Arkadaşlar hayalleri vs vs. bir kenara ittim biraz gerçekçi olalım, hayalperestlerin durumu mağlum. Sözel bölümden en mantıklı bölüm sizce hangisi ? Halkla İlişkiler, Radyo,Sinema TV, Reklamcılık, Türkçe-Tarih Öğretmenlik vs.... Gelecek vaadeden, ve iş imkanı en fazla olan hangisidir...
Annem halkla ilişkiler mezunuydu. Bir inşaat firmasına satışcı olarak girdi ve müdürlüğe kadar yükseldi 7 senede.
Reklamcılık iyidir.
radyo sinema ve televizyon, iletişim fakültesinin en geniş kapsamlı bölümüdür burda mezun olarak radyo sinema ve tvlerde çalışmanın yanında reklamcı gazeteci, fotoğrafçı vs.. olma şansın da var. %60-70 iş imkanın yanı sıra millete iyi hava atabilirsin(ünlülerle iş yapıyorum vs:)
gelecek vaadeden diyorsan reklamcılık, ama yukarda dedigim gibi RTS bitirmiş bir ögrencinin reklamcılık potansiyelide(baya yüksek) vardır.
iletişim fakültelerinin bir başka avantajı günlük yaşamında çok işe yarar (tatlı dil yılanı deliğinden nasıl çıkarılır öğrenirsin)
bu bölümün tek dezavantajı işin peşinden çok koşman gerekecek hegemonik bir düzende en alttan başlamış olacaksın(torpilsizsen), yani sabır ve irade işi..
kpss ile uğraşıp öğretmen maaşı almak istiyorsan eğitim fakülteleri sana ideal.
genel olarak böyle düşünüyorum
Tanınmış üni'ler 320 puan'dan başlıyor arkadaşlar, çok yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Al-Zein
Tanınmış üni'ler 320 puan'dan başlıyor arkadaşlar, çok yaw
sinema sektörü giderek gelişiyor iyi düşün
bende ne ayaksım
gelecek vaadeden bir is istiyorsan reklamcilik diyorum
iletişim fakültesine girmek ve bitirmek pek zor değil aslında. ama kendini geliştiremezsen, sadece okulda aldığın eğitimle kalırsan hiç bir iş bulamazsın. o yüzden dili iyi öğrenebileceğin ve staj imkanlarının iyi olduğu bir okulda okumalısın. sonradan pek önemsenmese bile işe ilk girişte etiket çok önemli.
Reklamcılık Olarak Türkiyede En İyi Eğitimi Verdiğini DÜşündüğünüz Üniversite Hangisi Acaba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme