Şimdi Ara

Söylenenden fazla boya çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : marşpiyerlerin üstünde parça boyalar çıktı. Aksi gibi rolanti dalgalandi sabah. Arac birkac kere stop etti hic etmezken, demekki satılmak istemedi.
    Ekpertiz ve yol masraflarını karşıladım.
    ..........

5 senedir kullandığımız Peder beyin aracını satmak için ilana koydum. İlana koymadan da ekpertize götürüp sadece boya durumuna baktırayım dedim. Eksperler 70 den aşağı fiyat istemeyince sanayiye götürdüm bi boya ustasına gösterdim.
    Usta biraz baktı, biraz yorum yaptı, metalik renk tam seçemiyorum, başka birine göstermen daha sağlıklı dedi. Para da almadı.

Başka ustaya götürdüm baktı, 1 değişen 2 parça boya var dedi. Ne verirsen dedi. Çıkardım birşeyler verdim.

Eve geldim, ilana koydum arayan da çok oldu aracı. Ben de aynen söyledim ve ilana yazdım.

Çevre ilden biriyle telefonda 31.500 e anlaştık. En son babamı ikna ettiler 31 bine tokalaşıldı. Kaparo verelim dediler, almadık gerek yok dedik.

Ben boya durumunu aynı şekilde onlara anlattım. Biz 5 sene önce alırken temiz duruyordu. Gerek bile görmedik baktırmadık. Çok şükür sorun da çıkarmadı.

Şimdi sorum şu: yarın sabaha ekspere sokacaklar aracı, ancak ben arabadan şüpheliyim, bir kaç yerde boya dalgalanması görüyorum. Ve kesinlikle mahçup olmak istemiyorum. Şimdi de pişmanım keşke raporlu birşeyler alsaydım diye.

Ekstra boyalı parçalar çıkarsa ne yapmalı ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 6 Temmuz 2018; 12:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lokal olursa alıcı pek sorun yapmaz gibi bana iş karşılığı geçen 2 parça boyalı golf 6 trend için 1.5 yıl önce 50.300 e anlaştım neyse expere gittik adam 3 parça boya var araçta dedi sağ ön çamurluk komple arka Çamurluklar cam hizasından biraz altından boyalı çıktı benim götürdüğüm usta 2 parça demişti neyse ustayı aradım bana dediği laf aynen şöyle “ kardeşim Çamurluk komple boyalı değilki yarım yarım 1 parça yapıyor ondan 2 parça boya var dedim diyor ‘’ Alıcıya dedim 300 lira daha düş hesabı yaptı bende düştüm ama lpg işli değildi onuda düş dedi vs hiç oralı olmadım mal bu alacaksan gidelim Notere deyince 50 bine verdim.

Sizde duruma göre 100-200 düşerseniz bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Si onların yerinde olsanız ne duymak isterdiniz onu söyleyin yeterli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Si onların yerinde olsanız ne duymak isterdiniz onu söyleyin yeterli bence.
    Arabayi daha ucuza vermeyip ekspertiz ve geliş gidiş masraflarını karşılamayı teklif ederim heralde.

Zaten uygun veriyorum aracı, daha da aşağı çekemem. Şuanki düşüncem bu tabiki. Sabah ne olur bilemem.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Düşünceniz güzel. Fakat nakitle ölçülemeyecek bir durum var o da zaman. Adamlar yola çıkmadan arayıp bu durumu söylerdim ben yerinizde olsam. Hayırlı satışlar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Düşünceniz güzel. Fakat nakitle ölçülemeyecek bir durum var o da zaman. Adamlar yola çıkmadan arayıp bu durumu söylerdim ben yerinizde olsam. Hayırlı satışlar olsun.
    İl dışından araba bakmaya almaya vermeye bu yuzden soğuğum.

Bu da o işin cazibesi diyim. Onun zamani gidiyorsa satıcının da bi sürü zamani gidiyor.

Arabayi satmak araba almaktan daha zor yeminle. Hele boyalı felan bi aracsa yandin.

• araba 31 bin ediyormu etmiyormu.değişmiş boyanmış illaki olacak istemiyorsa sıfır alsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edit :

marşpiyerlerin üstünde parça boyalar çıktı. Aksi gibi rolanti dalgalandi sabah. Arac birkac kere stop etti hic etmezken, demekki satılmak istemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Edit :

marşpiyerlerin üstünde parça boyalar çıktı. Aksi gibi rolanti dalgalandi sabah. Arac birkac kere stop etti hic etmezken, demekki satılmak istemedi.

70 lira ekspertiz masrafından kaçarken, bir dünya masrafa girdiniz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldunuz.

Geçmiş olsun, illa ki bir alıcısı çıkacaktır.
  • dh ölücülüğü yapmışsın.
  • Arac neydi
    Edit 2004 focus sanirim

Hocam kusura bakmayin da bu arac icin 31 bin cok degilmi
    Benim amcaoglu gecen sene ön 3 parca boyali 90 bindeki 2011 focus hb collection 90ps dizel araci 34 bin e aldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 6 Temmuz 2018; 14:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Arac neydi
    Edit 2004 focus sanirim

Hocam kusura bakmayin da bu arac icin 31 bin cok degilmi
    Benim amcaoglu gecen sene ön 3 parca boyali 90 bindeki 2011 focus hb collection 90ps dizel araci 34 bin e aldi
    Geçen sene öyleydi . fiyatlar uygundu. Güzel fiyata almis. Şuan 2004 model b segmenti bile arac yok ne yazikki. Fiesta bile yok dogru düzgün m

• ekspertiz ve yol masrafını karşılamanız hoş olmuş ama keşke güzel bir indirim yapıp boşuna bu masrafları yapmadan satsaydınız.

Sonuçta 70+ yol kadar para vereceğinize , 70+ yol + aracın boya sebebi ile düşecek fiyatı kadar indirim yapsaydınız. Hem adam boş dönmemiş hem de alışveriş gerçekleşmiş olurdu.
  • 1 yanılma payı
    2 boyanın yeriyle alakalı bir durum bence. 1 ya da 2 parça yanılma olur insanız sonuçta.
    ama 4-5-6 vs. bu yanılmaya değil gondiklemeye girer
  • Benim Fiat servisine götürüp exptertiz yaptırıp 1 parça boyalı diye satın aldığım aracım sattığım zaman 5 parça boyalı çıkmıştı mahcup olmuştum. Boyalar lokal olunca alıcı caymadı bende ufak bir indirip daha yaptım o şekilde sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musatokar

1 yanılma payı
    2 boyanın yeriyle alakalı bir durum bence. 1 ya da 2 parça yanılma olur insanız sonuçta.
    ama 4-5-6 vs. bu yanılmaya değil gondiklemeye girer
    Dostum mesele boya değildi. Adam boya takıntılı değildi, adami aldim arabsua bindik, Şanstan fan müşür yandı, klima kompresör kilitledi, fan durdu klimaz gazi boşalttı. Rolanti dalgalandi.sacmaladi yani araç..

Götürdüm yaptırdım 250 lira para harcadım adami yolcu ederken.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Çölde kutup ayısı hesabı hocam...

Geçmiş olsun satmak nasip değilmiş demekki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.