Şimdi Ara

Sözel mi Eşit Ağırlık mı? Lütfen Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs beklediğimden çok daha kötü geçti lys için hangisine ağırlık versem kazanma şansım daha yüksek?

Ygs3 75k
    Ygs5 97k

TM'den Boğaziçi, GS felsefe; İstanbul Psikoloji
    Sözelden de Bilgi Sinema tv veya Bilgi Sanat ve Kültür Yönetimi (b planı)
    Hiç tavsiye etmiyorlar ama Marmara STV veya İstanbul Üniversitesi RTS de deneyebilirim.

Okuldan da 40 puan gelicek malesef.

Denemelerde ise Mat : 25, Geo : 20, Edb. : 40, Coğ. : 18 civarı geliyor ama istediğim yerlere bu netlerle giremem seneye de tekrar girmek istemiyorum sizce hangisine yüklenmeliyim?

• Şaka mı bu tabiki tm sözele hiç bulaşma şu ygs 5 sıralaman ile! Bu forumda beni sözel karşıtı tanıdılar zaten mübarek :)
    Ama cidden sıralaman kötü değil az zorlasan edebiyat kassan ortalama mat yapsan iyi bir psikoloji kazanabilirsin başarılar dilerim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotté kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam en zayıf yönüm de edebiyat aslında Ayın sonuna kadar mat2 konularını bitirip diğer ay mat2, geo test + edebiyat konularına yüklenmeyi düşünüyorum. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz
  • Ben Fem simetriden gidiyorum karekök SB den çözüyorum biten konuyu matematikte. Edebiyat bitmek üzere iyi bir durumdayım coğrafya zaten tamam. Geometrim sıfır sıfır sıfııırrrr
    Ki zaten TM3 için geometri en fıss ders. 0.4 puan 1 net. Full bile çıkarsan 12-13 puan anca geliyor ona ağırlık vermeyeceğim hatta hiç bakmayacağım 5-10 net Allah bereket versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotté kullanıcısına yanıt
    Ben de matematikte aynı şekilde gidiyorum. Edebiyata da başlicam yakında :D Coğrafya tamam geo bitmek üzere. Geometri en iyi dersim sayılır getirdiği puan hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotté

Şaka mı bu tabiki tm sözele hiç bulaşma şu ygs 5 sıralaman ile! Bu forumda beni sözel karşıtı tanıdılar zaten mübarek :)
    Ama cidden sıralaman kötü değil az zorlasan edebiyat kassan ortalama mat yapsan iyi bir psikoloji kazanabilirsin başarılar dilerim!

niye sözele bulaşma dediniz ygs 5 sıralaması ile :S
  • daha mat2 edebiyat bitmedi. sözele başlamadım bile... 50 gün var sınava acaba yetişir mi? günde 2-3 saat çalışıyorum ama artırmam lazım sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edebiyat için limit el kitabı alın hocam son deneme 45 d 11 y geldi bu kitap sayesinde
  • Teşekkürler hocam
  • Yarın kitap almaya gitcem. Mat2 denemesi ve soru bankası gerekiyor. Ayrıca lys tarih için de soru bankası lazım, var mı önerileriniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.