, "gigabyte" kelimesini de cigabayt diye okumazsanız sevinirim. Zira(!) Türkçe'de bayt kelimesinin karşılığı yok.

Türkçe'sinden utanırmış gibi fırsatçı yerine oportünist diyen (ingilizceden fonetik araklama, üni'li bebeler ve makale yazan enteller çok yapar bunu) onu da demeyi beceremeyen, yüzüne gözüne bulaştıran nesiller yaratmayalım.
  • allah aşkına neden monitörde 60FPS üzeri yazmasına rağmen sizin kameralar oyun sanki 20FPS de oynatıyormuş gibi gösteriyor ??
  • Öncelikle inceleme için teşekkürler. Bence bilgi aktarımı anlamında son derece tatmin edici. Benim de arkadaşlara katıldığım birkaç nokta var, sonraki incelemelerde dikkat edilirse daha iyi olur.

Hızlı konuşmak, kelimeleri yuvarlamak konusu gün geçtikçe düzeliyor. Bu sorunu gidermenin çok zor olduğunu bildiğimden sadece kolay gelsin diyorum.

"Zira" kelimesi cidden çok kullanılıyor.

Sadece bu incelemeye özel değil, tüm incelemeler için söylüyorum, ürün adının tam olarak tekrar etmesi gerçekten anlatana da zor, izleyene de. Yani bir inceleme boyunca "İncelememize konu olan Sparkle Calibre GTX 560 Ti Dual Fan" lafı 10 kere söylenmemeli. Beni en çok rahatsız eden nokta burası.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ilkin Sparkle milletin elinde patlıyor, arızalı kartlara mersa doğru çözüm getirmiyor diye hatırlıyorum.

İkincisi bu gtx 560 sevgisi nedir? Pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.

Hocam gtx 560 direk genel olduğu için o yüzden böyle yapıyorlar herhalde. Sonuçta 570 orta seviyeyi aşıyor 580 üst seviye.

Dh videolarda çok resmi takılıyor biraz daha rahat olunabilir :D.

Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 23 Aralık 2011; 14:27:03 >

• Mesut Çevik zamanında DH yi ZİRA'ya boğdu onun hatırası ZİRA kötü bir hatıra, kısa zamanda azalması diyeğiyle ZİRA sıkıldık...
  • kepler gelirse sliden kurtuluruz gerçi onunda sonu yok
  • Sonuçta ekran kartı yani arkadaşlar, daha değişik nasıl bir inceleme olabilir ki?
  • iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca
    Gibi
    Ahahahaha. Video şahane ya. Bizde de böyle olsa keşke.
  • Sparkle güzel bir kart çıkarmış.
  • arkadaşlar dikkatle okurmusunuz? Arkadaşlar benim gtx 560 ti ekran kartım

olmasına rağmen erdi abinin ekran kartını

incelerken çekmiş olduğu oyun videolarındaki

görüntüyü alamıyorum bırakın almayı çevre

inanılmaz derece detaysız bu normal mi

yoksa...ha bu arada ayarlar fulde Arkadaşlar o ekrandaki görüntüyü siz kendi

bilgsayarınızda alabiliyomusunuz?
  • Orijinalden alıntı: Majestyca

Orijinalden alıntı: Rindaman

Hocam gtx 560 direk genel olduğu için o yüzden böyle yapıyorlar herhalde. Sonuçta 570 orta seviyeyi aşıyor 580 üst seviye.

Dh videolarda çok resmi takılıyor biraz daha rahat olunabilir :D.

Gibi

Adamlar hristiyan ve böyle bir video yapmaları da gayet doğal. Ancak burası hristiyan bir ülke değil; bunu göz önünde bulundurmadın galiba.

• Hocam sende 10 saniyesini izledin galiba videonun. Ben başında öyle noel ile ilgili olaylara giriyor diye atmadım ki videoyu sen beni yanlış anladın. Neyse sorun değil ben dh videolarınıda beğeniyorum zaten.
  • Videonun hangi kısmını beğendiğini belirtmediğin sürece öyle anlaşılır. Zîrâ ben de öyle anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Hocam sende 10 saniyesini izledin galiba videonun. Ben başında öyle noel ile ilgili olaylara giriyor diye atmadım ki videoyu sen beni yanlış anladın. Neyse sorun değil ben dh videolarınıda beğeniyorum zaten.

Ben de aynısını diyecektim. Orada demek istediği Noel veya Yılbaşı ile ilgili video yapın değil, videolar keşke bu videoda olduğu gibi neşeli ve canayakın olsa demekti...

Üstelik videonun neresini beğendiğini de arkadaş belirtmiş. Ve Noel, Noel Baba veya Yılbaşı ile ilgili de söylememiş.

"Dh videolarda çok resmi takılıyor biraz daha rahat olunabilir :D"

Anlaşılacağı üzere videonun RAHATLIĞINI beğenmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 24 Aralık 2011; 20:23:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.