Şimdi Ara

Sözcü TV vatana millete hayırlı olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözcü TV  vatana millete hayırlı olsun.SÖZCÜ Televizyonuyoutube
    CANLI | Korcan Karar'ın moderatörlüğünde Kırmızı - Beyaz Başladı Sözcü Televizyonu'nu nasıl izleyebilirsiniz? Digiturk: 60 D-smart: 93 Turkcell TV Plus: 69 Tivibu: 69 Türksat Kablo TV: 76 Türksat 4A: 11837 Frekans, 30.000 V, batı, fec:2/3 #canlı #sözcütelevizyonu #sözcütv
    https://www.youtube.com/watch?v=dzzDSv8ehmc

• dün babam sordu frekansını falan verdim sonra youtubeda varmış izledim biraz.

Baya kaliteli bir kanal olmuş herşey düşünülmüş. Beklediğimden fersah fersah iyiydi herşey.

• Sirf tuba emlek için izlenilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt

henüz daha yeni bir televizyon zaman içinde kadrosuna yeni isimler katılacaktır.

• Hayırlı olsun. Toksikleşmemesi dileğiyle.

• Sözcü TV  vatana millete hayırlı olsun.
    Sözcü TV  vatana millete hayırlı olsun.orbit haber
    Sözcü TV Köpeğe haber sunduracak... Haber spikeri köpek Sözcü TV'de Spiker köpek Pascal kimdir? - Orbit Haber
    https://www.orbit-haber.com/sozcu-tv-kopege-haber-sunduracak-haber-spikeri-kopek-sozcu-tvde-spiker-kopek-pascal-kimdir/

Hayirli olsun. Oyum Pascal'a.

Sözcü TV  vatana millete hayırlı olsun.

• ordaki herkeş program boyunca ayakta duruyorlar. keşke koltukta oturarak program yapsak diye içlerinden geçirmiş olabülürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yılmaz Özdil denen herifin dünkü yorumlarını dinledikten sonra , benim için bitmiş bir kanaldır. Zaten seçime 2 ay kala açılmasına izin verilmesi şüphelendirmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.