Şimdi Ara

Sözlesme varken firma degistirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ttneti degistirmek istiyorum. fakat hala 1 seneden fazla sozlesmem var. Kanun çikacakti istendigi zaman firmayi degistirebiliriz diye, bu kanun çikti mi? Ben çikmasada degistirecegim. Zira gunduz internet çok yavasliyor,çok is yeri var yakinda birde tv deki filmlerinden falan hiç memnun degilim. Bir tane sanat filmi yok hep vurdulu kirdili ucuz amerikan filmleri. Bir kere bile avrupa yapimi film gormedim.
    Degistirmem kaça patlar gerçi fazlada onemi yok ama tabiki çok saçma bir rakam olmaz

• Dsmart tahaddun cezasinin yarisini ödüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Dsmart tahaddun cezasinin yarisini ödüyor.

iyiymis bu. Peki dsmart ttnet in verdigi fiber kablodan mi veriyor? Zira apartmanda bir tek ttnet fiber döseli.
    Kusura bakma Tr deki sistemlerden fazla anlamtskleriyorum. Uzun yillar yurt disindan kaldigim için her sey benim için yeni ve ogrenmem lazim. Tskler
  • Gerçek fiber varsa yavaşlamaması lazım aslında. Hatta sorun olabilir.

Bunun dışında taahhüt iptallerinde şöyle hesaplama yapılıyor. 2 tane rakama bakıyorlar; bir tanesi abone olduğunuz süre boyunca aldığınız indirimler, diğeri de kalan süre boyunca ödeyeceğiniz fatura tutarı.

Örneğin (24 ay taahhütlü olarak) 15 aydır abonesiniz ve normalde 60 lira olan tarifeye 50 lira veriyorsunuz. Yani ayda 10 lira indiriminiz var. 15 aydır abone olduğunuza göre 15*10=150 Lira indirim almışsınız. Kalan 9 aydaki indirim tutarınız da 9*10=90 lira oluyor. Bu durumda abone lehine hangisi düşükse, onu ödersiniz. Bu örnekte 90 lira yani. Eğer 22 aydır abone olsaydınız, kalan 2 ay için 20 lira ödeyecektiniz.

Siz yine de Ttnet'e sorun, onlar hesaplasınlar. Ben yanlış biliyor olabilirim çünkü.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    tskler bilgi için. Evet gerçek fiber ama gunduz çok yavas. Yakinda hastane var ve eczane dolu. Bilmiyorum ben boyle dusundum. Internet hizim 20 gb kontroldede 20 çikiyor ama bazen nette hiç bir sayfa açilmiyor. yavas mi yavas. Belki biz avrupadaki super hizlara alistik ondan mi.
    hatta bir problem yok kontrol ettirdim. Belki Tr de internet boyle. Kabul edecegiz. Ama bu saçma sapan amerikan filmlerini kabul etmem mumkun degil.
  • Farklı bir DNS ile de deneyin bakalım. Çünkü tam hız aliyorsaniz her şeyin normal olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.