|
Bildirim
Dron'un büyüğüne uçan araba dememek lazım.
|
Geleceğin müstakil araçlarını yerli üreten AirCar firmasını tebrik ediyorum. Böyle uçan araçları yapan girişimleri yurtdışında görüyorduk. Oradakileri ağzı açık izleyip AirCar firmasına laf atanları boş verin.
|
Baykara bu kadar düşman olmak nedir. ihracat rekorları kırıyor adamlar. bu girişimde aynı başarıyı yakalarsa o zaman buna da tukaka demeye başlar birileri.
|
Arabayı uçurtacak yeni bir tasarım ve isim bulunana kadar bu tip araçlara uçan araba denmesi çok normal çünkü ilk akla gelen bu oluyor, zaten mucitlik kısmıda bu noktadan ileriye gidip tasarlayıp yapan kişilere deniyor, yerli girişimin bu derece ilerlemesi güzel bir gelişme, bunu hayata geçirmek güzel olur, ticari olarak iş yapabilir diye düşünüyorum, bu aracın hayatımıza girip kullanıldığını görmek isterim, bu gibi işler için inceleme yapıp destek olacak denetleyecek standardize edecek bağışa açtırabilecek yada yatırım toplatacak bir resmi kurumun olması çok harika olurdu.
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 9 Mayıs 2025; 14:09:17 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 9 Mayıs 2025; 15:50:39 > |
Girişimcimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Umarım, iyi bir yerlere gelir, ne de olsa burası Türkiye. AKP li birisi bu işe girmeye karar verirse, orrtada rekabet olmaz. Önce kendini sağlama alsın. Eleştireceğim tek konu, pervanelerin fazla alçak olması. Bu yüzden birilerini 2 ye bölebilir. İniş ve kalkış için özel platform kullanmak zorunda kalınmayan bir tasarım bekliyoruz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir yerden başlamak lazım bu tür teknolojilere..Yapıp tecrübe etmedende geliştirme olamaz. Benim endişem ise, bu tasarımda araçların İstanbul'da belli noktalar için kullanılabilir olacağı gerçeğidir. Kalkıp uçurabilirsin ama nereye indireceksin bu koca aracı? o yönden güvenli bir tasarım değil. |
Şunlara taksi plakası çıksa da alsak |
Yerli uçan otobüs ![]() |