Şimdi Ara

SÖZEL BÖLÜMDE SAYISAL DERS VARMI?... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

Saolun beyler bizim lisede yok galiba

Olabilir de olmayabilir de. Dediğim gibi sadece seçmeli. Eğer olursa da en fazla 2 ya da 4 saat matematik koyarlar bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Saolun beyler bizim lisede yok galiba

Olabilir de olmayabilir de. Dediğim gibi sadece seçmeli. Eğer olursa da en fazla 2 ya da 4 saat matematik koyarlar bence.

Bizim arkadaşa sordum o müdür yard. sorduğunda yok demiş!...
  • Kardeşim olsada olmasada sonuçta öğrencen sen onu öss de 1 kitapcığı nasıl yapcan???
  • seçmedigin halde seçmeli olarak baş belası okul yönetimi malesef koyuyor
  • Ya okulu geçtim, okulda olmasa bile dershanede olacak. ÖSS'ye hazırlık diye Mat-1'i gösteriyorlar sözelcilere.
  • quote:

Ya okulu geçtim, okulda olmasa bile dershanede olacak. ÖSS'ye hazırlık diye Mat-1'i gösteriyorlar sözelcilere.

Anladık abi uzatma moralim bozuldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

Matematik yok ya Nerden çıktı matematik

haftada 6 saat edeb.
    3saat Ülkeler coğ.
    3 saat Türkiye cğ.
    2 saat psikoloji
    3 saat genel türk tarihi
    2 saat osmanlı tarihi
    2 saat müzik 2 saat resim 2 saat beden Eğ.
    4 saat inglizce
    1 saat milii güvenlik
    2 saat Türk edebiyat tarihi
    2 saat Dil bilim

ABİ GERÇEKTEN YOK DİMİ AĞLIYACAM VALLA

Ya ben Sözel bölüm okumuş biri olarka söylüyorum Sırf matematik yok diye sözele okudum lütfen saçmalamayın sözel sınıfta matematik olmaz.

• matematik dersi okuluna göre değişiyor bizim nuri akında yoktu ama başka liselerde matematik olduğunu duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

Kardeşim olsada olmasada sonuçta öğrencen sen onu öss de 1 kitapcığı nasıl yapcan???

basbaya lise 1 de gördüğü konularla çünkü lise 1 konularından soruyor.arkadaşa lise 2 artık.o yüzden gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Olması lazım çünkü sayısalcılar son sene felsefe görüyor 2 sene de tarih.

ayrıca sayısallarda felsefe gösterilmesi gayet normal.çünkü ilk bölümde felsefe soruyorlar.istersen görme senin zararına(gerçi 1-2 tane bilgi sorusu oluyor ama)

not:bizim lisede yoktu.ki olmamasıda lazım.doğrusu budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 16 Eylül 2007; 20:50:45 >

• aman 2 sayısal dersi görmeyin boş beleş yaşayın
  • Benim bildiğim seçmeli Mat-1 , Kimya-1 , Fizik-1 , Biyoloji -1 , Geometri-1 dersleri var en azından bizim lisede böyle.Ama dersleri hafif zor değil yani,sizde de seçmeli olursa seç bence çünkü zaten Edebiyat ve coğrafya tarih derslerinden net çıkaranlar yüksek oluyor onlardan farkın olur baya puan getirir öss-1'den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

Benim bildiğim seçmeli Mat-1 , Kimya-1 , Fizik-1 , Biyoloji -1 , Geometri-1 dersleri var en azından bizim lisede böyle.Ama dersleri hafif zor değil yani,sizde de seçmeli olursa seç bence çünkü zaten Edebiyat ve coğrafya tarih derslerinden net çıkaranlar yüksek oluyor onlardan farkın olur baya puan getirir öss-1'den.

Evet aynen öyle. İstese bırak Matematiği, Fizik Kimya Biyoloji bile koyabilirler (1. sınıf konuları işlenir ama) çünkü sözelcilere "seçmeli". Ama koymaya da biliyorlar işte.

Sizde yoksa yoktur. Sorun yok.
  • Düz lise sözellerde mat olmaz nereden çıkardınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: thepunisher35

Düz lise sözellerde mat olmaz nereden çıkardınız

Yukarıda Ugandaca yazdığımız için normaldir tabii.

Bakın. Bizim okul 2005'te Anadolu lisesi olmuştu. 2005-2006-2007 yıllarında hem Anadolu lisesi hem de düz liseydi. Bu sene son düz lise mezunlarını verdi okul. Artık sadece Anadolu lisesi.

Düz lise bölümünde sözelciler haftada 2 saat matematik görüyordu, ama normalde yoktu işte, seçmeli ders olarak koymuşlar!. 2006-2007 döneminde de Anadolu lisesi olarak 10. sınıflarda 10-15 kişilik bir sözel sınıfı vardı, onlara da seçmeli olarak haftada 2 saat matematik dersi koymuşlar.

Düz lise olsun, Anadolu lisesi olsun farketmez, normalde sözelcilere matematik dersi yoktur. Ama seçmeli olarak kooooooooyaaabilirleeeeeeeeer ama koymaaaayaaa daaaa biiiiiliiiiirleeeeeeeeeeeer.

• quote:

quote:

Bakın. Bizim okul 2005'te Anadolu lisesi olmuştu. 2005-2006-2007 yıllarında hem Anadolu lisesi hem de düz liseydi. Bu sene son düz lise mezunlarını verdi okul. Artık sadece Anadolu lisesi.

Düz lise bölümünde sözelciler haftada 2 saat matematik görüyordu, ama normalde yoktu işte, seçmeli ders olarak koymuşlar!. 2006-2007 döneminde de Anadolu lisesi olarak 10. sınıflarda 10-15 kişilik bir sözel sınıfı vardı, onlara da seçmeli olarak haftada 2 saat matematik dersi koymuşlar.

Düz lise olsun, Anadolu lisesi olsun farketmez, normalde sözelcilere matematik dersi yoktur. Ama seçmeli olarak kooooooooyaaabilirleeeeeeeeer ama koymaaaayaaa daaaa biiiiiliiiiirleeeeeeeeeeeer.

Ben de çince yazmadım ben sözel bölüm mezunuyum daha geçen sene mezun oldum yeni yani hiç mat dersi görmedik

• quote:

quote:

quote:

Ben de çince yazmadım ben sözel bölüm mezunuyum daha geçen sene mezun oldum yeni yani hiç mat dersi görmedik

Siz görmeyebilirsiniz, ama bu hiçbir lisede sözel bölümde matematik olmadığı anlamına gelmez.

Olabilir de olmayabilir de. Okula bağlı. Koyabilir de koymayabilir de.

• Sözeller sarhoşken bile sınava girse sınıfları geçerdi benim zamanımda , o derece kolay, matematik yok.
  • Dil bölümünde matematik dersi varmış yaw dogrumu bu:S Dogruysa ne alaka anlıyamadım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.