Şimdi Ara

SpaceX Uzay Aracını Gemiye İndirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dün başarılı bir iniş gerçekleştirmişler,sanırım dünyada ilk kez

• millet sanıyor kıyamet sadece dünyada kopacak hepsi geberecek cayır cayır yanacaklar ama iş işten gececek
  • Fake gibi duruyor. O roketin itme kuvveti gemiyi biraz olsun batırırdı ya da denizde itme kuvvetinin etkisini görürdük diye düşünüyorum.

Gerçekse helal olsun diyecek bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Fake gibi duruyor. O roketin itme kuvveti gemiyi biraz olsun batırırdı ya da denizde itme kuvvetinin etkisini görürdük diye düşünüyorum.

SpaceX çok büyük bir şirket canlı yayınlandı ABD tvlerinde,yaptığı projeleri ABD savunma birliklerine satiyor fake olma ihtimali yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

millet sanıyor kıyamet sadece dünyada kopacak hepsi geberecek cayır cayır yanacaklar ama iş işten gececek

Sen varya ya polissin yada medyanın adamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemi değil ya o pist gibi birşey patlarsa ne diye denizde yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

millet sanıyor kıyamet sadece dünyada kopacak hepsi geberecek cayır cayır yanacaklar ama iş işten gececek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 9 Nisan 2016; 11:53:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi adamların yaptığı şeye bak, instructables'ta bakınıyodum, 14 yaşında çocuk 3d printer yapıyor kendi çapında. Kafasını kullanıyor, düşünüyor. Bizde hala kıyamet kopacak dünya bitecek evren bitecek. Ya hadi kıyamet kopacak, 1 milyon yıl sonra kopar belki, sen şu hayatını insanlığa faydalı olarak, bir şeyler okuyarak, kendini mutlu ederek geçirsene. Hala başkalarına laf atma yarışındayız, kendi yaptığımız bir şey yok. Lafla peynir gemisi yürümez arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakko9 kullanıcısına yanıt
    gerçektir o zaman
  • hayırlı olsun yeah
  • ingilizce adı Droneship.Gemiye indirmelerine gerek yoktu karaya iniş yapıcak kadar yakıtı vardı ama gemiye indirebileceklerini kanıtlamak için gemiyi seçtiler.Canlı izledim gerçekten harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Gel buraya gel girmizi sortli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue orgin daha iyisini daha önce yaptı. spacex in bu ikinici başarılı inişi sanırsam ama çok kez denediler. blue orgin 3 kez denedi 3ü de başarılı. tesla biraz geriden geliyor şuan.

• quote:

Fake gibi duruyor. O roketin itme kuvveti gemiyi biraz olsun batırırdı ya da denizde itme kuvvetinin etkisini görürdük diye düşünüyorum.

böyle bir adamın mühendis olacak olması qweqwewqeweqqweewqwe GG
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

böyle bir adamın mühendis olacak olması qweqwewqeweqqweewqwe GG

Yahu laf atmaya çalışıyorsun, atmaya çalıştığın lafta bile en ufak bir akıl belirtisi yok. Kapasiten bu kadar işte.

Benim ilk mesajımda yanlış olan kısmı göster bölümü bırakırım ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 9 Nisan 2016; 12:13:36 >
  • Kesin dabbe falan izledi şu an onun etkisinde. Zamanla kafa yerine gelir.
  • Yaw ne gerek var böyle şöylere. Git2namaz kıl

• Kalkış videosunun geri sarımını size gösteriyorlar beyninizi yiyorsunuz ya ne adamlarsınız :D Yok büyük şirketmişte miş miş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

blue orgin daha iyisini daha önce yaptı. spacex in bu ikinici başarılı inişi sanırsam ama çok kez denediler. blue orgin 3 kez denedi 3ü de başarılı. tesla biraz geriden geliyor şuan.

1. blue origin'in roketi 12 metre uzunluğunda 2.si blue origin karaya iniş yapıyor 3.sü blue origin suborbital uçuş yapıyor.4.sü falcon karaya inişi daha önce yapmıştı barge landing daha zor olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

Kalkış videosunun geri sarımını size gösteriyorlar beyninizi yiyorsunuz ya ne adamlarsınız :D Yok büyük şirketmişte miş miş.

peki hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.