Şimdi Ara

Söylenti: Xbox One Teknik Özellikleri Değişiyor ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skyfall tr

quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Bunlar devasa sirketler, kar da eder zarar da.

Sony gecen sene 2.9 milyar sterlin zarar etmis.

http://news.sky.com/story/1088689/sony-back-in-profit-after-record-loss

Bu sene kara gecmis ama ayni haberde oyun bolumunun korkunc durumda oldugu, operasyonel karin %94 dustugu yaziyor.

"But the gaming side of Sony suffered yet another terrible year, a 94% drop in its operating profits to just $18m (£11.5m). The company blamed falling hardware sales."

Kaldı ki yukarıda linki verilmis yaziyi hizlica okudum ve yazıda, MS in xbox u satacağı cunku surekli zarar ettigi iddisainin gercegi yansitmadigi, delilleri ile ispatlanmis.

Sony zarar eder mi o uludur yücedir. Kullarinin dualari ile ayakta kalir satis yapmasina hic gerek yok

Kaz yakinda ps4 oyunlarinin ucretsiz olacagini aciklayacakmis..kutularin arkasindada dualarinizi eksik etmeyin yazacakmis haberin yokmu haci?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet böyle değişiklikler yapılabilir mi, yapılamaz mı diye tartışmak yerine Microsoft'un nasıl dönek olduğunu konuşuyor. Bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Millet böyle değişiklikler yapılabilir mi, yapılamaz mı diye tartışmak yerine Microsoft'un nasıl dönek olduğunu konuşuyor. Bravo.

Merak etme cihaz kirilsin senden benden once gidip alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Millet böyle değişiklikler yapılabilir mi, yapılamaz mı diye tartışmak yerine Microsoft'un nasıl dönek olduğunu konuşuyor. Bravo.

Merak etme cihaz kirilsin senden benden once gidip alırlar

İşin komik tarafı da o zaten. Bu kadar kötüleyenleri çoğu, en az 400-500 lira para harcayıp, mutlaka PS3'ün yanına 2. konsol alıyor. Bahane de hazır tabii, kopya

Ben her konusunda açıldığında yerden yere vurduğum PS gamepadi yüzünden 1 kere bile PS3 almadım mesela. Gittim Blu-Ray player aldım. Üstüne 150 lira ekleyip PS3 de alabilirdim ama, 3 oyun sonra tozlanacağına niye para vereyim ki? Merak ettiğim oyun olursa, gider arkadaşlarımda oynarım. Olmadı 2-3 haftalığına alırım. Nasıl olsa hemen hepsi ya sadece Blu-Ray izliyor ya da single Exc. bitirip ağırlıklı Fifa COD oynuyor, sorun olmaz

Kısacası ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün:)

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Bunlar devasa sirketler, kar da eder zarar da.

Sony gecen sene 2.9 milyar sterlin zarar etmis.

http://news.sky.com/story/1088689/sony-back-in-profit-after-record-loss

Bu sene kara gecmis ama ayni haberde oyun bolumunun korkunc durumda oldugu, operasyonel karin %94 dustugu yaziyor.

"But the gaming side of Sony suffered yet another terrible year, a 94% drop in its operating profits to just $18m (£11.5m). The company blamed falling hardware sales."

Kaldı ki yukarıda linki verilmis yaziyi hizlica okudum ve yazıda, MS in xbox u satacağı cunku surekli zarar ettigi iddisainin gercegi yansitmadigi, delilleri ile ispatlanmis.

Sony zarar eder mi o uludur yücedir. Kullarinin dualari ile ayakta kalir satis yapmasina hic gerek yok

Kaz yakinda ps4 oyunlarinin ucretsiz olacagini aciklayacakmis..kutularin arkasindada dualarinizi eksik etmeyin yazacakmis haberin yokmu haci?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bütçe konusunda MS sorun yaşamaz diyoruz ama adamlar 2003-2012 arasında oyundan toplam 2.8 milyar dolar zarar etmiş.

quote:

Now, it's true that if we step back and consider the entire Xbox console cycle, from 2003 - the end of calendar 2012, Microsoft has lost $2.8B on Xbox and Xbox 360. To put that in perspective, Redmond lost $2B on its online services division (excluding a goodwill charge of $6.2B) just last year.. If we exclude the development costs of the original Xbox from those figures and only consider 2005 - Q1 of fiscal year 2013, the gap is much smaller -- only about $426M.

http://hothardware.com/News/Forbes-Columnist-Claims-Microsoft-Will-Sell-Xbox-To-Sony--or-Barnes--Noble/

