Şimdi Ara

###SP FARM HAKKINDA HERŞEY!!!### (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
144.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yenı baslıycam su an indiriyorum anlıyamadı farm işini mesela ben hıc farm yapmadan 70e kadar kassam ama bu sefer cok skill acamıycam ölemi sp ler skill actırmak için gerekli dimi okcu kasmak ıstıyorum, nasıl olcak lutfen basit dilde anlatırmısınız??
  • quote:

bende yenı baslıycam su an indiriyorum anlıyamadı farm işini mesela ben hıc farm yapmadan 70e kadar kassam ama bu sefer cok skill acamıycam ölemi sp ler skill actırmak için gerekli dimi okcu kasmak ıstıyorum, nasıl olcak lutfen basit dilde anlatırmısınız??

okçu ile sp farm yapmak kolaydır baya...Hem 70 olana kadar ....
  • ama bu sp farmı kaç lvllerde yapmak kolay olur?

düşük lvllerde mi?(bandit)
    yüksek lvlerde mi?(taklamakan)
  • Beyler size 2 sorum olacak.
    1)Şimdi ben 14 levelim 5 levelden beri farm yapıyorum yani 9 gapla.Level kasması çok zorlaştı şimdi bben level atladıımda mastery 1 level atlatiyimmi yoksa masterymide 14 mi yapim?Glavieyim
    2)Bundan sonraki farmımı kaç levelda yapim?
  • düşük lv larda yapmak daha kolay gibi geliyor bana..
  • ewt kesinlikle sabır gerekli:(] bende 16 lvl de 52K sp kastım su anda 43 lv lım gerekli skillerin hepsi max cold, lighting, fire ve heuksal daha 28K sp var
  • mesela ben 30 lvl'im bütün skıllerim 21de mesela bicheon fire light cold bu 4'Ü 21 de ben 30 'um 9qap fark yapmıs olurum deilmi ?
  • iki haftada bu kadar yaptım....pre gold ve sp ticket la ..................bilmem daha ne kadar kasacam çok sıkıldım..................

http://img530.imageshack.us/img530/1134/sroey4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 5 Mayıs 2008; 15:46:37 >

• Hiçbir şey okunmuyor ki. Ben 3 haftada Pre+ticket la 100k yapabildim örnek teşkil edecekse eğer.
  • Arkadaşlar aklınız karıştıyza ben bi özet geçim arkadaş diyorki kendi karakter lwliniz kacsa skill lwlinizin farkını 2 den başlayıp 9 a kadar acabiliyorusunuz sizin elinizde olan bişi skill lwl farkı normal lwl farkından düşük olursa exp daha az gelip SP fazla gelmekte...Arkadaşın çalışmasını anlayabilldiyse ne mutlu TÜRK'üm diyene
  • http://img509.imageshack.us/my.php?image=sro2008110302120314vg1.jpg

Alın size arkadaşlar Plutodaki Yan charım 381 k spsi war.. Çalışınca sabredince oluyor ;)

KARAKTER İSMİ : _White_Angel
    90 Lwl Bow
    ;)
    Hepinize hayrlı kasmalar ... Umarım farmlarınızı zamanında yaparsınız ki sonradan zorluk çekmeyin
    Arkadaşımız hemen hemen herşeyi anlatmışş... ;)
    Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shephardx41 -- 26 Kasım 2008; 1:17:11 >

• s.a kardeş dediğin gibi 9 gap la yapılıyor farm ben herculeste 27 lvlim ve ful sp kasıyorum 27 gaplıyım 116000 k sp var 9 gaplı olması dahamı iyi yoksa 27 gaplımı

[img=http://img105.imageshack.us/img105/9255/sro2009012911350098lp8.th.jpg]
  • benim warrior/cleric charim var 72 lvl simdi masterylvl wariror 63 lvlde clericde 63 lvlde üstümdeki giysilerde 63lvl altinda 57 lvl falan ama yüzükler 64 lvl küpel falan 68 lvl suan 9gap ama küpe 68 falan diye bir sorun olurmu biliyosunuz euroda low lvl giysi giymek gerekiyor ve her canavardan 1sp geliyor normalmi?

ve sizce ne kadar sp toplamaliyim biliyosunuz warriorlara okadar sp gerekmiyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 15 Nisan 2009; 14:51:44 >
  • İşte budur ;)

• merak ettıgım su bızım mısal 100 lwl e kadr aldıgımız exp ve sp poınt mıktarları aynıdır gapsız gıttıgımız surece sorum su gapsız ortlama 1 den 100 e kadr kaç sp toplarız tesekkurler
  • arkadaslar kascanız carınızı 20-25-30 lvl sonra skillerle arada fazla fark yokmu gidip kapttırın sonrada acacağınız skilleri düşünüp kasın charı
  • 21 lvım sp punları biriktirdim sp farm nasıl oluyor master level dediği şey büyülerden veya normal saldırılardan birnimi yükseltiyoruz yoksa sp punalarını harcamıyormuyuz anlamadım aydınlatıcak olan birisi varsa iyi olur
  • arkadaslar sımdı bnm master lvl 31 kendım 37 lvl ım farm ıcın 37 lvl canavar kesmem lazım dımı kndı levelımde canavar kesıcem yanı ????????
  • Artık bunlara gerek yok yeni bir çar açıyoruz 10 levele kadar mastery veriyoruz sonrasında onglara gidiyoruz 27 level'a kadar kasılıp 19 level'a düşüyoruz sürekli bir şekilde günde 30k spyi alıyoruz .)
  • dogru diyosun da hızlı bi şekilde nasıl lwl düşürcez tam olarak bilmiyorumda
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.