Şimdi Ara

Sözelden tmye geçiş. TAVSİYE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar. Donanım haberde ilk başlığım birşeyleri yanlış yaptıysam kusura bakmayın. Ben 12.sınıfı sözel olarak tamamladım. Sınavdan pek istediğim sonuç gelmedi. O yüzden mezuna kalacam. Mevzu şu. Ben bu sene tmden hazırlanıp. 5k 10k hatta belki daha iyi bir sonuç yapma hedefim var. Ama matematiğim 0. Bu sene tytde 13e 5 yaptım yani 11,75 net yaptım ama üslü sayılar köklü sayılar koordinat sistemi matematikte ne kadar temel konu varsa sıkıntılıyım. Bu işaretlediğim 18 soruda çoğunlukla ilkokul problem bilgisinden geldi. Şimdi 0dan ayt matematiğe nasıl başlayabilirim? Bayadır forumda takılıyorum. Kenan kara ve eyüp b iyi diyenler çoğunlukta ama bunlar ne kadar temeldir bilmiyorum. Eyüp b ve kenan karanın kitaplarını sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda aldım. Daha çalışmaya başlayamadım. 3d ayt matematikte aldım. Daha ne alabilirim? Nasıl çalışabilirim? Sözelden az buçuk temelim var. Bu sene yoğunluğu matematiğe vericem. Zamanım olacaktır yani. Nasıl yapabilirim? Nasıl başarabilirim tavsiye verirmisiniz?

• Temel için mert hoca izleyin kolay sb cozup ardından eyup b ile dinlediğiniz konuyu tekrarlayıp zor sb cozersenız bence ustesınden gelirsiniz hocam geo için kenan kara en temelden alıyor zaten o yeter kolay gelsın
  • Bir kere soru yanlış. TYT'de 11.75 net yaptım, temelin sıkıntılı diyorsun ama AYT'ye nasıl çalışacağını soruyorsun. Önce TYT'yi hakkıyla halletmen lazım. O temel konuları bilmeden AYT'de sadece formül ezberlersin.
  • mat kasmaya bakın bol bol mat kasın temelden konu atlamadan anlayarak gidin bol bol çözün yaparsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.