Bu nesil yapılan anketler doğru çıkar da, MS zarar etmeye devam ederse, bence son nesilleri olur. O kadar da fazla güvenmeyin MS'a

Tam bloklanacak adamsın.

o işi adminler kökünden halletmiş

• Bence gayet seviyeli tartışmalar yapan birisiydi diğerleri gibi trollük yapmıyordu en azından.
  • Bence gizli provokatördü, ama düzgün mesajlar yazıyordu üslubu iyiydi.
  • o arkadasın bazı mesajları gayette fanboyluk ve trolluk sınırlarını zorluyordu ıyı oldu gıtmesı
  • Sınırsız yediğine göre adminlere hakaret etmiş olabilir.
  • eğer ki Microsoft gpu'yu güçlendirirse %100 bu nesilde yine Xbox ile devam ederim,bazıları demiş ya gpu'yu değiştiremez sadece hıznı arttırırlar diye bencede gpu'yu değiştiremezler ancak gpu'yu tasarladıklarında paralel işlem birimi sayısnıı 1000 olarak tasarladılar ve bunun 332 tanesini kapatıp 768 paralel işlem birimi olarak çıkardılarsa ve bu kapalı olan birimleri şu andada açtılarsa bana olabilecek yegane şey buymuş gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bence gayet seviyeli tartışmalar yapan birisiydi diğerleri gibi trollük yapmıyordu en azından.

O adamın yazdığı yazının kaç katı ps4 başlığında yazıldı ona ses etmeyip buna ses çıkıyorsa başka bir sebep vardır, eğer bu yazıya ceza yemişse adminlere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Bence gayet seviyeli tartışmalar yapan birisiydi diğerleri gibi trollük yapmıyordu en azından.

O adamın yazdığı yazının kaç katı ps4 başlığında yazıldı ona ses etmeyip buna ses çıkıyorsa başka bir sebep vardır, eğer bu yazıya ceza yemişse adminlere

Başka bir sebep olabilir iki kişi aynı pc'den giriyorlar foruma, fake sanıp banladılar sanırım, tanıyorum ikisini de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 12 Temmuz 2013; 2:29:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Başka bir sebep olabilir iki kişi aynı pc'den giriyorlar foruma, fake sanıp banladılar sanırım, tanıyorum ikisini de.

Umarım dediğin gibidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun çözüldü arkadaşlar, buradan devam.

Mesajlarımda hakaret içerikli veya herhangi bir konsolu aşağılayıcı bir şey yazmama rağmen bazı yorumlar kırıcı olmuş, neyse artık.

Herhalde bu değişiklik dedikoduları asılsız çıktı, gerçi bunu doğrulayana veya yalanlayan hiç bir haber de gelmedi.
  • Hoşgeldin tekrar, seviyeli bir şekilde tartışmalara her zaman açığız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Sorun çözüldü arkadaşlar, buradan devam.

Mesajlarımda hakaret içerikli veya herhangi bir konsolu aşağılayıcı bir şey yazmama rağmen bazı yorumlar kırıcı olmuş, neyse artık.

Herhalde bu değişiklik dedikoduları asılsız çıktı, gerçi bunu doğrulayana veya yalanlayan hiç bir haber de gelmedi.

Senin daha fazla mesajın yok muydu? Bu ayrı bir hesapsa, diğer hesabın da nicki tamamen bu değil miydi? Kafamı karıştırdın.
  • @GencayA

Hayır arkadaşın daha fazla mesajı var ve bazen aynı PC'den giriyoruz DH'e. Doğal olarak fake hesap sanılmış benim hesabım. Halbuki arkadaş sayesinde öğrendik DH konsol bölümlerini, zaten fazla da yorum yapmıyordum.

@KAKA

Sağolasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Temmuz 2013; 11:36:13 >
  • Bu çağdışı donanıma 499 dolar isteyen ms, ps4'ten daha iyi donanıma kimbilir ne kadar ister.O yüzden boş hayaller kurmayın gençler.Xo bu donanım ile 3-4 ay sonra gelir.Konsolların çıkışına 1 sene olsa belki birşeyler olabilirdi, ama şimdi çok geç.Tren kaçtı bir kere.
  • MS'yi politikalarından dolayı eleştirmek belki bazı haklı sebeplere dayandırılabilir ama grafik kapasitesinin o kadar da belirleyici olmadığını görmek lazım. Son iki nesildir zayıf makinaların başarıları orta, PS2, Wii gayette iyi örnekler. MS doğru ve kaliteli oyunlarla önümüzdeki nesilde başarıyı yakalayabilir. Bence tartışılacaksa MS'nin politikaları tartışılmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.