Şimdi Ara

Soylesene Volkan Demirel..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani sampiyonduk ? Böyle konusuyorsan kalan tum maclari kazanacaksın. Sen Maç kazandırmayı bırak sacma sapan goller yiyerek maçların içine ediyorsun
    Manevi baban aziz sever seni. Beraber kokorecleri yersiniz artık sevinçten. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• volkan bizleri sampiyonluga kitlemek icin hafifde Ersun yanaldan esinlerek soyledi o cumleleri. Tek hatasi vitor gibi bi adam t.d iken bu kadar ozguvenli konusmasiydi. Volkanin cani sagolsun ama bizede bir muslera etkisi lazim artik.

• fenerli olmasam ne dalga geçerim fenerlilerle he ilginç bir camiayız.
    edit: bir volkandır fenerbahçe!!!!
  • Vay be adam dün 2 tane hatalı gol yedi Hala savunan var şu Defans Musleranin önünde olsa Max 15 gol yerdi şu adamda ki Lobiden kimsede yok RVP Nani Alves Vitor derken bi temizlikden daha kurtuldu

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Artık yuh kanım dondu yuh sana.Hala volkanı savunuyor yuh takım defnas futbolu oynamasa tolgadan daha kötü hale gelecekti bütün sezon neyin tatavası bu.Antalya maçında elihnde tutuğu topu içeriye aldığını iki gün önceki maçta topa yatamayışını görmedin mi yuh sana.Yazıklar olsun

Yüce Tanrım ne zaman hakedenin hakkı verilecek bu ülkede ne zamanbİnsnalra ne zaman işini yapanı sevmeyi öğrenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Artık yuh kanım dondu yuh sana.Hala volkanı savunuyor yuh takım defnas futbolu oynamasa tolgadan daha kötü hale gelecekti bütün sezon neyin tatavası bu.Antalya maçında elihnde tutuğu topu içeriye aldığını iki gün önceki maçta topa yatamayışını görmedin mi yuh sana.Yazıklar olsun

Yüce Tanrım ne zaman hakedenin hakkı verilecek bu ülkede ne zamanbİnsnalra ne zaman işini yapanı sevmeyi öğrenecek

bloklusun kaldirdim merak ettimde,yine sacmalamissin. Bidaha alintilamazsan sevinirim. Volkani savubmadim,bu soylemlerinin sebebini ve iyi niyet icerdigini belirttim. Ek olarakta kaleci almamiz gerektigini koydum cumleye. Ama anlayana. O kapasite yoj maglesef sejde iyi forumlar.

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    çevi kazı yanmasın yanmasın ustam.Adama kötü dememişsin Muslere kadar iyi değil demişssin Musleranın alt seviyesnide olan herkes kötü kaleci mi oluyor ben mi bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Celal Kolot nasil bir adam
    12 yıl önce açıldı
    Arda Kural, Hamza benzerligi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

çevi kazı yanmasın yanmasın ustam.Adama kötü dememişsin Muslere kadar iyi değil demişssin Musleranın alt seviyesnide olan herkes kötü kaleci mi oluyor ben mi bilmiyorum

volkana kötü demek zorundamiyim birader anlamadim ? Emekleri icin tesekkur edip gonderilmeli. İmzani gormemistim mobil oldugum icin trollun imzasi
    ; Bu hesap Rvp-Volkan Şen-Volkan Demirel-Caner Erkin-Bruno Alves-Fernandao nefretleri içerir.Siz çok yaşayın:Vitor Pereira-Kjaer-Topal-Souza-Alper-Gökhan-Şener-Hasan Ali

gorseydim hic yazmazdim.

• Süper ligin kalecileri arasında top5'e bile girmez.. Biz Avrupa'da emanet ediyoruz bide bu adama kaleyi.

Ne zaman kötü bişey olsa (bkz: 4 yenilen maçlar) En az 2 tanesi Volkan'ın hatası oluyor hep. Boşa çıkmalar, artistlikler de cabası..
  • Garip olan olay bence şu volkan bu şampiyon Olacağız Sözünü derken takım içi problemler var çözeceğim diyor sorun yok onun demesinden dün nani şampiyonluk gidince adama yüklenen bi kesim var

• Volkan'ın miladı dolmuştu çoktan. Sırf aziz panpişi sayesinde takılıyordu. Gruplaşıp TD kovdurmaları da var tabi. Işine gelmeyen kimler var ise hepsini yollattılar. Onlara aziz'e piyon lazım olduğu gibi piyon olacak bi td lazım. Ha bir de çok güzel " bedel ödeyecez " diyebiliyor. Merak ediyorum ne bedeli ödeyecek ? Umarım kombine paralarını falan geri verir.
  • Biz bu adam yüzünden Serkan Kırıntılı ve Volkan Babacan'ı harcadık.
  • Sazan.Avi

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün herkes neden mıllı takımda Volkan Babacan var anladı. Fatih Terim bu ülkenin en iyi Td. boşuna Volkanı kesmiyor. Bu Volkandan hiç bir halt olmaz.
  • tarihi çek cumhuriyeti maçında son dakikalarda kollere vurup (top oyunda olsa penaltı olacaktı) kırmızı kart görmesi ve kaleye tuncay'ın geçmesi olayından sonra nefret ettim bu adamdan.

https://www.youtube.com/watch?v=_RkVlG3A0CU
  • Galatasaray maçlarındaki hırsı ve mücadeleciliği kova bir kalecinin fenerbahçede senelerce as ve baba gibi kalmasını sağlıyor.Fb cidden statükocu bir takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Biz bu adam yüzünden Serkan Kırıntılı ve Volkan Babacan'ı harcadık.

O zamanların en çöp iki kalecisinden bahsediyorsun. Volkan'da iyi değildi ilk sezonlarında, şuan bana göre iyi bir görüntü sergiliyor. Volkan'ı bitiren milli takımdaki o hadise oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Biz bu adam yüzünden Serkan Kırıntılı ve Volkan Babacan'ı harcadık.

O zamanların en çöp iki kalecisinden bahsediyorsun. Volkan'da iyi değildi ilk sezonlarında, şuan bana göre iyi bir görüntü sergiliyor. Volkan'ı bitiren milli takımdaki o hadise oldu..

Volkan Babacan konusunda haklısın da Serkan forma verildiğinde daima elinden geleni yapan bir kaleciydi ve bence Volkan'dan daha iyi kaleci.
  • .mRcan. . kullanıcısına yanıt
    Ersun Yanal dönemine kadar iyiydi ondan sonra istikrarsizlasti bi maç ya çok iyi yada çok kötü liderlikten kaptanliktan anladığı vizyonu GSye küfür etmek defansa bağırmak olan bi adam miladı doldu artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.