Şimdi Ara

Soylu’nun kuzenini kumarhanede yakalayan Asayiş Şube Amiri önce sürüldü, sonra hapse atıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Postal yalamakla meşgul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilli dansöz gelmemiş konuya hayırdır? Biraz yalasana çamur gibi olana kadar dilin?

• Bu kadarınıda beklemiyordum açıkçası ger gün yeni bir skandalı çıkıyor bu adamın.

• Her zaman söylerim şu ülkenin ana sorunu KALİTELİ MUHAFELET ve DÜZGÜN MUHALEFET YAPAN MUHALİF OLMAMASI diye. Ve yalan yanlış ALGI ile iş yapanların çok olması diye.

Ortada daha belge yok bilgi yok KAYNAK YOK neyi savunuyorlar neyi tartışıyorlar belli değil.

Birgün benim güvendiğim bir kaynak değil. Haber ile ilgil kaynak aratıyorum sadece Artıgerçek ve Birgün çıkıyor ikisininde ne denli olduğu aşikar. Böyle bir haberi Sözcü Halk TV KRT gibi kanalalrın gerçek olsa ATLAMASI İMKANSIZ. 2 gündür işliyor olurlardı. Ama onlarda haber bile yok.

Resmi bir açıklama veya alternatif kaynak çıkana kadar bir şey yazmak istemedim. Çünkü Süleyman Soylunun Kuzeni zaten 2022 de ölmüştü. Olay taa 2020-2021 lerin olayı. Ayrıca polis haksız bir şey varsa neden iade edilmek için mahkemeye bile başvurmamış ! Veya baskın işinde saçma gelen şey. 44 kişinin olduğu yere 3 polisle baskına gitmek nedir ! Çok değişik işler. Bir vatandaş olarak ben ayrıntıları bilemem.

Ayrıca Muhalifliği ile bilinen ODATV 1 saat önce şöyle bir haber paylaşmış. Soylu kumpas kurdular dediler ama O polis çete lideri çıktı diye !!!

odatv
    Soylu kumpas kurdu dediler ama... O polis amiri çete lideri çıktı: Kim bu Eren Şar ve S.M.K
    https://www.odatv4.com/guncel/suleyman-soylu-kumpas-kurdu-dediler-ama-o-polis-amiri-cete-lideri-cikti-kim-bu-eren-sar-ve-smk-120024396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Ocak 2024; 16:39:26 >

• Karısı hasta ve düzenli hastaneye gitmesi gereken kabataş camii imamını “ben içki içildiğini görmedim” dediği için dağ başındaki bir camiiye sürüşlerdi ve sürüldüğü için değil, eşinin tedavisi aksadığı için dertlenen onurlu imamların olduğu ülkede, OzkanK yine hikaye okumuş.

• realgs kullanıcısına yanıt

Konu ile Alaka nedir tam olarak kuramadım ?

Camii imamının konu ile alakası nedir ? Bu hangi imamdan bahsediyorsun CHP'den milletvekili adayı olanı mı diyorsun ?

• Çete lideri olsa ss ile resmi filan olurdu. Emniyet müdürü falan yapılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Ocak 2024; 19:46:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Kabataş olayları vardı ya hani cuma günü videoları yayınlayacaklardı ve Türkiye’de yer yerinden oynayacaktı ama kaçyüz cuma geçti yayımlayamadılar ya hani , üstü çıplak yüzlerce motorcu başıkapalı çocuk arabalı bacımıza saldırı görüntüleri vardı dedikleri , sonra fısss çıkan ve onlarca yandaş gazetecinin gördük deyip sonra kıvırdığı video olayını hatırladın mı?
    Hah o dönemde işte kabataş camiine sığınan yaralı göstericileri tedavi eden doktor veya tıl öğrencileri için camiide içki içtiler diye kurgu birkaç bira kutusu ile algı yaratmışlardı ya. Şşte o camiinin imamı yalanlamıştı bu algı operasyonunu ve Allah biliyor ya, ben içki içtiklerini görmedim dediği için sürülmüştü bu imam.
    Yani gezi parkı gösterileri dönemindeki bir olay.

Gayet iyi biliyorum o dönemleride bu konu ile alakası nedir ? Daldan dala gezecez mi konularda !

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Konu ile alakası şu, Türkiye’de işini düzgün yapan ama ucu birilerine dokunduğunda anında sürülen birsürü örnek varken ortada, sanki memleket güllük gülistanlıkmış gibi “kaynak” sorman komik olmuş.
    Bence sen kaynak sorgulamak yerine güç sarhoşluğuna kapılmış bu güruhun memlekete verdiği zararı bir otur düşün.

• Bu çapsız medeniyet, bu adamı değil bakan başımıza c. başkanı bile yapar.

• hayret fetöcü dememişler. halbuki fetöcü deseler di kimse sesini çıkartamazdı.

• Friendly fire olduğunda hiç üzülmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TC standartlarına göre gayet sıradan bir olay.

Dayı sen o adama neden cevap vermekle uğraşıyorsun? Maaşlı o, blokla geç uğraşma

• Halen daha konu ile ilgili 1 kelime YAZABİLEN YOK...

Alakasız alakasız şeyleri yazıp duruyorsunuz. Veya cevap veremeyimce trol diye saldırıyorsunuz tipik muhalefet. Sığ sığ laflar sadece. Cevap veremeyince ya konuyu çartpıt yada hakaret et sistem hep aynı.

Muhalif medyayı takip ederim. Halen daha bu konu ile ilgili 1 haber bile geçmiyor ! Normalde doğru olmasını geçtim doğruluk kırıntısı olsa muhalif medya bunun üstünde tepiniyordu şuan. Veya o polis memuru kanal kanal geziyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Ocak 2024; 23:39:35 >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt

Bir insanın daha ne kadar alçalabileceğini gösteriyor bizlere aslında ibretlik.

• Ülkedeki çürümüşlüğün seviyesine bak, en ger kalmış afrika ülkesinden farkı yok.

Herkes kele laf etmiş, kel bu işleri kimden güç alarak yapıyor buna kim izin veriyor onu soran yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.