şimdi olay şu daha hızlı sp kasmak.. nasıl yapacaz bunu anlatayım şimdi ilk baş lvl 5 skillerini açın bi daha da lvl up yapmayın.. 15-16-17 lvl falan olunca 6k, 7k sp niz olucak.. sonra bunları işte mesela okçuysan pacheona ve işte fire cold istediine vericen.. şimdi soruyosan ki neden böle yaptık bastan versek olmazmıydı. işin sırrı şu böle yapınca cebimizde bir kaç k sp kalıcak.. ve skill lvl upları kendi lvlinizden 3-5 aşşağıda tutarsanız yine hızlı sp kasarsınız ama 15-16 dan sonra yapın bu son söylediğimi.. ancak bunu bi dezavantajı var biraz daha az exp geliyor ama yine de ii lvl atlıyorum ben.. bu size bir alternatif.. beğenmezseniz ben karışmam
yorumlarınız için teşekkürler
ben de tam bilmiom ekleyin çıkartın yapın bişiler! yeni post açtırttınız bana bari oraya yada buraya yazın bişiler!
+1 ben bu Sp Farming Olayı yüzünden 40lık charı Bırakıcam.. çünkü Artık SP gelmiyo.. çok zor SP kasması. YEni Server GElirse Orda SP Farming ile bi Char yapıcamki Tadından yenmiyecek
YA ARKADASLAR SP FALAMING GEREKSIZ BENCE 40 DA GELMEZ 50DE ISTEMEDIGIN KADAR OLUR BENIMDE LVL 42 OLUYO SP YETMIYO AMA LVL 50+ OLUNCA RAHATLARSINIZ OYUNU OYLE DIZAYN ETMISLERDIR BOSUNA ADAM BIRAKIP ADAM ACMAYIN HEM SP KASMAKTA KOLAYDEGIL COK ZAMAN ISTER SEN DIYORSUNKI YENI SERVER GELIRSE YAPICAM FALAN SEN 5K SP KASANA KADAR ADAMLAR LVL 35-40 OLMUS OLUCAKLAR SEN 40 OLANA KADARDA ADAMLAR 50 OLUCAKLAR SP KASMAMIS ADAMLA KAPISINCA 10 LVL FARKLA ZATEN HIC SANSIN YOK UGRASMAYIN BENDEN TAVSIYE 40 LVL LIK ADAM BIRAKILIPTA SP KASMAK ICIN YENI ADAM ACILMAZ BENCE GEREKSIZ SAP REDIN YAKINDA COK SP NIZ OLUCAK
Bencede çok boş bi olay siz master skillerinizi belli bir lvle kadar çıkartın mesela ben master skilli 33 e kadar vericem 32 %88 im 33de strongbowun 2. kademe büyüsü açılacak ondan sonra 1 2 lvl daha yeni skill açılmayacak bende o ara yeterince sp kasarım böyle yaparsanız splerinizin yeteceğini düşünüyorum hepinize kolay gelsin server açıldığında