Şimdi Ara

Sözlerin Bitti An SS ! içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yazan yazıları anlamadım ama, bence karikatür oldukça rahatsız edici. neden fatih terim şeytanvari bir şekilde resmedilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

yazan yazıları anlamadım ama, bence karikatür oldukça rahatsız edici. neden fatih terim şeytanvari bir şekilde resmedilmiş

Maçtan önce İsviçre gazetelerinde Fatih Terim'i dönere benzetmişlerdi buda ona cevap işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 12 Haziran 2008; 0:01:52 >
  • fatih terim roportajın sonunda ne dedi izlediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

yazan yazıları anlamadım ama, bence karikatür oldukça rahatsız edici. neden fatih terim şeytanvari bir şekilde resmedilmiş

Maçtan önce İsviçre gazetelerinde Fatih Terim'i dönere benzetmişlerdi buda ona cevap işte.

onu anladım ama neden şeytan gibi görünüyor fatih terim. düzgün bir şekilde çizilemezmi. mesela kuhn oldukça tonton dede imajı çizerken fatih terim şeytan gibi gösteriliyor. kuhn iyiliği, f.terim kötülüğü simgeliyor gibi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

onu anladım ama neden şeytan gibi görünüyor fatih terim. düzgün bir şekilde çizilemezmi. mesela kuhn oldukça tonton dede imajı çizerken fatih terim şeytan gibi gösteriliyor. kuhn iyiliği, f.terim kötülüğü simgeliyor gibi.

Hocam hiç işin gücün yok takıldığın benzettiğin yönlere bak ya.

Yendik yendik

• Yaw bu kadar da alıngan olmayın!!!!
    Bence eğlenceli olmuş sonuçta fatih hocada renkli bi adam
  • ne demiş cakma imparator
    quote:

Orjinalden alıntı: speedman

fatih terim roportajın sonunda ne dedi izlediniz mi?
  • eğer bu isviçre ürünüyse fatih terimi şeytana benzetmeleri gayet normal bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

fatih terim roportajın sonunda ne dedi izlediniz mi?

bi zahmet söylesen ben dinleyemedim maç bitince direk çıktım çünkü evde izleyemiyıorm
  • helal ardaya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.